Gubin Опубліковано: 21 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2008 Алюминиевый радиатор BIG 500/100 (nova florida) скажите пожалуйста ваше мнение. предложили по хорошей цене, ответ нужно дать до завтрашнего утра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Boleg2 Опубліковано: 21 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2008 Добрый день.Моя жена долго выбирала.Она уже вникла даже в состав алюминия-).Короче купили Нову флориду.Еще не ставили но уверен что это хорошие радиаторы.Выбирали между всякими.(и биметал,и стальные и чугун даже....) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 21 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2008 Добрый день.Моя жена долго выбирала.Она уже вникла даже в состав алюминия-).Короче купили Нову флориду.Еще не ставили но уверен что это хорошие радиаторы.Выбирали между всякими.(и биметал,и стальные и чугун даже....) подтверждаю.4 года в доме без проблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gubin Опубліковано: 22 листопада 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2008 Добрый день.Моя жена долго выбирала.Она уже вникла даже в состав алюминия-).Короче купили Нову флориду.Еще не ставили но уверен что это хорошие радиаторы.Выбирали между всякими.(и биметал,и стальные и чугун даже....)[/quote \ Спасибо большое что отозвались, думаю что и я не ошибся в выборе!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gubin Опубліковано: 22 листопада 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2008 подтверждаю.4 года в доме без проблем. Спасибо!!!!!!!!!!!!:beer::beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lola55 Опубліковано: 13 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2015 Алюминиевые отливки из сплавов различных групп promalit.ru/uslugi/izgotovlenie-otlivok-iz-alyuminievykh-splavov/alyuminievye-otlivki-iz-splavov-razlichnykh-grupp/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз