Lioness_le Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 сзываю девишник :D я согласна :D Добавлено через 32 секунды я тоже с новыми приду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 7 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 так стоп 2-3 я потяну но никак не больше! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 так стоп 2-3 я потяну но никак не больше! я Вас заверяю, шо третью мы найдем 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 эта нас тянуть не нада! мы сами бум ходить! запевняемо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 7 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 я Вас заверяю, шо третью мы найдем Все тогда я спокоен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 я согласна у меня как раз есть флаера в Мураками) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 тогда ты за главного договаривайся:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 та я так вседа и говорю подружкам - если шо, валите всё на меня :D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 та я так вседа и говорю подружкам - если шо, валите всё на меня :D:D по-моему, он сбежал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 побежал за вторым флаконом бо жертв стало больше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 7 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Подумал что придется тестит еще с таким коллективом и гумову броню! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Вы так резко не перескакивайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 7 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Вы так резко не перескакивайте Шота я не понял у нее такой новый запах... или вы о чем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 какой такой? я не понял) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 я Вас заверяю, шо третью мы найдем Ну, как всегда права! Третьей буду. Fendi или Armani?;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 я Вас заверяю, шо третью мы найдем Могу быть :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Могу быть :D он явно не парфюм собрался тестить :D оно нам надо? Кто мы? Багини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 7 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 какой такой? я не понял) Клубники, малины, бабана.. тока выбирай)))))))))))) он явно не парфюм собрался тестить :D оно нам надо? НадА, надА ))) тем более Багиням! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Де бы вы, девочки, еще о девишнике договорились... ЗЫ. что такое бабана ЗЫЫ. Я буду третьей - той, которая два раза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 7 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Де бы вы, девочки, еще о девишнике договорились... ЗЫ. что такое ЗЫЫ. Я буду третьей - той, которая два раза. Девишник ??? а я тогда в какой роли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NYKE Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Девишник ??? а я тогда в какой роли? Пока в торте будете сидеть много вариантов придумаете! (Стринги одевайте на размер больше, тк сидя будут давить):lol: Не посрамите область !Удачи! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 7 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 Девишник ??? а я тогда в какой роли? Тестера. Сами ж предложили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 8 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2014 Кто мы? Багини Шо нам нада? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 8 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2014 он явно не парфюм собрался тестить :D оно нам надо? Кто мы? Багини Нада, нада! Ты че от сладкого отказываешься Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз