AndyAntonov Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Зачем выбирать такую власть, которой ты не хочешь доверить деньги? Это уже офтопик, но я отвечу, один раз: я эту власть не выбирал. Добавлено через 1 минуту не понимаете разницы между "брать у Ощада" и "размещать через Ощад" Ну, разместите. Что? Очереди желающих дать взаймы под размещение нет? Ай, какая неожиданность. А сравнение обязательного (служба в ВС) и необязательного (вклад) действий — это вообще пять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Я дал цифры с офсайта для физ лиц, что там для юриков не смотрел, это разные планеты для банковской системы. Они понимают что юрлицо не возьмет кредит под 35% это ж доход по бухгалтерии, значит нужно заплатить налог, то есть +18% к годовым, и так получается что Вы взяли не под 12.5 %, а под 30.5%, это если в уход от налога не играть. Каким боком налог на прибыль к кредиту? А если своими деньгами пользуешься, то налог не считается? Можно провернуть кредитную сумму за год, за полгода, каждый месяц успевать прокрутить. Кто-то 10% накручивает, кто-то 100%, как это соотносится к Вашим " 12,5% +18%"? Кстати проценты по кредиту относятся к затратам и таким образом уменьшают налогооблагающую базу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lemberg Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Что вам мешает прекратить их писать? Вас кто-то заставляет это делать насильно? Или это необходимо "по работе"? Да, раскрыли меня, Байден не простит провала. Перед тем как скрыться, раскрою и твою нквдшную реинкарнацию, а может и более того mkb10.su/Y29.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Подскажите. Перекинул перевод из-за рубежа по вестернюнион в Украину (конкретно уменьшили комиссию, хороший вариант перевода денег теперь). Так вот в Украине пришлось заказывать долл на отделение т.к. в кассах даже 500 нет. Продажа с приноса, а приноса нет. Кто сталкивается с отсутствием валюты в кассах банков? Это мне так повезло или это уже норма? П.С. заказали через П24, пришло смс на следующий день и получили. (заказ валюты кратно 50, вводили при заказе номер перевода, сказали, что на кассе пытались сотку отжать, типа нету, сказали, что тогда завтра закажут и зайдут-сотка нашлась ) Отсутствие валюты делает мне нервы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Вы плодите голословные утверждения пачками. Для начала спросите у тех, кто держит под 1,5% валюту в Ощаде, перейдут ли они на депозит в том же Ощаде под 5%? Давайте на правах одного з тих, хто має на звичайних не депозитних рахунках Ощаду круглу суму в доларах відповім: одне діло коли вони лежать до запитання під 0,0001 відсотка і я їх хоч завтра можу замовити на післязавтра на видачу, а інша справа коли я віддаю валюту на 3-5-7 років під 5% без можливості завтра замовити і отримати. Хоча знайома керівник відділення регулярно телефонує і просить хоча б на мобільні заощадження перекинути, а то у них плани помісячні і за мертві гроші на рахунках по голівці не гладять. А для населення , яке хоче допомогти уряду є чудовий інстурмент ОВДП в валюті. У деяких банків там поріг від 1 млн дол, у деяких трохи менше і ніяких податків крім військового збору, правда є комісії за рахунки в цінних паперах за брокерські послуги та інші, тому "ніщебродам" з 5-10 тисячами там робити немає чого . Грошові мішки прекрасно можуть скористатись цим інструментом, що по суті і є кредит державі. А те, про що ви говорите і снує у вигляді купівлі банками ОВДП у Мінфіну (звісно за гроші вкладників,які тимчасово вільні), розміщення в валюті Мінфін робить регулярно, але у нас готові купувати ОВДП лише на короткі терміни, тому і ставка близько 3-4% дурних купити на 3-5-7-10 років мало. Добавлено через 2 минуты Подскажите. Перекинул перевод из-за рубежа по вестернюнион в Украину (конкретно уменьшили комиссию, хороший вариант перевода денег теперь). Так вот в Украине пришлось заказывать долл на отделение т.к. в кассах даже 500 нет. Продажа с приноса, а приноса нет. Кто сталкивается с отсутствием валюты в кассах банков? Это мне так повезло или это уже норма? П.С. заказали через П24, пришло смс на следующий день и получили. (заказ валюты кратно 50, вводили при заказе номер перевода, сказали, что на кассе пытались сотку отжать, типа нету, сказали, что тогда завтра закажут и зайдут-сотка нашлась ) Отсутствие валюты делает мне нервы. Рядові відділення привата, та і головні в невеликих містах не тримають великі суми кешем, тільки під замовлення, правда замовлення зробити дуже просто по телефону на конкретне відділення в будь якому куточку країни, до 12 годин, щоб приїхали на наступний день. Така система вже багато років. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Давайте на правах одного з тих, хто має на звичайних не депозитних рахунках Ощаду круглу суму в доларах відповім: одне діло коли вони лежать до запитання під 0,0001 відсотка і я їх хоч завтра можу замовити на післязавтра на видачу, а інша справа коли я віддаю валюту на 3-5-7 років під 5% без можливості завтра замовити і отримати. Взрослый глупый мальчик 1984 года рождения, ничего вы не можете))) Завтра банк вводит лимит на снятие наличных в 100 грн в день и будете получать свою заказанную круглую сумму лет надцать. А ещё и НБУ выпустит какое-нибудь нелигитимное письмо-постанову о том что нехрен отдавать денежные средства их законным владельцам. А если не вводит, то и те кто положил на длительный срок получат вовремя, в отличии от вас, с доходом 5% годовых и в валюте. Добавлено через 10 минут Подскажите. ... Отсутствие валюты делает мне нервы. Простейшее правило - если Вы хотите не приносить что-то в банк, а наоборот, из банка получать, то забудьте про существование всевозможных отделений. Постарайтесь найти где-то в удобной Вам доступности какое нибудь более крупное учреждение любого понравившегося Вам банка, что-то типа Регионального отделения, Управления а может быть даже Головного офиса. И пусть Вас не пугает, что там обычно и посетителей поболее, но и скорость обслуживания и самое главное количество денег там на порядок выше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 (змінено) Взрослый глупый мальчик 1984 года рождения, ничего вы не можете))) Завтра банк вводит лимит на снятие наличных в 100 грн в день и будете получать свою заказанную круглую сумму лет надцать. А если не вводит, то и те кто положил на длительный срок получат вовремя, в отличии от вас, с доходом 5% годовых и в валюте. Мені ніщо не заважає покласти їх і потім при розумінні, що витягнути не виходить, і прирівнятись до 5%ників, тільки боюсь, що в часи, коли вводяться обмеження, ставка вже до 8-9% підбирається...( як у 2014-2015 роках), а ті, хто під5% так і отримують свої 5 ще довгі-довгі роки То хто тут "глупый"? PS В депозитні ігри (поки безпрограшні)з банками граю з 2006 року, пройшов без втрат 2 фінансові кризи 2008 і 2014 років, явно не вам мене вчити яку стратегію обирати і кому під який % краще давати гроші. Змінено 6 серпня 2020 користувачем Сергей_84 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Мені ніщо не заважає покласти їх і потім при розумінні, що витягнути не виходить, і прирівнятись до 5%ників, тільки боюсь, що в часи, коли вводяться обмеження, ставка вже до 8-9% підбирається...( як у 2014-2015 роках), а ті, хто під5% так і отримують свої 5 ще довгі-довгі роки. А зачем банку принимать ваши текущие деньги на депозит, если они и так у него? Нет красавчик, на депозит сможешь положить только то, что принесёшь живыми деньгами, а то что ты имеешь в качестве обязательств банка - это просто бумажка, а не деньги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 А зачем банку принимать ваши текущие деньги на депозит, если они и так у него? Нет красавчик, на депозит сможешь положить только то, что принесёшь живыми деньгами, а то что ты имеешь в качестве обязательств банка - это просто бумажка, а не деньги. судячи з усього ви просто теоретик і уявлення не маєте про те, про що говорите.)) Або просто займаєтесь тролінгом. Зараз депозити відкриваються кількома натисканнями по екрану смартфона..аби на рахунку був +баланс. І для мене буде фантастикою, якщо банк не погодиться взяти на депозит кошти зі звичайного рахунку. В деяких випадках нач відділення ще й запропонує підвищену ставку і 5 разів подякує.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 То хто тут "глупый"? PS В депозитні ігри (поки безпрограшні)з банками граю з 2006 року, пройшов без втрат 2 фінансові кризи 2008 і 2014 років, явно не мені вас вчити яку стратегію обирати і кому під який % краще давати гроші. Да нет, какой глупый, конечно мега-мозг)))) Держишь деньги в БАНКЕ, но по факту БЕЗ процентов. PS Нахрен писать на украинском, если ты в этом украинском ни бе ни ме? Добавлено через 5 минут судячи з усього ви просто теоретик і уявлення не маєте про те, про що говорите.)) Або просто займаєтесь тролінгом. Зараз депозити відкриваються кількома натисканнями по екрану смартфона..аби на рахунку був +баланс. Понатискав ты там свои кнопки в смартфоне, приходишь получать свои кровные, и вдруг слышишь, что от тебя требуют какие-либо доказательства этого самого тисканья да ещё и на бумаге и с подписью и печатью. И тут ты начинаешь понимать, что не такой ты уж и умный))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Понатискав ты там свои кнопки в смартфоне, приходишь получать свои кровные, и вдруг слышишь, что от тебя требуют какие-либо доказательства этого самого тисканья да ещё и на бумаге и с подписью и печатью. И тут ты начинаешь понимать, что не такой ты уж и умный))) на будь-який депозит , оформлений он-лайн , можна в будь-який час отримати депозитний договір у паперовому вигляді.Це такий самий папірець,як ий отримає і той, хто офрмлює у відділенні. Відкрию секрет, в сучасному світі хамство і фамільярність замість аргументів використовують слабкі , тупі і недолугі олігофрени . Судячи з ваших підходів до ведення дискусії вам приємно бути в цій компанії) і головне показувати ці якості всім навколо. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 на будь-який депозит , оформлений он-лайн , можна в будь-який час отримати депозитний договір у паперовому вигляді.Це такий самий папірець,як ий отримає і той, хто офрмлює у відділенні. А вы даже глупее, чем я думал. Да не успеете ничего закинуть на депозит, будет заблокировано. Уж они то поумнее вас будут. Так и будете со своим смартфоном в котором будет написано, что банк вам должен круглую сумму и вернёт он её сразу после выплат вкладчикам Сбербанка СССР. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 PS Нахрен писать на украинском, если ты в этом украинском ни бе ни ме? як немає за що зачепитись по суті, то хоча б за щось. Добавлено через 2 минуты А вы даже глупее, чем я думал. Да не успеете ничего закинуть на депозит, будет заблокировано. Уж они то поумнее вас будут. Так и будете со своим смартфоном в котором будет написано, что банк вам должен круглую сумму и вернёт он её сразу после выплат вкладчикам Сбербанка СССР. чим це все, що ви говорите, відрізняється від ваших пропозицій організувати для вкладників Ощаду спецдепозит для уряду під 5% і можливість не брати під 7% за кордоном? Все це може бути обнулено в будь-який момент, про що кількома сторінками раніше і написали. А ви так довго видумували аргументи, що самі і прийшли до цього висновку. Сьогодні поклав на 3-5-7-10 років 20 тисяч доларів під 5%, а за 2 роки їх уже немає на балансі, а на руках якийсь папірець "Ощадбанку України",яким можна хіба підтертись Дійсно МЕГАМОЗОК. Браво! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Відкрию секрет, в сучасному світі хамство і фамільярність замість аргументів використовують слабкі , тупі і недолугі олігофрени . Судячи з ваших підходів до ведення дискусії вам приємно бути в цій компанії) і головне показувати ці якості всім навколо. Открою секрет, в современной Украине пишут посты на неграмотном украинском, при том что их ник абсолютно русский, только люди флюгеры-перевёртыши, к которым я испытываю огромное человеческое презрение. Добавлено через 8 минут чим це все, що ви говорите, відрізняється від ваших пропозицій організувати для вкладників Ощаду спецдепозит під 5% і можливість не брати під 7% за кордоном? Все це може бути обнулено в будь-який момент, про що кількома сторінками раніше і написали. А ви так довго видумували аргументи, що самі і прийшли до цього висновку. Сьогодні поклав на 3-5-7-10 років 20 тисяч доларів, аза 2 роки їх уже немає на балансі, а на руках якийсь папірець "Ощадбанку України",яким можна хіба підтертись А тем, мегамозг, что вероятность потерять свои деньги и у тех кто держит под 1,5% и тех кто отдаст их под предлагаемые мной 5% АБСОЛЮТНО одинаковая. Разница только в том, в предлагаемом мной варианте процентный доход получат граждане Украины и эти деньги останутся в Украине. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Открою секрет, в современной Украине пишут посты на неграмотном украинском, при том что их ник абсолютно русский, только люди флюгеры-перевёртыши, к которым я испытываю огромное человеческое презрение. а ви всіх на форумі на грамотність перевіряєте? Вчитель російської мови на пенсії,якому немає чим зайнятись? та й тема української неграмотності до кінця не розкрита, окрім випадкової описки , за яку ви вчепились як собака за кістку. А взагалі до кого і що відчувати це ваше право, мені ваша думка з цього приводу не цікава. PS І в цілому радує ваше постійне бажання образити, обізвати, принизити, це означає, що окрім переходу на особисте чи окрім хамства аргументів по суті у вас попросту немає. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Відкрию секрет, в сучасному світі хамство і фамільярність замість аргументів використовують слабкі , тупі і недолугі олігофрени . Вопрос к модераторам: почему позволяете называть больных людей(олигофренов) "тупі і недолугі"? Добавлено через 2 минуты а ви всіх на форумі на грамотність перевіряєте? Вчитель російської мови на пенсії,якому немає чим зайнятись? та й тема української неграмотності до кінця не розкрита, окрім випадкової описки , за яку ви вчепились як собака за кістку. А взагалі до кого і що відчувати це ваше право, мені ваша думка з цього приводу не цікава. PS І в цілому радує ваше постійне бажання образити, обізвати, принизити, це означає, що окрім переходу на особисте чи окрім хамства аргументів по суті у вас попросту немає. Я с вами дискутирую весьма длительное время и могу ответственно заявить, что вы и аргументы - понятия НЕ совместимые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 [ НЕ совместимые. )) я звичайно можу помилятись, бо російська була лише факультативом в школі , але... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Открою секрет, в современной Украине пишут посты на неграмотном украинском, при том что их ник абсолютно русский, только люди флюгеры-перевёртыши, к которым я испытываю огромное человеческое презрение. Исходя из процитированной выше инфантильной логики, я со своим "ником" видимо должен излагать на каком-нибудь заморском языке Вашими "секретами" лучше поделитесь с психоаналитиком. Вполне возможно, что избавитесь от нелегкой ноши огромного презрения к людям, говорящим на том языке, на котором хотят. Взагалі в зрілої людини зі здоровою психікою, намагання іншої особи спілкуватися мовою, яка є для неї другою, третьою...десятою, додатково до своєї рідної, навіть якщо це буде не зовсім досконало, викликає глибоку повагу та захоплення. А людина з нарцисичним розладом особистості, так і буде "насолоджуватись" своїми відчуттями всеосяжного та глибокого презирства, поки не почне займатись своїм розладом. 23 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 7 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2020 Подскажите. Перекинул перевод из-за рубежа по вестернюнион в Украину (конкретно уменьшили комиссию, хороший вариант перевода денег теперь). Так вот в Украине пришлось заказывать долл на отделение т.к. в кассах даже 500 нет. Продажа с приноса, а приноса нет. Кто сталкивается с отсутствием валюты в кассах банков? Это мне так повезло или это уже норма? П.С. заказали через П24, пришло смс на следующий день и получили. (заказ валюты кратно 50, вводили при заказе номер перевода, сказали, что на кассе пытались сотку отжать, типа нету, сказали, что тогда завтра закажут и зайдут-сотка нашлась ) Отсутствие валюты делает мне нервы. Я в Приваті завжди замовляю. Й не перший рік така ситуйовина. Воно може й можна прийти відстояти умовну чергу хвилин 10 а потім дізнатись що всієї суми немає. Або може є. Але мені час дорожчий. Тому я замовляю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 7 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2020 Ок. Не учел такого. А как в банке купить валюту? Что надо сделать и как заказать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 7 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2020 Нал сегодня, ПОВ, наличие не проверял: 27,30/27,75, 27,62/27,78, 27,60/27,72. Всё в центре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 10 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2020 Вот пообщался на 3700 в пб. Валюта меня ждет в банке в случае переводов и вкладов в валюте. Купить - только то, что сдали. Возможности заказать в кассу и выкупить- нет. Открывайте какой-то там валютный вклад и закрывайте, но вносите валюту. Что то не то 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
privatnii Опубліковано: 10 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2020 Все правильно. Заказать валюту по тел. под просто купить такую-то сумму - нельзя. Покупка только с приноса. А вот если вам перевод к примеру из ЕС - то вам могут выдать в кассе или только то что сдали, или если вы заранее заказали всю сумму перевода. Выдача вклада аналогично. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 10 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2020 О, заехал в ощад. Приколол курс рубля. 23 покупка 39 продажа. Маржа как о моржа Добавлено через 4 минуты Все правильно. Да мне кажется, что не правильно. Просто привату так вероятно удобнее/ выгоднее. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 10 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2020 Вот пообщался на 3700 в пб. Валюта меня ждет в банке в случае переводов и вкладов в валюте. Купить - только то, что сдали. Возможности заказать в кассу и выкупить- нет. Открывайте какой-то там валютный вклад и закрывайте, но вносите валюту. Что то не то После недавней ситуации, когда Приват и Альфа в период ажиотажа отказались выдавать валюту людям даже с личных валютных счетов, я ничему не удивляюсь. Только сумасшедший будет хранить сбережения в банке за 0.75% в год, рискуя их не получить обратно когда они нужны. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз