N.O. Опубліковано: 8 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2012 У зв'язку з переходом на іншого провайдера продам свій модем AXESSTEL MV210 + зовнішня антена+10м кабелю до антени (покращує якість зв'язку). Використовувався як стаціонарний модем. В додачу дам пакети безлімітний без контракту та простий коннект. Ціна на нового модему 399грн, антена 360грн, пакети 2х40грн Віддам за 500 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 10 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2012 неспішно продається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 10 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2012 Что из себя представляет антенна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 10 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2012 Что из себя представляет антенна? Якщо не помиляюсь YG15-450. Впринципі вони різняться тільки начинкою під оператора, з вигляду однакові 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 22 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2012 продається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyoha Опубліковано: 23 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2012 (змінено) Думаю... А ви де проживаєте? Бентежить ціна на сайті: Ціна при підключенні до спеціальної тарифної лінійки та підписанні Додаткової угоди (ДУ) на користування послугою «МТС Коннект» протягом 18 міс., грн. 1,00 Якщо вже розраховувати користуватися інтернетом то чому б не оотримати модем майже безкоштовно?! Змінено 23 грудня 2012 користувачем alyoha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergei_ Опубліковано: 24 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 продаєтьсяОткуда забирать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 24 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 Ви ж знаєте, що у сир буває безкоштовний тільки в одному місці... Для прикидки взяв контрактний тарифний план 3G Коннект 100+25 на 5 Гб і 3G-Інтернет 5 000, яким я користувався, вартість в місяць відповідно 125 і 100 грн. Різниця 25 грн, 25 х 18 = 450 грн., що і при цьому Ви маєте контракт. На безконтрактній основі ви в будь-який момент можете покласти модем на поличку, і для мене це психологічно простіше - нікому нічого не винен. З іншої сторони це типу кредит на модем. Одним словом кожен обирає те, що йому краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 24 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 Цена модема, без антенны и кабеля? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 25 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2012 Поступило декілька пропозицій з приводу купівлі. Я перепрошую, забув додати деталь, так як вчора взяв модем в руки і нагадав собі. На першому місяці життя модему я зачепив шнур антени і вирвав з м'ясом юсб коннектор з модему. Після цього СЦ запаяв розрив успішно і я зклеїв цей коннектор (можна побачити сліди клею на фото). Модем після цього пропрацював уже 1,5 роки без проблем (може більше не памятаю точно, але постараюсь знайти коробку з чеком) . Тому повторюсь ніяких проблем з функціональністю не виникало за весь час роботи. З огляду на вищенаписане підтвердіть кого це не лякає. Я з своєї сторони даю можливість повернути товар мені в разі не якщо він не працюватиме. Можемо навіть встановити термін 3 місяці для певності. п.с. модем використовувався в стаціонарному режимі, вигляд - без потертостей, ще до недавна був у захисній плівці, знаходиться модем і антена в Глевасі, можемо домовитись про пересилку або особисту зустріч в Києві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Для прикидки взяв контрактний тарифний план 3G Коннект 100+25 на 5 Гб і 3G-Інтернет 5 000, яким я користувався, вартість в місяць відповідно 125 і 100 грн. Різниця 25 грн, 25 х 18 = 450 грн., що і при цьому Ви маєте контракт. На безконтрактній основі ви в будь-який момент можете покласти модем на поличку, і для мене це психологічно простіше - нікому нічого не винен. Сорри за офф-топ - пошел по вашей ссылке "3G-Інтернет 5 000" - не увидел там такого. Вы можете уточнить что это за тариф такой "5гб за 100грн" ? Или может он уже устарел и его нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 26 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 Сорри за офф-топ - пошел по вашей ссылке "3G-Інтернет 5 000" - не увидел там такого. Вы можете уточнить что это за тариф такой "5гб за 100грн" ? Или может он уже устарел и его нет? натисніть на Підключіть додаткові пакети трафіку у Вашому тарифному плані 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 10 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня 2013 Знайшовся ще один пакет безлімітний без контракту - на рахунку 108,5 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 29 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2013 модем знайшов нового власника. вдалої роботи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyoha Опубліковано: 3 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2013 Дякую ) Закриваэмо тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз