naupv Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 если не секрет - сколько см денег? 2900 барабан 2700 танкер металл ............................. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 А чье производство вертолета? можно координаты? пароли и явки)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Капрткорн Польша. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Капрткорн Польша. можно сылку где брали? а то тут xn--d1absfibdw.xn--j1amh/g4465018-instrument-dlya-montazha?bss0=24317 за напто дороже...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Говорят, что такие горелки из ХотПака весьма хороши? Нашел в Польше на ОЛХ в наборе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Говорят, что такие горелки из ХотПака весьма хороши? Нашел в Польше на ОЛХ в наборе. Хорош палить точку. Давай вези. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 2 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2016 Хорош палить точку. Давай вези. Щас ищу без этого барахла в довесок (флюс, припой и т.д.). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 3 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2016 можно сылку где брали? а то тут xn--d1absfibdw.xn--j1amh/g4465018-instrument-dlya-montazha?bss0=24317 за напто дороже...... www.delta-term.com/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юджын Опубліковано: 8 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2016 Знаю есть владельцы rems Ax-press H, REMS Акс-Пресс 25 и подобные. Никто не пробовал заказать в токаря головки для головки для всех систем (rehau. kan therm. tece)? Может кто знает где найти чертежи с размерами этих головок ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 11 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2017 Так купи настоящую фрезу от Ремса или Ротенбергера. Она тяжелая и рука не устает. На ежедневной работе медью 28 мм. и более ее хватает на два года. Кстати, может выгорит немного взять таких фаскоснимателей 6-35 мм www.amazon.com/Rothenberger-Reamer-6-35-mm-1500000237/dp/B00AEB04B0. Никому не надо? Цена, я думаю, буде раза в два гуманнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jarik_k Опубліковано: 24 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2017 Збираюся зробити собі розмотувач для труб! Цікавить які розміри труби має розмотувач, який використовується вами для роботи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladvok Опубліковано: 3 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2017 Нужна помощь, как-то за бутылочкой пивка знакомый спросил - подскажи какой перф взять из китайцев под сдс плюс? цена качество но помощнее, я говорю нет проблем а потом думаю, а действительно что? сам таким не работаю лет 10, вот попал! может кто даст инфу? кто подскажет тому + в карму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2017 Нужна помощь, как-то за бутылочкой пивка знакомый спросил - подскажи какой перф взять из китайцев под сдс плюс? цена качество но помощнее, я говорю нет проблем а потом думаю, а действительно что? сам таким не работаю лет 10, вот попал! может кто даст инфу? кто подскажет тому + в карму лотерея - в мене є китайці які з ремонту не вилазять, а є точно такі які роками працюють якщо хочете не дуже дорого (та дорожче за китайця) і якісно - обирайте DWT, та вра***те момент, якщо бочковий, то беріть максимально потужній. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladvok Опубліковано: 3 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2017 лотерея - в мене є китайці які з ремонту не вилазять, а є точно такі які роками працюють якщо хочете не дуже дорого (та дорожче за китайця) і якісно - обирайте DWT, та вра***те момент, якщо бочковий, то беріть максимально потужній. Щиро дякую! Може хто ще щось порекомендуе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
master-alex Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 (змінено) Може хто ще щось порекомендуе? В свое время присел на Фиолент. Болгарки, лобзик, сетевой шуруповерт, дрель - лучшего и искать не стоит в бюджетном сегменте. Правда не знаю, какая ситуация по ценам сегодня, после аннексии Крыма. А железяки хорошие, срисованы с Боша. Недавно анекдотичный случай был на объекте, ухватил перфоратор чужой "днепр", китаец, просверлил пару дырок - что-то не то (у меня бош 2-24, пашет третий год в активном режиме), когда положили рядом - отличий не нашли, срисовано до деталей. А вообще, мое мнение - ломается все, но ремонт "крутого" инструмента в разы больше ремонта "китайцев". Тем более, что по штерну и по двт все в наличии, а по остальным - несколько дней подождать... Змінено 4 лютого 2017 користувачем master-alex 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladvok Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 Дякую! Штерн 1 бал Двт 2 бал які ще поради? розглядаемо варіант бочкового. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 В свое время присел на Фиолент. Болгарки, лобзик, сетевой шуруповерт, дрель - лучшего и искать не стоит в бюджетном сегменте. Правда не знаю, какая ситуация по ценам сегодня, после аннексии Крыма. Более того, еще и с сервисом ситуация изменилась, допустим в Киеве уже год полтора как нет гарантийного ремонта. Я один раз успел попользоваться г. ремонтом. Да и с запчастячми туго, как расказал оставшийся один работник СЦ "Алекс" на Левобережке. В основном выгребают еще старые запасы, прозванивают по другим городам, с Крыма проблематично стало запчасти получать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юджын Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 Двт 2 бал Когда работал в Крыму к сервису двт вопросов никогда не было... Утром завез через пору часов звонят оглашают стоимость ремонта и вечером можно забирать. Кстати сервис был на заводе Фиолента :D Сейчас Фиолент как инструмент для работы лучше не рассматривать. А вот двт для дома можно взять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 В свое время присел на Фиолент. Болгарки, лобзик, сетевой шуруповерт, дрель - лучшего и искать не стоит в бюджетном сегменте. Правда не знаю, какая ситуация по ценам сегодня, после аннексии Крыма. А железяки хорошие, срисованы с Боша. Недавно анекдотичный случай был на объекте, ухватил перфоратор чужой "днепр", китаец, просверлил пару дырок - что-то не то (у меня бош 2-24, пашет третий год в активном режиме), когда положили рядом - отличий не нашли, срисовано до деталей. А вообще, мое мнение - ломается все, но ремонт "крутого" инструмента в разы больше ремонта "китайцев". Тем более, что по штерну и по двт все в наличии, а по остальным - несколько дней подождать... абсолютно підтримаю виражену точку зору купили з товарише бочкові перфи я в метро по акції, а він проф. бош пару років проробили і йому треба було замінити чи то буйок чи ще шо - точно вже не скажу, ремонт коштував як мій китайський перф. тому працюю недорогим інструментом, і не шкодуючи викидаю його та купую новий але бувають речі які треба фірмові болгарка 230мм в мене ДВТ і жодна китайська не зрівняється з нею. Якщо Вам арматуру різати - то пофіг, а якщо "фігурна різьба", то тоді зрозумієте що таке вібрація, незручна ручка, незручна кнопка, чи крутиться рукоятка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladvok Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 тому працюю недорогим інструментом, і не шкодуючи викидаю його та купую новий і така думка теж мае право на існування. можливо ще варіанти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 болгарка 230мм в мене ДВТ і жодна китайська не зрівняється з нею. Простите,но ДВТ-это махровый китаец. Даже Хилти сейчас в китае собирают. По теме-дайте ссылку на качественный паяльник для ППРа? Немаловажно-компактный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 Простите,но ДВТ-это махровый китаец. Даже Хилти сейчас в китае собирают. По теме-дайте ссылку на качественный паяльник для ППРа? Немаловажно-компактный. у мене великих болгарок кілька штук китайські є і дві ДВТ і частенько іншими китайцями не своїми доводилося працювати так от мої ДВТ (різні моделі доречі) вне конкуренції, одна важка, інше менш потужна та легша, кожна на свій вид робіт по паяльнику - у мене COBRA но він великий яка різниця в якості паяльника? Аби грів а от насадки..., я беру фірмові на Вибір-К голубі, непамятаю назву, декстрон чи щось таке. Насадки це дуже важливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 Из хороших, недорогих: prom.ua/p56909812-payalnik-dlya-plastikovyh.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 китайські є і дві ДВТ Вы не поняли. ДВТ просто давно уже тоже "китаец". Я не сказал,что они плохие.Хотя и не сильно хорошие. Вы,наверное,имели ввиду "дешевый китаец",типа "форт"? ДВТ лучше,однозначно. яка різниця в якості паяльника? Сечас Вам расскажут про стабильность температуры и прочую хрень. Меня же интересует эрогомика и отсутствие люфтов,раскручиваний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 4 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2017 яка різниця в якості паяльника? Аби грів а от насадки..., я беру фірмові на Вибір-К голубі, непамятаю назву, декстрон чи щось таке. Насадки це дуже важливо. как то надо было две пайки сделать, не было времени в аренду брать, купил самый дешевый на рынке за 300 грн. греет это точно - но! греет неравномерно по окружности, это было явно даже для меня, человека который это делал впервые в жизни. А в целом, запаял - работало - не текло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз