Andrew.irpin Опубліковано: 18 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2012 Добрый день. У меня на финишной прямой процедура ввода газа в дом. Всем занимается подрядчик. Прокладываем 150 метров трубы газораспределительного газопровода по улице и еще 50 метров по участку. Хочу уточнить: какие документы должен я получить от Подрядчика, чтобы потом не бегать не получать их в Облгазе, если они вообще будут. Кажется декларации на ввод обоих газопроводов, проэкты и еще навреное какие-то акты права собтсвенности на трубу, еще что-то? Так как улица не полностью застроена, не хочу чтобы потом возникали вопросы, когда кто-то из соседей захочет подключиться без моего разрешения к трубе, которую я оплачивал и оформлял. Ну и чтобы все эти документы были на руках ,а не бегал я их и собирал. Буду очень благодарен за ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrew.irpin Опубліковано: 21 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2012 Неужели никто не получал пакета документов на уличный газопровод? Хоть предположения напишите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 22 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2012 я думаю Вам краще сюди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 22 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2012 Andrew.irpin, подзвоніть у Газтехніку і запитайте щоб напевне а то тут понарозказують + обов’язково щоб прийняв держнагляд. І який договір з підрядником? Раджу розраховуватись тільки після пуску газу, а то вкинути трубу і поварити це лише півсправи, а якщо робить не Газтехніка то може бути головняк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrew.irpin Опубліковано: 22 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2012 я думаю Вам краще сюди Спасибо, изучил тему, но для меня мало интересного. У меня газорповод уже подключен, пуск газа хоть сегодня, но мне нужен перечень документов, которые должен предоставить исполнитель. Добавлено через 10 минут Andrew.irpin, подзвоніть у Газтехніку і запитайте щоб напевне а то тут понарозказують + обов’язково щоб прийняв держнагляд. І який договір з підрядником? Раджу розраховуватись тільки після пуску газу, а то вкинути трубу і поварити це лише півсправи, а якщо робить не Газтехніка то може бути головняк Дякую, але в газтехніки одна відповідь - якщо робимо не ми, то надайте нам пакет докуменітв на вивчення і ми проаналізуємо, і у вас з виконавцем свої домовленості на рахунок права власності на трубу - з них і виходьте. А ситуація у мене наступна - все готово для пуску газу, декларації про готовність до експлуатації пройдені і на вуличний газопровід і на прибудинковий, всі необходні документи заповнені і оформлені. Підрядчик хоч сьогодні може приїхати, все опломбувати і зробити пуск. Але я хочу дізнатися - в яких документах я повинен фігурувати як власник вуличного газопроводу, чи повинен бути договір з газконторою на обслуговування і т.д. Які декларації, проекти і що ще я повинен отримати на руки при оплаті послуг, щоб потім не виникло питань. Газопровід я прокладав за свої кошти, сам платив за врізку власнику газопроводу до якого я підключався, тому хочу щоб при підключенні до мого газопроводу мені частково відшкодовували витрачені мною кошти, а не передавати все на баланс міськради чи газконтори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 22 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2012 Спасибо, изучил тему, но для меня мало интересного. У меня газорповод уже подключен, пуск газа хоть сегодня, но мне нужен перечень документов, которые должен предоставить исполнитель. Я до того, що в темі є люди, які є власниками вуличного г-ду, зокрема форумчанин Пола, думаю він скаже про наявні у нього документи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrew.irpin Опубліковано: 22 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2012 Дякую. Йому вже написав з цього приводу. Думаю як зявиться на форумі відпише. Але було б цікаво ще думку підрядчиків почути чи інших людей. Так би мовити - з різних джерел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POLAA Опубліковано: 23 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2012 Спасибо, изучил тему, но для меня мало интересного. У меня газорповод уже подключен, пуск газа хоть сегодня, но мне нужен перечень документов, которые должен предоставить исполнитель. Добавлено через 10 минут Дякую, але в газтехніки одна відповідь - якщо робимо не ми, то надайте нам пакет докуменітв на вивчення і ми проаналізуємо, і у вас з виконавцем свої домовленості на рахунок права власності на трубу - з них і виходьте. А ситуація у мене наступна - все готово для пуску газу, декларації про готовність до експлуатації пройдені і на вуличний газопровід і на прибудинковий, всі необходні документи заповнені і оформлені. Підрядчик хоч сьогодні може приїхати, все опломбувати і зробити пуск. Але я хочу дізнатися - в яких документах я повинен фігурувати як власник вуличного газопроводу, чи повинен бути договір з газконторою на обслуговування і т.д. Які декларації, проекти і що ще я повинен отримати на руки при оплаті послуг, щоб потім не виникло питань. Газопровід я прокладав за свої кошти, сам платив за врізку власнику газопроводу до якого я підключався, тому хочу щоб при підключенні до мого газопроводу мені частково відшкодовували витрачені мною кошти, а не передавати все на баланс міськради чи газконтори. Как-то странно у Вас все. Такое впечатление, что Вы не имеете на руках, и даже не видели, ни своего проекта на газификацию, ни Деклараций. А мысль о том, что пуск газа в дом производит Ваш подрядчик, а не газовая контора, как по мне - очень странная. Что теоретически может иметь человек, легально построивший за свои деньги газопровод? Я уже писал, но еще раз повторю. 1. Разрешение от владельца газопровода, к которому Вы подключаете свой газопровод, на подключение. 2. Решение сессии сельрады, разрешающее проектно-изыскаательские работы по прокладке распределительного (уличного) газопровода. 3. Технические условия на газификацию (ТУ). 4. Проект газификации, в которм Вы фигурируете в качестве Заказчика, разработанный, утвержденный, и согласованный в установленном порядке. 5. Декларация о начале строительных работ по прокладке распределительного (уличного) газопровода на Ваше имя, зарегистрированная в ГАСКе. 6. Акты по прокладке газопроводов. 7. Декларация о готовности распределительного (уличного) газопровода к эксплуатации на Ваше имя, зарегистрированная в ГАСКе. 8. Договор с газовщиками на техническое обслуживание и ремонт распределительного (уличного) газопровода. 9. Абонентский договор. 10. Абонентская книжка. Это по моему опыту. Кто-то может добавить свое видение ситуации. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrew.irpin Опубліковано: 24 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2012 Спасибо. Ситуация немного запутана, подробности долго обьяснять. Да, подрядчик сам делает пуск газа, возможно он и был сделан в присутствии представителя Газконторы или Газтехники, я в этом не участвовал, да и зачем. Проекты по газопроводу я видел, деклараций - нет, это все головная боль подрядчика. Мы изначально оговорили условия работы - я оплачиваю - он делает под ключ без моего участия, почти так оно и было. Касательно пакета документов - я точно не знаю какой пакет должен быть, а после полной оплаты и передачи бумаг, не хочу чтобы потом возникли вопросы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз