MOLLI Опубліковано: 22 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2012 (змінено) Продам шубу из чернобурки. Стоимость 9000 грн. Была привезена мне в подарок из штатов Новая, ни разу не надевала, есть родной чехол. Размер с-м Замеры: длинна 80 см, рукав (внешн.) 70 см, по плечам (внешн.) 50 см, подмышки (внешн.) 53 см, в районе карманов 63 см, по низу (внешн.) 70 см Мой рост на фото 167 см Змінено 22 вересня 2012 користувачем MOLLI Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 25 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2012 Кто интересовался номером тлф, не стесняемся звонить! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИВАНОВНА Опубліковано: 25 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2012 а где то в Киеве никак нельзя пересечься? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 25 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2012 чего ж нельзя? еще как можно - в районе Подола. Дайте свой тлф, созвонимся и решим, или сами меня набирайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Filina Опубліковано: 25 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2012 А шубка свободного силуэта? На XL не сядет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 25 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2012 Да, она свободного силуэта - может, и сядет. Вверху есть мерочки, прикиньте - если Вы не больше, чем они, то нужно пробовать и мерять. Можете мне в личку написать свои параметры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Filina Опубліковано: 25 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2012 Замеры: длинна 80 см, рукав (внешн.) 70 см, по плечам (внешн.) 50 см, подмышки (внешн.) 53 см, в районе карманов 63 см, по низу (внешн.) 70 см Померяла. Не влезу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз