FLASH Опубліковано: 9 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2021 Євро в Болгарії , наскільки я знаю введуть з 2003 року. А я всегда подозревал, что у них не только кивают головой не так, как у всех, а еще и календарь назад идет. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Всем привет! Помогите, может кто-то знает, где в Киеве можно поменять болгарский лев на гривны, и какой курс? сколько у Вас львов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Ну что, нерезы опять лезут на рынок, продают практически все, а выкупает только НБУ. Нерезы готовы и берут 5-летние ОВГЗ по 10+ % в гривне!! Психологическая отметка 27 вполне вот-вот будет пробита и тогда уже и население ринется в обменки сдавать ненавистный дешевый доллар. Имхо, заслуги власти, как всегда здесь нет, "просто повезло" (С). Повезло с ростом сырьевых рынков. Но тем не менее... ЗЫ. "Ну мне так кажется" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 население ринется в обменки сдавать ненавистный дешевый доллар. Прикуплю на все свободные деньги, если они будут. Деньги, в смысле. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Прикуплю на все свободные деньги Ну так восени ж у нас наче пік виплати зовнішніх боргів? А МВФ послав лісом, тому... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Прикуплю на все свободные деньги, если они будут. Деньги, в смысле. а смысл? долларов очень много допечатали, он должен дешеветь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 а смысл? долларов очень много допечатали, он должен дешеветь можно очень долго ссать в песок, но озеро все равно не получится... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 а смысл? долларов очень много допечатали, он должен дешеветь как будто гривну не печатают. Гривна укрепляется, но и инфляция увеличивается, дорожает даже то, что привязано к курсу и должно дешеветь по идее 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Гривна укрепляется, но и инфляция увеличивается Сценарий 2008-го. В конце будет «Ой!». 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 как будто гривну не печатают. Гривна укрепляется, но и инфляция увеличивается, дорожает даже то, что привязано к курсу и должно дешеветь по идее Інфляція майже скрізь (окрім Японії). Нажаль Україна не відстежується в зв"язку з фейковістю української статистики. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Сценарий 2008-го. В конце будет «Ой!». вот я тоже смотрю как сейчас строят из последних сил, чтобы потом можно было это же купить за треть цены... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Прикуплю на все свободные деньги, если они будут. Деньги, в смысле. Я б не поспішав. Наразі, поки Китай та Росія ведуть роботу по відмові від наявності долярів у ЗВР купувати доляри може бути пов"язане з зизиками. Краще вкласти в евро або у фунт бо швейцарський франк та йена у нас не дуже поширеі. А взагалі - треба дотроху в різні активи вкладати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Я б не поспішав. Наразі, поки Китай та Росія ведуть роботу по відмові від наявності долярів у ЗВР купувати доляри може бути пов"язане з зизиками. Краще вкласти в евро або у фунт бо швейцарський франк та йена у нас не дуже поширеі. А взагалі - треба дотроху в різні активи вкладати. не спешить мешает конская инфляция , пока чешешь голову и думаешь , куда их вложить - они обесцениваются, к тому же возможен вариант повторения сценария , когла был доллар по 8 , потом резко вырос выше 20 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 был доллар по 8 , потом резко вырос выше 20Я напомню, сначала он резко вырос до 36 и уже потом откатился к 20. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 поки Китай та Росія ведуть роботу по відмові від наявності долярів у ЗВР Вони цю роботу будуть вести ще не одну п'ятирічку… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Я напомню, сначала он резко вырос до 36 и уже потом откатился к 20. Я на только стар, что помню курс 1,85. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Ну что, нерезы опять лезут на рынок, продают практически все, а выкупает только НБУ. Нерезы готовы и берут 5-летние ОВГЗ по 10+ % в гривне!! Психологическая отметка 27 вполне вот-вот будет пробита и тогда уже и население ринется в обменки сдавать ненавистный дешевый доллар. Имхо, заслуги власти, как всегда здесь нет, "просто повезло" (С). Повезло с ростом сырьевых рынков. Но тем не менее... ЗЫ. "Ну мне так кажется" (С) Прямо відчувається ,що ББ подивились)) Нерези зараз в сировинні країни лізуть, бо це вигідно, туди зараз стікаються кошти, але не дай бог шухер(падіння сировини), нерези побіжать з ризикових інвестиції в старі добрі трежери... і тут нас накриє...на жаль... Як жили ми від сировинного буму ,до сировинної кризи, так і живемо... на жаль... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Прикуплю на все свободные деньги, если они будут. Деньги, в смысле. На свои свободные деньги квартиру 4х-комнатную недавно купила, смотрю, с долларом нелогичные по сезону вещи творятся , Байден нервничает в сторону расии, а недвижимость расти в цене начала. О земле еще думала, тоже дорожать будет, но не скоро, та и не умею ее пользовать. А в аренду сдавать смысл небольшой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 На свои свободные деньги квартиру 4х-комнатную недавно купила Ну, у мну столько нет. Да и скирдовать такие объёмы в гривне — надо быть очень в теме, когда спрыгивать… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Прямо відчувається ,що ББ подивились)). І його також Але його дивлюсь "по діагоналі" - виключно, що стосується внутрішної ситуації щодо банків. Ну і не Фурсу ж читати і дивитися Ну а щоб дізнатися, що купує зараз НБУ і 375 млн лише за минулий тиждень можна вже навіть з Цензора дізнатіся :"": У мене інтереси зараз трохи в іншій площині в плані фінансів Нерези зараз в сировинні країни лізуть, бо це вигідно, туди зараз стікаються кошти, але не дай бог шухер(падіння сировини), нерези побіжать з ризикових інвестиції в старі добрі трежери... і тут нас накриє...на жаль... Як жили ми від сировинного буму ,до сировинної кризи, так і живемо... на жаль... Лізуть туди, де гроші. Різко все не схлопнетьтся, але Китай, до речі, як "ініціатор" цього сировинного свята вже зрозумів що до чого і з січня поступово закручує гайки. Ну а наші обов"язково дочекаються самого розпалу "шухеру" коли нарешті до них дойде, що "все", свято скінчилось і час би розрахуватися за банкет PS ну 26,5 ми побачимо незабаром на готівковому ринку, імхо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 . Ну а наші обов"язково дочекаються самого розпалу "шухеру" коли нарешті до них дойде, що "все", свято скінчилось і час би розрахуватися за банкет PS ну 26,5 ми побачимо незабаром на готівковому ринку, імхо Не впевнений стосовно 26, 5 . НБУ зрозумів, що дуже сильно йдемо донизу і включив пилосос, чого не робив 2 місяці. Але близько можемо підійти.. Добавлено через 2 минуты І його також Але його дивлюсь "по діагоналі" - Просто тези помітив чітко по його відео... Теж іноді подивляюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 То що, даремно я придбав по 27,63 в надії заробити, продавши по 40-50, які нам тут обіцяли ось-ось? Так і знав, що цих панікерів не варто слухати, але ж сподівався гарно заробити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 То що, даремно я придбав по 27,63 в надії заробити треба було половину на ойро міняти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 По ойро пісят не обіцяли. Ех.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 То що, даремно я придбав по 27,63 в надії заробити, продавши по 40-50, які нам тут обіцяли ось-ось? Так і знав, що цих панікерів не варто слухати, але ж сподівався гарно заробити. по факту даремно...втратили 600 грн на кожній тисячі... а восени буде видно.. А взагалі зростання цін на сировину -це величезне наше щастя... Просто для прикладу:"за перші п’ять місяців цього року український експорт збільшився на більш ніж 25%, або майже на 5 млрд доларів. " Хіба це не манна з неба? +1 ярд американських президентів в місяць або в перспективі +12 ярдів в рік, тут можна ще друкувати і друкувати папір...Правда рано чи пізно банкет закінчиться і виявиться, що реальна економіка не виросла, а надулась чергова сировинна бульбашка... А потім знову будуть соплі і сльози чому ВВП впало на 5-10-15%... 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз