ak574 Опубліковано: 17 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2016 думаю на понеділок 27 виставлять В свете того, что валюту, которая зашла в Украина в пятницу, продали на МБ с субботу (был рабочий день), а в понедельник в штатах выходной день, на нашем межбанке понедельник-вторник обещают быть очень нескучными днями, возможно на наличке увидим и выше 27. Интересно, будет посмотреть на реакцию НБУ, когда МБ пойдет щупать 25 - то, что называют верхней границей коридора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qway Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Ну что, злотый под конец дня в пятницу сделал -2%. Смею предположить, что и гривна в понедельник отыграет те же 2%. Должно получиться: 24.45->24.94 (межбанк) 26.30->26.83 (приватбанк) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tobias Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Національний банк відстрочить щонайменше до травня скасування валютних обмежень через затримку з отриманням траншів від МВФ. Про це заявила голова НБУ Валерія Гонтарева в ефірі "5 каналу". "На жаль, те, що ми не змогли отримати третій і четвертий транш зсовує нашу дорожню карту по цих показниках далі ніж квітень 2016 року, коли ми планували вже повністю скасувати всі наші валютні обмеження", - сказала вона. www.ukrinform.ua/rubric-economics/1943330-gontareva-perenosit-skasuvannya-valyutnih-obmejen.html Таки до травня, навіть не до квітня. Подождем... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riselost Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 26.6 уже просят минимум, а то и 26.7. Однако. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Что там происходит сейчас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Что там происходит сейчас? стабильности нет..(с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Что там происходит сейчас? зранку віддача біля мене була 26.7, зараз 26.9 а у вас як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IvanTcar Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 я думаю поднимется, а к лету упадет.. а кто-то помнит как было в 2009, в кризисные года? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 я думаю поднимется, а к лету упадет.. А что ему к лету падать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IvanTcar Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 А что ему к лету падать? просто предположил... обычно как мне помнится, только не в кризисные года... обычно зимой поднимался.. летом падал, потом осенью опять рос.. в прошлом году такого не было Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 В нас 26,4-26,9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 обычно зимой поднимался.. летом падал, потом осенью опять рос..в прошлом году такого не было Ага "не было". Где-то в апреле под 30, а летом около 20. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgeny196 Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 а кто-то помнит как было в 2009, в кризисные года? тогда экономика была. 26,6-27,2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 тогда экономика была. 26,6-27,2 вже і в нас 27.2... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 вже і в нас 27.2... "У нас" - це де? Або внесіть зміни в профіль, або вкажіть місто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
madmancf Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Винница, вечер: 26.7 на 26.9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 "У нас" - це де? Або внесіть зміни в профіль, або вкажіть місто. Київ ...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 Панове, а що там з курсом на сьогодні? Коли вже відкат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 Панове, а що там з курсом на сьогодні? Коли вже відкат? я щось до гонтарєвой дозвонитись не можу, так що навряд чи скажу Вам ПС: то був сарказм, боюсь ті хто мають таку інформацію на форумі не сидять на Дарницькому вокзалі в Києві зараз 26.80 на 27.40, а я ще по 26.5 носом крутив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
madmancf Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 на Дарницькому вокзалі в Києві зараз 26.80 на 27.40, а я ще по 26.5 носом крутив Ну очевидний же загон, мали б вже звикнути і не гарячкувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
avelka Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 Панове, а що там з курсом на сьогодні? Коли вже відкат? Флюгер говорит очень скоро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 Ну очевидний же загон, мали б вже звикнути і не гарячкувати. я так само думав коли до 26 підходили, а воно бачте як повернулось, але те що ажіотаж почався - є таке діло, щоб точно сказати загон чи ні - треба знати об'єми, я нажаль не знаю Добавлено через 31 секунду Флюгер говорит очень скоро а що у Вас за флюгер такий? надійна штука? може в оренду? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gedeonovich Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 Литовские-польские-болгарские авто это альтернатива евро5 Не будет это влиять на $ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vale3 Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 сейчас доллар самая лучшая инвестиция, покупаешь по одной цене через месяц толкаешь на 5-10% дороже, лично я после того как у меня сгорел вклад в одном из банков депозиты не буду никогда размещать в недоразвитой державе. Потому инвстирую в доллары и по моим подсчетам, в год доллар набирает по 10 гривен, итого перепродавая его я имею 60-70% годовых, никакой из банков мне не сулил подобного обогащения за последнее десятилетие Я когда забирал сумму гарантированную державой откровенно смеялся над теми идиотами что пролонгировали вклад в уже другом банке, им мало было что держава поимела их, им нравится когда их нагибают , такой уж менталитет нашего недолугого народа 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 сейчас доллар самая лучшая инвестиция, покупаешь по одной цене через месяц толкаешь на 5-10% дороже, лично я после того как у меня сгорел вклад в одном из банков депозиты не буду никогда размещать в недоразвитой державе. Потому инвстирую в доллары и по моим подсчетам, в год доллар набирает по 10 гривен, итого перепродавая его я имею 60-70% годовых, никакой из банков мне не сулил подобного обогащения за последнее десятилетие Я когда забирал сумму гарантированную державой откровенно смеялся над теми идиотами что пролонгировали вклад в уже другом банке, им мало было что держава поимела их, им нравится когда их нагибают , такой уж менталитет нашего недолугого народа Это не инвестиция, а сохранение капитала. Так как покупательская способность 100 баксов в матрасе за год не выросла. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз