gokostik Опубліковано: 30 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 Привет всем! Сварил я вот такой вольер ну пока не вольер - пока только его каркас. Размеры - 4000х2500 Профиль 60х30. У меня вопрос он не развалиться от снега ? На крышу думаю кинуть балко-доски = 50Х100 через один метр потом обрешетка, осб и битумка. На сколько можна вынести свес впереди вольера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krokva Опубліковано: 2 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2012 Привет всем! Сварил я вот такой вольер ну пока не вольер - пока только его каркас. Размеры - 4000х2500 Профиль 60х30. У меня вопрос он не развалиться от снега ? На крышу думаю кинуть балко-доски = 50Х100 через один метр потом обрешетка, осб и битумка. На сколько можна вынести свес впереди вольера? Не волнуйтесь, не развалится, только шаг стропил сделайте меньше метра. Свес спереди сделайте 50-70 см, сзади 30 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gokostik Опубліковано: 2 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2012 Спасибо большое за ответ Я думал положить 7 стропил будет через +\- 70 см. Стропила к профилю думаю приболтить болтами. в стропилах прорезать дырочки под профиль немножко? что-бы они лучше уселись на место? Ищу по форуму и не могу набрести на нормальную тему по битумке - расскажите пожалуйста каков порядок. Прикрепил стропила, набил на них доски как обрешётка? (чем лучше прибить) дальше к доскам прикрутил ОСБ минимум 12 мм - чем лучше прикрутить. А по ОСБ подкладочный ковер? он мне нужен? И потом бутимку Может киньте линк на тему с битумкой там где фото есть... а то не могу найти) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2012 Не волнуйтесь, не развалится, Е-е-е, я б так не стверджував. Там буде близько 20м2, при правильному положенні зірок складеться як картковий будинок. Я у себе по кутах наварив зі стрічки перетинки щоб зробити щось типу ферми - реально підсилює конструкцію Щоб у кроквах не зарізатись зверху спереду і ззаду наварив вертикально кутики на 3/4 висоти крокв, просвердлив у них отвори і потім як ставив то крокви прикрутив саморізами до цих кутиків можу скинути фото може допоможе чим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gokostik Опубліковано: 2 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2012 2 tapoк Якшо можна то закидайте фото прям сюди - може ще комусь знадобиться у майбутньому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gokostik Опубліковано: 4 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2012 может всё таки есть у кого фото процеса укладки битумки? Дайте пожалуйста линк - в нете посмотрел саму технологию но может фотки более наочно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз