Александр 1 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 числа не рассмотрел, тупанул блин)))) но там у чела оборот серьезный, так что я думаю это не с загашника)))) Да вопрос смешной вообще.У менял валюта ВСЕГДА из банков.Это даже не обсуждается.А уж из какого именно,какая разница?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimox Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Сегодня со знакомым покупали доллары у одного валютчика, так что примечательно, баксы все новые и в упаковках от Приватбанка. город? курс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ak574 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 НБУ вводит аукционы по продаже валюты. Я так понимаю, что через них будут удовлетворять спрос на крупные заявки. - Дата проведення аукціону: 08 вересня2014 року. - Іноземна валюта, за якою укладатимуться угоди на аукціоні: долари США. - Мінімальна сума заявки: 1000 тис. дол. США. До заявки включаються виключно заявки клієнтів, які успішно пройшли процедуру, передбачену пунктом 12 частини 1 постанови Правління Національного банку України від 29.08.2014 № 540 “Про введення додаткових механізмів для стабілізації грошово-кредитного та валютного ринків України”. Кожен банк має право подати одну заявку з визначенням цільових потреб. Куплена на валютному аукціоні іноземна валюта повинна бути використана за цільовим призначенням протягом п’яти робочих днів з дня зарахування цієї валюти на кореспондентський рахунок уповноваженого банку. П.С. Мне интересно, а если у банка будет 5 заявок на аукцион от клиентов, то как именно он будет выбирать одну для участия в аукционе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pilot_L29 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 НБУ вводит аукционы по продаже валюты. Я так понимаю, что через них будут удовлетворять спрос на крупные заявки. - Дата проведення аукціону: 08 вересня2014 року. - Іноземна валюта, за якою укладатимуться угоди на аукціоні: долари США. - Мінімальна сума заявки: 1000 тис. дол. США. До заявки включаються виключно заявки клієнтів, які успішно пройшли процедуру, передбачену пунктом 12 частини 1 постанови Правління Національного банку України від 29.08.2014 № 540 “Про введення додаткових механізмів для стабілізації грошово-кредитного та валютного ринків України”. Кожен банк має право подати одну заявку з визначенням цільових потреб. Куплена на валютному аукціоні іноземна валюта повинна бути використана за цільовим призначенням протягом п’яти робочих днів з дня зарахування цієї валюти на кореспондентський рахунок уповноваженого банку."интересно девки пляшут" интересно как все эти новации пропускает минюст? ведь многое что вводит нбу как имнимум ограничивают права собственности... з.ы.созванивался с банком, чтобы согласовать позиции, говорят, что они берут (гребут) наличный бакс по 13.65... похоже уходим в отрыв даже быстрее, чем ожидал... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
busypit Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 А что вас под дулом пистолета заставляют покупать у менял и именно по этому курсу? При чем тут рынок? Что именно Вам не нравится: то, что на межбанке меньше, чем у менял? Если Вы считает, что менялы это рынок - покупайте "по рыночному" 13,5 (говорят), чего истерите? На межбанке продают сегодня по такому курсу какой Вы видите на Укрдиллинге, у менял свой. К Яценюку в чем суть претензий?: чтоб продавал как у менял? От модератора. Будьте бдительны. По непроверенной информации, при попытке обмена денег по ранней договоренности на одном из форумов был убит человек. неужели действительно необходимо перечислять полный список того что не нравится в этой ситуации? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikasantik Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 город? курс? Кривой Рог курс 14. у некоторых уже 14.20. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pilot_L29 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 некоторые банки готовы брать наличный по 13,75, говорят под клиента, поверим, что не на себя.... МВФу нужен МИР кто это вам насвистел про МВФ, путин? а то я уже одного такого спрашивал, а он, ссуко, пропал... тут еще один поц из раисии обещает в Киеве третий майдан, типа, солдатские матери, добровольческие батальоны и другие... з.ы.самое интересное, что российские генералы получают по 10тыс басков, за каждого солдата, а уже солдатам на руки доходит в 4-5раз меньше, и то только тем кто дожил до конца месяца, поэтому сами сливат информацию, чтобы наши раздолбили побольше, меньше потом выплачивать... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 некоторые банки готовы брать наличный по 13,75, говорят под клиента, поверим, что не на себя....... Наверное, чтобы потом продать клиентам по 12,9? Зайдите на Приват24. 150$ только что было спокойно куплены и отправлены китайцам. В чем проблема: купить в Привате на виртуальную карту , перебросить на дол.карту (пластик) и снять в кассе? Или сразу купить на реальный пластик в Приват24 $ и затем - заява-касса? ЗЫ. Какие банки готовы? Говорят, что кур доят, не слышали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pilot_L29 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Наверное, чтобы потом продать клиентам по 12,9? Зайдите на Приват24. 150$ только что было спокойно куплены и отправлены китайцам. а вы купите хотя бы 10тыс по 12.9, я у вас выкуплю по 13, заработаете на ровном месте 1000грн... ок? з.ы.если я вам скажу какие банки берут по 13.75 боюсь вы сами туда поедете, не? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaffelnikov Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Наверное, чтобы потом продать клиентам по 12,9? Зайдите на Приват24. 150$ только что было спокойно куплены и отправлены китайцам. В чем проблема: купить в Привате на виртуальную карту , перебросить на дол.карту (пластик) и снять в кассе? Или сразу купить на реальный пластик в Приват24 $ и затем - заява-касса? ЗЫ. Какие банки готовы? Говорят, что кур доят, не слышали? Вот только с карты привата Вы уже снимете гривну по курсу. Сегодня проверено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikasantik Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Наверное, чтобы потом продать клиентам по 12,9? Зайдите на Приват24. 150$ только что было спокойно куплены и отправлены китайцам. В чем проблема: купить в Привате на виртуальную карту , перебросить на дол.карту (пластик) и снять в кассе? Или сразу купить на реальный пластик в Приват24 $ и затем - заява-касса? и как вы с пластика получите наличку в валюте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ret Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Вот только с карты привата Вы уже снимете гривну по курсу. Сегодня проверено. А вот так кто-нибудь пробовал, по заявлению? news.finance.ua/ru/~/1/2014/09/04/333563 Подчеркиваем, что снятие наличных средств с текущих (в том числе карточных) и депозитных счетов с использованием электронных платежных средств, осуществляется в гривнах. При осуществлении такой операции используется курс покупки безналичной иностранной валюты за гривню уполномоченного банка на время осуществления операции (без подачи соответствующего заявления клиентом). В то же время, если клиент желает получить наличные средства в иностранной валюте с собственного текущего (в том числе карточного), депозитного счетов, уполномоченный банк осуществляет выдачу наличной иностранной валюты через кассу банка по заявлению на выдачу наличных. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaffelnikov Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 А вот так кто-нибудь пробовал? news.finance.ua/ru/~/1/2014/09/04/333563 по заявлению. В отделении на Борщаговской сказали что только в гривнах и других вариантов нет. Сейчас позвоню в саппорт узнаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 и как вы с пластика получите наличку в валюте? Так как написал. Вот так: Згідно із підпунктом 13 пункту 1 Постанови № 540 видача готівкових коштів у межах України за електронними платіжними засобами, що емітовані як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях. У повідомленні наголошується, що зняття готівкових коштів з поточних (в тому числі карткових) та депозитних рахунків з використанням електронних платіжних засобів, здійснюється виключно в гривнях. При здійсненні такої операції використовується курс купівлі безготівкової іноземної валюти за гривню уповноваженого банку на час здійснення операції (без подання відповідної заяви клієнтом). В той же час, якщо клієнт бажає отримати готівкові кошти в іноземній валюті з власного поточного, депозитного рахунків, уповноважений банк здійснює видачу готівкової іноземної валюти через касу банку за заявою на видачу готівки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ak574 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 А вот так кто-нибудь пробовал, по заявлению? news.finance.ua/ru/~/1/2014/09/04/333563 Карточка может быть выпущена под разный счет, например 2620... (текущий) - НБУ разрешил с карточного текущего счета снимать в валюте, но если у вас 2625... - карточный счет в валюте, то получите только в гривне. Я понял так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 а вы купите хотя бы 10тыс по 12.9, я у вас выкуплю по 13, заработаете на ровном месте 1000грн... ок?... Дело в том, что у меня такие задачи не стоят: я не меняла. Лимита в 10000 грн/день на покупку $ мне с головой при необходимости. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pilot_L29 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Так как написал. Вот так: Згідно із підпунктом 13 пункту 1 Постанови № 540 видача готівкових коштів у межах України за електронними платіжними засобами, що емітовані як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях. У повідомленні наголошується, що зняття готівкових коштів з поточних (в тому числі карткових) та депозитних рахунків з використанням електронних платіжних засобів, здійснюється виключно в гривнях. При здійсненні такої операції використовується курс купівлі безготівкової іноземної валюти за гривню уповноваженого банку на час здійснення операції (без подання відповідної заяви клієнтом). В той же час, якщо клієнт бажає отримати готівкові кошти в іноземній валюті з власного поточного, депозитного рахунків, уповноважений банк здійснює видачу готівкової іноземної валюти через касу банку за заявою на видачу готівки.вот именно про это и говорят, что кур доят? Добавлено через 1 минуту Дело в том, что у меня такие задачи не стоят: я не меняла. Лимита в 10000 грн/день на покупку $ мне с головойя же ясно писал, что это курс наличного доллара, а вы мне за безнал... з.ы.сейчас все поумнеют и будут у банков требовать наличный, что тогда будет с наличным курсом? правильно, он еще больше оторвется, похоже именно по этой причине наличный и растет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaffelnikov Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 В отделении на Борщаговской сказали что только в гривнах и других вариантов нет. Сейчас позвоню в саппорт узнаю. Только что позвонил. Таки можно снять баксы с карты, для это нужно оформить долларовый вклад , а уже с него снимать в долларах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Карточка может быть выпущена под разный счет, например 2620... (текущий) - НБУ разрешил с карточного текущего счета снимать в валюте, но если у вас 2625... - карточный счет в валюте, то получите только в гривне. Я понял так. Ну а открыть текущий? Да Вы только заикнитесь Привату, что хотите карту у него открыть...:D Добавлено через 1 час 27 минут України 4 вересня отримала другий транш кредиту від Міжнародного валютного фонду обсягом 1,39 млрд дол. в рамках виконання дворічної кредитної програми stand-by, повідомила прес-служба Міністерства фінансів України. economics.unian.ua/finance/959258-ukrajina-otrimala-drugiy-transh-vid-mvf-obsyagom-14-mlrd.html Дождались ... Но на всех не хватит, так что: "В очередь, сукины дети, в очередь!" (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimox Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Украина получила второй транш от Международного валютного фонда (МВФ) по программе stand-by, сообщается на веб-сайте Министерства финансов. “Украина получила 4 сентября второй транш от МВФ по программе stand-by в размере SDR914,7 млн (примерно $1,39 млрд). Часть транша в сумме около $1 млрд будет использована на поддержку государственного бюджета”, – указывается в сообщении. надеюсь дали наликом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
invisi Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 месяц назад покупал билеты стоимостью 1800$ - у меня карта укрсоц(юникредит), долларовая - не вышло купить. пришлось покупать с гривневой отп и потерчть на обмене. сейчас я так понял это ограничение продлили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 При чем тут ограничения? Расчеты в Украине - только гривной. За бугор - хоть в тугриках. Так всегда было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Act Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 он еще больше оторвется, похоже именно по этой причине наличный и растет --- наблюдаю движения из-за которых наличный курс пойдет в отрыв от безналичного --- говорят банки между собой наличный доллар торгуют по 13.55... отакэ... --- созванивался с банком, чтобы согласовать позиции, говорят, что они берут (гребут) наличный бакс по 13.65... --- некоторые банки готовы брать наличный по 13,75, говорят --- если я вам скажу какие банки берут по 13.75 боюсь вы сами туда поедете, не? Как-то рьяно валютный барыга дергается, крепко в баксе сидит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikasantik Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Так как написал. Вот так: Згідно із підпунктом 13 пункту 1 Постанови № 540 видача готівкових коштів у межах України за електронними платіжними засобами, що емітовані як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях. У повідомленні наголошується, що зняття готівкових коштів з поточних (в тому числі карткових) та депозитних рахунків з використанням електронних платіжних засобів, здійснюється виключно в гривнях. При здійсненні такої операції використовується курс купівлі безготівкової іноземної валюти за гривню уповноваженого банку на час здійснення операції (без подання відповідної заяви клієнтом). В той же час, якщо клієнт бажає отримати готівкові кошти в іноземній валюті з власного поточного, депозитного рахунків, уповноважений банк здійснює видачу готівкової іноземної валюти через касу банку за заявою на видачу готівки. позвонил в Приват и ни о каких заявлениях и слышать не хотят, так что это сделано не для людей а лазейка для власть имущих, вот они смогут и снимать и наживаться на нас. P.S. у нас с майдана уже закона нет для людей, при тех президентах был хоть как дышло, а теперь махновщина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wladd1990 Опубліковано: 4 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2014 Плять, мне скинули перевод короной в рублях (и они мне нужны для командировки). Завтра мне их дадут...или гривной? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз