AndyX Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Вот сделали новый дизайн для форума... ждем Ваших отзывов и пожеланий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dob Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 как то все так резко, в смысле быстро и неожиданно я сразу подумал, что у меня какие то глюки с монитором:D А вообще нормально, тока как то необычно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyX Опубліковано: 27 листопада 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 как то все так резко, в смысле быстро и неожиданно я сразу подумал, что у меня какие то глюки с монитором:D А вообще нормально, тока как то необычно я привык за 15 минут и мне теперь старый кажеться несуразным... этот более теплый и домашний :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marko Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 А мне старый больше нравился, сейчас цвета как на женском форуме каком-то. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентиныч Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Веселее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
b2fshen Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Веселее ЛОго меньше стало... не так палевно, что не работаешь на работе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ProfiMEN Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Нармальна так получилось...!!! Синяя краска закончилась??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Нармальна так получилось...!!! Синяя краска закончилась??? Нравиться, очень, только может буть чуть-чуть темнее цвета? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaS Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 .... теплый и домашний :D успокаивающие цвета.... антикризисные меры ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vyacheslav Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 А мне старый больше нравился, сейчас цвета как на женском форуме каком-то. +1. Зеленый цвет слишком яркий, я бы сказал "агрессивный". Лучше бы поспокойнее найти цвета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 +1. Зеленый цвет слишком яркий, я бы сказал "агрессивный". Лучше бы поспокойнее найти цвета. Зеленый - классный, только нужно темнее.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алеф Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 +1. Зеленый цвет слишком яркий, я бы сказал "агрессивный". Лучше бы поспокойнее найти цвета. глаза болять от такой яркости( а можна сделать нескока вариантов и шобы народ сам себе ставил так как ему хочецо7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 яркий слишком , глазам тяжело . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 яркий слишком , глазам тяжело . вроде уже "приглушили" или мне показалось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marko Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Показалось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invi Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 яркий слишком , глазам тяжело . +1, чуть чуть темнее можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 яркий слишком , глазам тяжело . то же самое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 а мне понравился какой то весенний стиль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tavruxa Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 В память о вечно зеленом, и нынче мало доступном...:-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marko Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Эх (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
сосед Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Открыл и вздрогнул! Если цвет сделать потемнее и насыщеннее, как цвет хорошего футбольного поля..Сантьяго Бернабеу,например.Не будет бить по глазам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестор Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 мне нравится намного больше, чем было раньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olena Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 зеленый нравится больше, но цвета ярковаты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 зеленый нравится больше, но цвета ярковаты. да ну! уже нормальные... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 27 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2008 Вот сделали новый дизайн для форума... ждем Ваших отзывов и пожеланий А можна зробити в кольорах піску і цементу, я до них більше звиклий :-D ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз