VADIK Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 Только 10 штук. Все НОВЫЕ, 4-е видов рисунка. Цена - 15 грн/шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 а где находятся? какой размер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 звідки забирати? яких(малюнок) матриць скільки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
c110 Опубліковано: 8 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2012 И я стану в очередь - можно контактный телефон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 8 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2012 Находятся в Вышгороде. Размер 30 см на 30 см. Глубина формы 25 мм. Фото 2, 3, 4 - по 2 шт., фото 5 - 4 шт. тел. О5О Ч16-16-87 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 8 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2012 фото 5 - 4 шт. хочу забрати тільки ці. в порядку черги, звичайно В Києві буваєте? Хоча б на Оболоні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 8 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2012 хочу забрати тільки ці. в порядку черги, звичайно В Києві буваєте? Хоча б на Оболоні? Каждый день ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 11 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2012 Пока все 10 штук в продаже по 15 грн/шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 23 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2012 Ещо в продаже ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleandru Опубліковано: 23 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2012 бронь!!!! тел. отправил в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleandru Опубліковано: 24 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2012 снимаю бронь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 8 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2012 Пока все 10 штук в продаже по 15 грн/шт. в продаже ..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 После Нового Года заберу за 100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 10 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2012 После Нового Года заберу за 100 Давайте я Вам продамам за 20 грн. в 2015 году... если ещо остануться. За 100 гривен пускай и дальше валяются в гараже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valdai Опубліковано: 10 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2012 Опишите пожалуйста как ими пользоваться, и рецепт приготовления плитки, может я возьму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 10 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2012 Давайте я Вам продамам за 20 грн. в 2015 году... если ещо остануться. За 100 гривен пускай и дальше валяются в гараже. Вы бы не хамили! Я Вам предложил, а Вы воспринимаете в штыки! Удачи в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Р Опубліковано: 12 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 Опишите пожалуйста как ими пользоваться, и рецепт приготовления плитки, может я возьму. Тоже интересно было бы узнать технологию передпокупкой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 12 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 Единой технологии несуществует - каждый поизводитель плитки хранит свои секреты. Но существует куча сайтов по производству с несколькими рецептами замеса. Я занимался в "микропромышленных" маштабах с одновременным залитием до 200-300 форм с использованием вибростола. Люди покупавшие в меня формы б/у (при регулярном использовании форма служит до 1,5 года - потом что в утиль что по 2 грн. для желающих) делали плитку без вибростола. Но с добовлением пластификатора в среднем 20 грам на 3 - 3,5 ведра замеса. Сначала смазывание форм (можно отработкой), потом размещетие замеса по формах, при желании перфоратором лёгкая вибраия по форме 3 - 4 сек. вполне заменит вибростол. P.S. Формы польские.Точку продажи пластификатора передам вместе с формами (25кг - 250 грн.) + скидку на покупку такигже новых форм по 22 грн. Глубина формы 30 мм (в пред. посте ошибка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
.Serge. Опубліковано: 12 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 ----------> 135? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 13 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2012 ----------> 135? При условии САМОВЫВОЗА с Вышгорода ........... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
winfacks Опубліковано: 19 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2012 А из чего они? и, сколько форм полосявых квадратикоф есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 19 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2012 А из чего они? и, сколько форм полосявых квадратикоф есть? Зделаны из прочного пластика (прочный пласмас), на морозе НЕ ламаются. Всех форм (ВСЕГО) - 10 штук и больше нет. Смотрите внимательно фото в первом посте. Если надо большее количество - поделюсь скидкой на розничную покупку в Киеве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
winfacks Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 На пальцах: форм с квадратиками 4 - беру 4 форм с квадратиками 5 - беру 4 ну или как то так. Сколько форм с квадратиками из этих 10ти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 21 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 ПО ВТОРОМУ КРУГУ... Форма "Фантазия" - 2 штуки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 21 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Форма "Косточка" - 2 штуки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз