Сергей 31 Опубліковано: 22 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2023 3 минуты назад, shneider_vova сказал: але як для роботи - то по мені буде дратувати Он нужен именно для работы. У меня в машине два компрессора. А этот мелкий еще ценен своей электронной очень точной шкалой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 18 часов назад, B.S.V. сказал: Щоб не переносити компресор і шланги, іти подарували ідеальний інструмент для накачки невеликих розширювальних баків. Для підкачки автомобілних колес також згодиться. Ну хочь щось в мене з'явилося раніше за ман'яка інструментів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 Вирішив спробувати оцинковку та нержавійку в топкових - придбав кліщі М профіль. Ліньки мідь паяти ) 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 4 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2023 Декілька днів назад постала задача в монолітному перекритті свердлити багато отворів для кріплення, діаметром 10х100 мм. Респіратор, окуляри, "шляпа" на патрон перфоратора. Все рівно, весь в пилюці, окуляри протирай і т.д. Десь після 10 отворів, зламався і поїхав додому. Згадав, що більше 10 років назад, купив девайс, яким жодного разу не користувався. Ні в кого, такого не зустрічав, тому ділюсь. Працювати дуже зручно. Рекомендую, особливо для електриків. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 5 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2023 А смокче за рахунок чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 5 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2023 По трубці, вона регулюється, і напевне на пружині, юо ходить дуже плавно,попадає в гофротрубку з неї в корпус і в мішок. Напевне там стоять лопасті, які при обертанні і "смокчуть". Особливо не розбирався. Я ж кажу, що купив більше 10 років назад на установку сантехніки. Але щось моїм "науковим співробітникам" не сподобалося, і він був закинутий в закрома. Я так думаю, що не сподобалося із-за великого кейса. Мені дуже сподобалося. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня Слава Україні! Новий лайфхак для сантехників, плиточників. Хто користувався, враження? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня А че это? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня Силикон размазывать 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня Була думка придбати, спробувати, особливо для накладних умивальників. Поки руки не доходять, все пальцАми) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня Пальцы наше все😊. И это правильно. Без подколов. Я Вам скажу так, если руки из жопы то никакие приблуды не помогут. Тем более такие. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня Проще и привычней пластиковыми шпательками. Мне так кажется 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня 49 минут назад, murava сказал: Проще и привычней пластиковыми шпательками. Мне так кажется Такой умывальник обычными шпательками не получится. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 11 часов назад, yoojin сказал: Такой умывальник обычными шпательками не получится. Але пальцем вийде більш-меньш норм) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня В вільний від роботи час, роблю у себе електрику. Коли стою на "козлі", жінка подає інструменти. Дивлячись, з яким зусиллям я перекусую моноліт 3х2,5, говорить:" Не можу на це дивитися. Я подарую тобі нормальні кусачки і кабелеріз". Пані знає толк в інструменті. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jordano Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 25.01.2024 в 21:58, Vitaliy67 сказав: Пальцы наше все😊. 🤣 1 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня Для лінивих. Стріляє гарно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня Зручний підсобний інструмент для встановлення великих душових кабін і скла. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня 1 час назад, B.S.V. сказал: Зручний підсобний інструмент для встановлення великих душових кабін і скла. Незамінна річ при встановленні великих душових. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз