Учусь владеть домом Опубліковано: 21 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2012 Уважаемые формучане. Пора ли уже сажать луковичные? Буду признательна за советы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uka Опубліковано: 21 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2012 как по мне, уже можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Проблема Опубліковано: 21 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2012 Уже можно сажать . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валди Опубліковано: 21 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2012 Ну крокусы самое время, да и многие другие тоже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
У-Дача Опубліковано: 22 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2012 Лучше в октябре, в прошлом году в январе еще цвели розы, если осень будет опять длинной и теплой то могут успеть взойти, а потом подмерзнут... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 23 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2012 Я луковичные сажаю после Покрова.Даже были года в конце ноября сажала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Учусь владеть домом Опубліковано: 24 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2012 Всем спасибо за советы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз