schweps Опубліковано: 11 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2012 Нужна оцинкованная труба д32 + нарезать 6 резьб на концах давайте контакты. Нужно на завтра 12.10.2012 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
schweps Опубліковано: 14 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2012 нарезал, очень дорого))) тему можна закрывать) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey Cherry Опубліковано: 14 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2012 Я бы Вам помог, но никак не мог ответить на сообщение... Система просила отправить смс... А у меня и труба есть с уже нарезанными резьбами на концах, да и под размер бы сделал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Vic Опубліковано: 15 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2012 Я бы Вам помог, но никак не мог ответить на сообщение... Система просила отправить смс... А у меня и труба есть с уже нарезанными резьбами на концах, да и под размер бы сделал Сергей, интересует тот же вопрос: обрезать по размерам и нарезать резьбу на 32 трубе оцинкованной, которую я у вас куплю. В идеале конечно хотелось бы нержав. 32 трубу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз