Иван Опубліковано: 18 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2008 Есть желание увеличить высоту окон в эркетах до уровня авмопояся, это на 50 см выше линии окон. У кого есть фото такого решения. Есть два эркера, целевое назначение кухня, зимний сад. Высота окон в доме 1,7. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Embongo Опубліковано: 18 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2008 Есть желание увеличить высоту окон в эркерах до уровня армопояся, это на 50 см выше линии окон. У кого есть фото такого решения. У меня так сделано в квартире: + много света - нельзя утеплить верхний откос - ступенька будет на потолке (ее конечно можно прикрыть багетом), если окна без фрамуги, то не повесишь римские. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
biz-kiev Опубліковано: 18 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2008 Есть желание увеличить высоту окон в эркетах до уровня авмопояся, это на 50 см выше линии окон. У кого есть фото такого решения. Есть два эркера, целевое назначение кухня, зимний сад. Высота окон в доме 1,7. я увеличивал вниз до пола.. получилось шикарно www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=10935 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gospel Опубліковано: 18 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2008 Я штукатурил у Tavruxa эркер, у него фотки в разделе как мы стримся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viks Опубліковано: 19 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2008 Есть желание увеличить высоту окон в эркетах до уровня авмопояся, это на 50 см выше линии окон. У кого есть фото такого решения. Есть два эркера, целевое назначение кухня, зимний сад. Высота окон в доме 1,7. У меня тоже 2 эркера но я увеличил только 1 и опустился в низ на 1/3 там где зимний сад и второй свет подниматься не советую - окна должны быть по высоте в один уровень - хотя смотря какой проект Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romantica Опубліковано: 23 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2009 если окна без фрамуги, то не повесишь римские.У меня дома эркер, я собираюсь вешать римские шторы на обыкновенный потолочный карниз. Да, не стильно, зато дешево и сердито. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реми Опубліковано: 23 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2009 У нас получилось так:(ссылка на изображение устарела) ПО ПЕРИМЕТРУ ЭРКЕРА ЕЩЕ БУДЕТ ДЕКОР ТАКОЙ ЖЕ, КАК НА ОКНЕ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AVOLEG Опубліковано: 24 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2009 Есть желание увеличить высоту окон в эркетах до уровня авмопояся, это на 50 см выше линии окон. У кого есть фото такого решения. Есть два эркера, целевое назначение кухня, зимний сад. Высота окон в доме 1,7. В мене стеля в еркері ( майбутня столова ) піднята над основною частиною хати на 40 см .За рахунок цього і вікна в еркері получились вищі на 50 см чим інші . Сам процес заливки стелі виглядав слідуючим чином Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lipton Опубліковано: 26 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2009 вот мои 2 эркера Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Роман 2 Опубліковано: 30 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2009 На задньому плані теж проглядається.... . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз