Taras Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Продам остатки базальтовой арматуры, 6мм: 75 прутков длиной 3 метра Место: с. Горенка, Киево-Святошинского р-на (самовывоз) Цена вопроса: 500 грн. за все тел.: (О5О) 4І5728З Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Опубліковано: 30 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 че, никому не надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andy_pilot Опубліковано: 1 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2012 Скажите пожалуйста, а она гнется нормально? Согнуть и в легковушку уложить получиться? нужно метров 100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Опубліковано: 1 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2012 в принципе, эта арматура довольно гибкая, правда я ее не сгибал... всю связку врядли согнете - разве что по отдельности каждый пруток з.ы. свой пучек я продал - тема закрыта! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 24 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2013 Актуально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 25 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2013 Актуально? Актуально. Осталась арматура стеклопластик 10 мм порезанная на прутки по 40 см. Цена как в Домосвите. Порезка за мой счет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 25 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2013 Актуально. Осталась арматура стеклопластик 10 мм порезанная на прутки по 40 см. Цена как в Домосвите. Порезка за мой счет. Толстовата будет... Добавлено через 9 минут ...з.ы. свой пучек я продал - тема закрыта! Не заметил... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз