sashaMO Опубліковано: 24 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2012 Доброго дня! Хочу підключитись до газу. Будинок будується в селі. В сільраді озвучили що для того щоб прийняли мою заяву на підключення до газопроводу потрібно паспорт а також документи на земельну ділянку і ще потрібна спонсорська допомога. От цікавить наскільки правомірна ця спонсорська допомога. Хто визначає суму цієї допомоги. З повагою Олександр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
edd80 Опубліковано: 24 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2012 Доброго дня! Хочу підключитись до газу. Будинок будується в селі. В сільраді озвучили що для того щоб прийняли мою заяву на підключення до газопроводу потрібно паспорт а також документи на земельну ділянку і ще потрібна спонсорська допомога. От цікавить наскільки правомірна ця спонсорська допомога. Хто визначає суму цієї допомоги. З повагою Олександр это есть взятка:D! можете не давать! но процедура будет гораздо длиннее! розмер определяется жадностью чиновника на месте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатолий62 Опубліковано: 24 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2012 Доброго дня! Хочу підключитись до газу. Будинок будується в селі. В сільраді озвучили що для того щоб прийняли мою заяву на підключення до газопроводу потрібно паспорт а також документи на земельну ділянку і ще потрібна спонсорська допомога. От цікавить наскільки правомірна ця спонсорська допомога. Хто визначає суму цієї допомоги. От только у нас просят взятку за то ,что-б дать право человеку,нацепить, их-же, ярмо на шею!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaMO Опубліковано: 24 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2012 Може хтось викласти примірник заяви яку я маю написати на підключення до сільського газопроводу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз