click_ua Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 24,95 на 25,15 у нас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 24,95 на 25,15 у нас схоже знову міжбанк живе своїм життям, а готівка - своїм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
madmancf Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 На налике рост, конечно, впечатляющий - почти 50 копеек за день. Впрочем, ложная тревога, КМК. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 Впрочем, ложная тревога, Не время еще. октябрь-ноябрь полюбому вверх пойдем. И на следующий год средний 27 будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
madmancf Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 октябрь-ноябрь полюбому вверх пойдем. Ну я надеюсь, да, что еще по 25 примерно пополнюсь к осени) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 Я по 24,8 затарился. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 Впрочем, ложная тревога, КМК. Вкладчиков Михи обслуживают.... как ради такого дела валютчикам курс не поднять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avelka Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 Ну я надеюсь, да, что еще по 25 примерно пополнюсь к осени) Думаю шо не успеете. Мы к 25 с 27 на налике шли много месяцев. Не то написал. В смысле что если щас начнется волна на рост то 25 вы не увидите к осени, может даже и вообще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 то 25 вы не увидите к осени, может даже и вообще. Вряд ли. Серьезные загоны кончились. И начнутся они нескоро.Отак будет средний ползти по 2 гривни в год. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
madmancf Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 В смысле что если щас начнется волна на рост то 25 вы не увидите к осени, может даже и вообще. Я на такой случай основную закупку еще на 25 сделал Но сейчас рассчитываю, что еще на уровень вплоть до 24.5 должны сходить, а тогда уже стабильно вверх до 25-28. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 А я себе вот такую формулу вывел =) : Одна беда - все три вектора для меня неизвестны. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 а тогда уже стабильно вверх до 25-28. Вот это фактор неизменный. Будет только дорожать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 Вот это фактор неизменный. Будет только дорожать. мені тут знайомі розказали якщо президентом в США стане Трамп то долару труба, він обезціниться... я йому відразу запропонував гроші перевести в грн або рублі якщо грн недовіряє :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 ені тут знайомі розказали якщо президентом в США стане Трамп то долару труба, він обезціниться... тьху три раза. Яки рубли? Зовсим подурив народ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 22 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2016 мені тут знайомі розказали якщо президентом в США стане Трамп то долару труба, він обезціниться... я йому відразу запропонував гроші перевести в грн або рублі якщо грн недовіряє :D Стара як світ мантра з за поребрика під новим соусом? ;) Зберегти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 22 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2016 Я на такой случай основную закупку еще на 25 сделал Но сейчас рассчитываю, что еще на уровень вплоть до 24.5 должны сходить, а тогда уже стабильно вверх до 25-28. гойдалки - це наше все, теж думаю що вниз ще підемо, питання лише з яких рівнів, а то дуже швидко пішли вгору при незмінному міжбанку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 22 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2016 мені тут знайомі розказали якщо президентом в США стане Трамп то долару труба, він обезціниться... я йому відразу запропонував гроші перевести в грн або рублі якщо грн недовіряє :D на счет обесценивания доллара -это конечно смешно, но присмотреться к евро сейчас как раз самое время... Добавлено через 2 минуты Я на такой случай основную закупку еще на 25 сделал Но сейчас рассчитываю, что еще на уровень вплоть до 24.5 должны сходить, а тогда уже стабильно вверх до 25-28. врядли сходим Я все так же и считаю как полтора месяца назад не могу не согласиться....не потеряете точно Ниже 24,7 как не ожидал так и не ожидаю..Сейчас для людей, хранящих накопления принципиально в долларах, хорошее время для откупа..и ловля 30-40 коп бессмысленна..(может кому и 10 коп суперприз). Думаю дно спрогнозировал точно и ниже не пойдем...сил нет и осень скоро.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 22 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2016 от і все, ріст здох, а так гнали, у нас на моменті 24.9 на 25.1, думаю ще трохи до вечера припадем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 27 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 от і все, ріст здох, а так гнали, у нас на моменті 24.9 на 25.1, думаю ще трохи до вечера припадем В нас по трішки вверх. Вчора 24,90-25,10 Сьогодні 25,02-25,15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 27 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 В нас по трішки вверх. Вчора 24,90-25,10 Сьогодні 25,02-25,15 в нас теж трохи вверх - 25 на 25.20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 29 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2016 вчера брал по 24,65 грн за доллар ну плюс налог конечно-) еричем курс был в обменке 24,5-24,65-))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2016 вчера брал по 24,65 грн за доллар ну плюс налог конечно-) еричем курс был в обменке 24,5-24,65-))) Вчора здав трішки по 24,95 всі побори вже враховані. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
edvardd Опубліковано: 30 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2016 тут народ призывает евро покупать, не стоит, если есть, то сливайте на неделе, 1,12 его потолок, потом к концу года 0,9... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
madmancf Опубліковано: 30 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2016 потом к концу года 0,9... А если нет? Квартиру готовы поставить? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 30 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2016 тут народ призывает евро покупать, не стоит, если есть, то сливайте на неделе, 1,12 его потолок, потом к концу года 0,9... сміливо, а дозвольте запитати чому так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз