AndyAntonov Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 26,50 я видал. Но в обменке, где курс обычно невменяем. А в нормальных не посмотрел. ЗЫ Паника продолжается. 26,28 было нормально. Сейчас почти везде 26,50 и выше. Уже и 26,80 светят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alxey R Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Сьогодні зранку бачив на обміннику 26,60. Схоже хвиля тільки набирає оберти, під посівну спаде. Я вчера видел цветущий абрикос в Запорожье:D Посевная уже фсе походу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Тобто, ви всі хочете сказати, що курсу 19, який мені обіцяли в групі підтримки Зе - не буде? Мене обманули? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Що заважало купити по 23,30 чи скільки там було на мінімумі? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Відсутність грошей. При Баризі в мене були гроші і по 28 купити бакси, а через пів року керівництва нових чєсних ліц, які не крадуть з бюджета, в мене чомусь гривневі заробітки різко впали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Відсутність грошей. При Баризі в мене були гроші і по 28 купити бакси, а через пів року керівництва нових чєсних ліц, які не крадуть з бюджета, в мене чомусь гривневі заробітки різко впали. А зара знов з'явитись?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Это называется передел сфер влияния. Были в струе, теперь в струе кто-то другой :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex37 Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 А чего евро ступарнулся сегодня???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Я вчера видел цветущий абрикос в Запорожье:D Посевная уже фсе походу В смысле абрикосы уже посеяли:D Когда ж аграрии долар успели сбросить? Добавлено через 1 минуту А чего евро ступарнулся сегодня???? Еврозона вся в карантине. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alxey R Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Это называется передел сфер влияния. Были в струе, теперь в струе кто-то другой :D Эта струя в глаза одним и тем же людям, так что не надо Добавлено через 2 минуты В смысле абрикосы уже посеяли:D Когда ж аграрии долар успели сбросить? Весна... Абрикос цветет, поля уже зеленые стоят. Посевную курсовики проспали, а фермер нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Эта струя в глаза одним и тем же людям, так что не надо Добавлено через 2 минуты Весна... Абрикос цветет, поля уже зеленые стоят. Посевную курсовики проспали, а фермер нет. Зеленые поля, это озимые. А еще нужно сеять и сеять, при чем в этом году очень быстро (также быстро и много нужно денег), пока хоть какаято влага в грунте есть. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Зеленые поля, это озимые. А еще нужно сеять и сеять, при чем в этом году очень быстро (также быстро и много нужно денег), пока хоть какаято влага в грунте есть. В нас повним ходом сіяли два тижні назад....... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 В нас повним ходом сіяли два тижні назад....... Та у вас вже перший врожай пора збирати, а в закарпатській області другий. В мене інформація від наближених до аграрного бізнесу, за що купив за те продав. Є в мене ще думка, що все ж, підемо на карантин слідом за дітьми, і курс впаде, треба ж народ підстригти на збереження. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Що заважало купити по 23,30 чи скільки там було на мінімумі? Абсолютно те саме, що зараз заважає продати по 26.5 тим кому це треба. А раптом вигідніше продам/куплю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Стосовно мене, то Ви помиляєтеся. Я докупаюся, як тільки з"являється вільна гривня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reedstone Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Открыл новостную ленту и охренел. Ошибка, или шо то знают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex37 Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 закрытия авиа сообщения и курс валют есть что то общее? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wahrheit Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 закрытия авиа сообщения и курс валют есть что то общее? Да, вывозить валюты будут меньше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex37 Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 Да, вывозить валюты будут меньше. В кеше на самолетах не возят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 13 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2020 В кеше на самолетах не возят.Кэш завозят именно самолётами! 146% легально! закрытия авиа сообщения и курс валют есть что то общее?Рецессия, нэ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 14 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2020 Хрен з ним, тим курсом гривні. Скажіть краще, що буде з Євро та баксом в цій ситуації? Золотішко з сріблом вниз вже пішли, патронами я затарився, продуктів повна кладовка - в що ще є сенс вкластися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 14 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2020 в що ще є сенс вкластися? В ювелірні вироби в B2B Jewelery :D . 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2020 в що ще є сенс вкластися?В крипту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 14 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2020 Хрен з ним, тим курсом гривні. Скажіть краще, що буде з Євро та баксом в цій ситуації? Золотішко з сріблом вниз вже пішли, патронами я затарився, продуктів повна кладовка - в що ще є сенс вкластися? Самое время пройти курсы, которые рекламируете 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 14 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2020 значит еще не прижало. Да и бетон кидать или по полкам раскладывать товар это выход ???? тут согласен дома на диване ныть что все плохо куда лучше:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз