УФС Опубліковано: 6 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2012 Продам HUAWEI ETS 2208 (стационарный терминал CDMA) - 250 грн. или обменяю на мобильный CDMA. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 6 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2012 с аккумулятором?? а нету чтобы внешний телефон подключить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 6 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2012 Он со всем гамбузом, даже с картонной коробкой. По "аккумулятору" - если я правильно понял (его я выключал из сети и он работал автономно несколько дней). По поводу "внешний телефон"- я не силен в технике (но если Вы имеете ввиду громкую связь, то она есть). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 6 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2012 терминалом ранее называли коробку без трубки и экрана, к ней (к этому терминалу) подключался обычный телефон. вот такой терминал я и ищу. кстати посмотрите в интернете по чем такие как у вас продают на барахолках в интернете, помоему дешевле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 6 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2012 Данную модель с фото и описанием посмотрите на сайте Интертелекома. Только там в белом цвете, а у меня в черном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 19 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2012 Добавил фото. Продам HUAWEI ETS 2208 (стационарный терминал CDMA) - 250 грн. или обменяю на мобильный CDMA. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 23 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2012 А будет ли он работать с CDMA UA? или только с Интертелекомом? Есть на обмен трубка Nokia 2125, тоже немного б/у. Могу поменяться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 29 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Сколько держит заряд Ваш телефон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Сколько держит заряд Ваш телефон? батарея практически новая как и телефон.. держит в зависимости от режима.... недавно лежал на зарядке 20 мин., после этого, в режиме ожидания, держался целый день.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 6 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Попробую ещё апануться.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxx2000 Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Если дашь 1 день манибєка, то заберу хоть сегодня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Попробую ещё апануться.:D так а чего на трубу не хотите меняться?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxx2000 Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 так а чего на трубу не хотите меняться?) Потому что я за нал заберу, если с терминалом все ОК. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 7 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2012 Уточню на интертелекоме как я заберу свой номер и готов к продаже. Я не смотрел стоит ли там r-uim карточка или его там прошивали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxx2000 Опубліковано: 7 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2012 Он может и так и так работать. Так что как будете готовы - свистите, заберу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 8 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2012 С Интертелекомом вопрос решен. Готов к продаже. 093-810-44-03. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 9 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2012 Продан. Тему можно закрывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз