Дощ Опубліковано: 14 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2012 Назбирали груздів. Поділіться, хто знає, перевіреними рецептами як їх правильно мочити/солити/готувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sapsan Опубліковано: 18 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2012 Пару дней вымачиваем, меняя воду. Отвариваем минут 20-30 (зависит от размера и по вкусу). Дальше, переслаивая специями ( чеснок, лист вишни, хрена, укроп, перец черный и т.д.), и пересыпая солью (умеренно), укладываем в емкость. И под пресс. Через сутки на холод. Можно солью не пересыпать, залить рассолом. :good::good: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 19 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2012 маман с 2009 года их консервирует, завтра узнаю и напишу рецепт если не забуду. Главное чистить под шляпками "труху". Ещё грузди бывают разные, в хмельницкой области например белые грузди были с каким-то молочком с запахом толи одиколона, толи шампуня, а вот под Киевом грудли белые без молочка и запаха не слышу, по крайней мере нету такого ядрёного как в хмельницкой области, там реально вымачивать не помешает хорошо, хотя помню варили и сливали воду кажись 3 раза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз