Lioness_le Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Готові запах поту коханого брюліком перебити? ні канєшно, але за такі гроші парфум - це якось занадто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 35 років тому Lancome Balafre коштував 25 карбованців. За 7387 сьогоднішніх гривень - він повинен сподобатися як не запахом, так ціною. www.lenoma.ru/upload/iblock/a60/guy_laroche_jai_ose.jpg Вот эти духи, я покупал своей маме и стоили они 80 руб за флакончик 28мл. Сейчас, больше 1000$. А шо делать, если нравятся?;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 так, понабежали и сюда меряться ))))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Сейчас, больше 1000$. за 28 мл флакончик? лид-лида, боже боже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 за 28 мл флакончик? лид-лида, боже боже www.lenoma.ru/parfum/5237-J_ai_Ose__original_.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 www.lenoma.ru/parfum/5237-J_ai_Ose__original_.html е...ь тарахтеть :D извините, вырвалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 е...ь тарахтеть :D извините, вырвалось Поставленная задача решена: наповал!!! Они и в самом деле классные! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 так, понабежали и сюда меряться ))))))) А Вам би нічого не прогавити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 А Вам би нічого не прогавити напомнило :D Молоденькая миленькая девушка заходит в аптеку и спрашивает у продавца: - У вас имеются в продаже очень большие презервативы? - Естественно! А вы хотите купить? - Нет, а вы не возражаете, если я подожду здесь пока, кто-нибудь не купит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 А Вам би нічого не прогавити А чим Ви пахнете Мамай? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 духи за 1000 бакинских? екалымыны - я вспотел от этой мысли....это ж 5шт китайских варочных иневерторов!!! можно их корпуса покрасить в разные цвета и в честь будних дней недели (пн-пт) варить в опеределенный день строго определенным инвертром! (ну как трусы - "неделька")! 1000карь!!!! ..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Насчет J'ai Ose: Гай Ларош держал формулу этого аромата в секрете и умер так никого и не посвятив в свою тайну. Более того, в своем завещании запретил производить эти духи после своей смерти. Так что, все что сейчас производится под этим названием - это производство по лицензии. Может у кого-то где-то в шкафу завалялся единственный флакон духов выпуска 1980 года - вот это может быть оригинал. Сегодня это был бы винтаж, который ценен сам по себе и стоил бы баснословных денег просто потому что он единственный. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 28 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Долго парился и купил вчера Acqua Di Gio, я их на себе спустя 15-20 минут уже не чувствую, но когда сегодня с утра начал одевать джинсы и футболку, то был приятно удивлен тонким остаточным ароматом. Теперь со временем куплю и то, что тут рекомендовали ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 но когда сегодня с утра начал одевать джинсы и футболку, то был приятно удивлен тонким остаточным ароматом. нас всех участников этой ветки больше интересует окончательный "убойный" эффект купленного....короче - что с женщиной? как она себя чувствует? какой направленности был удар - точечный и резкий как у Мэни Пакьяо или кувалдный как у левой Кори Сандерса (мымне покойноого (( )? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Долго парился и купил вчера Acqua Di Gio, я их на себе спустя 15-20 минут уже не чувствую, но когда сегодня с утра начал одевать джинсы и футболку, то был приятно удивлен тонким остаточным ароматом. Теперь со временем куплю и то, что тут рекомендовали ))) а она то как? - волнуемся... на повал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 А чим Ви пахнете Мамай? Звичайно, не тим, на що Ви сподіваєтеся. Якщо серйозно, то спогадами. Навіть Lancome Balafre трошки залишилося з 1975 року. Сьогодні в мене настрій 1995 року - XS Paco Rabanne. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 . Может у кого-то где-то в шкафу завалялся единственный флакон духов выпуска 1980 года - вот это может быть оригинал. Сегодня это был бы винтаж, который ценен сам по себе и стоил бы баснословных денег просто потому что он единственный. Знаешь, что с этим флакончиком происходит? Стекленная крышечка прикипает настолько, что открыть не сломавши или не разбивши невозможно. У меня есть такой печальный опыт... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Звичайно, не тим, на що Ви сподіваєтеся. Якщо серйозно, то спогадами. Навіть Lancome Balafre трошки залишилося з 1975 року. Сьогодні в мене настрій 1995 року - XS Paco Rabanne. Никогда не заморачивался с парфумами... как по мне, для человека мужского пола, это далеко не тот инструмент, который может как то повлиять на отношения с женским полом...хотя, мне нравятся запахи хороших мужских духов, которые я использую в какие нибудь определенные события..и только. Я не пропагандирую мужской запах..но как по мне, как в алкоголе, должна присутствовать норма 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Никогда не заморачивался с парфумами... Більше того, найгостріші відчуття, найшаленіші романи були в той час, коли грошей на парфуми не було зовсім. Пам'ятаєте запах дівчат-однокласниць від шкільної форми, в якій змінними протягом тижня були тільки фартухи: або білий, або чорний? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 Більше того, найгостріші відчуття, найшаленіші романи були в той час, коли грошей на парфуми не було зовсім. Пам'ятаєте запах дівчат-однокласниць від шкільної форми, в якій змінними протягом тижня були тільки фартухи: або білий, або чорний? "Ай молодець!" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 ну раніше і в гастрономі сік яблучний за 12 коп теж ПАХНУВ...тож не треба вмикати радіо "ностальжи"! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 28 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2012 (змінено) ну раніше і в гастрономі сік яблучний за 12 коп теж ПАХНУВ...тож не треба вмикати радіо "ностальжи"! Можете від завидьок луснути, але моя однокласниця - моя дружина. З цим "ностальжі" народили двох дітей і одну внучку. Запах поту коханої людини (особливо в любощах) - найкращий парфум. Про що тут базікати п'яту сторінку? І де той негр з Дніпра (неКорніл) який би мене підтримав? Шо? кохання-любощів в цій гілці немає - залишився один сєкас? Змінено 28 вересня 2012 користувачем МАМАЙ мовчання опонентів 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 21 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 Долго парился и купил вчера Acqua Di Gio, я их на себе спустя 15-20 минут уже не чувствую, но когда сегодня с утра начал одевать джинсы и футболку, то был приятно удивлен тонким остаточным ароматом. Теперь со временем куплю и то, что тут рекомендовали ))) Ну что сказать Вода достойная, порадовали меня, на себе после 3 минут уже не чувствую, пользуюсь 1-2 раза в неделю, ну может иногда чаще, за почти 1 год с момента покупки истратил ~20% (100мл) так, что на 5 лет мне хватит с головой. А пишу вот чего, вчера ко мне пристала девушка, не могла отлипнуть, так сказать теряла голову, да так рьяно что мне пришлось утихомирить! Вот собсно все отзывы о Джоржо Армани Acqua Di Gio. На примете Chanel Allure homme Spor как куплю выложу тесты на девушках ))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 Ну что сказать Вода достойная, порадовали меня, на себе после 3 минут уже не чувствую, пользуюсь 1-2 раза в неделю, ну может иногда чаще, за почти 1 год с момента покупки истратил ~20% (100мл) так, что на 5 лет мне хватит с головой.честно)) ржу))) так обильно поливаться водичкой)) а чего не каждый день? чередуете с другим запахами?)) пысы: Вот собсно все отзывы о Джоржо Армани Acqua Di Gio. а мы предупреждали ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 а мы предупреждали надеюсь sagitron ничего страховать не собирается в ближайшие 5 лет :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз