-=Белка=- Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Таким образом,- если кто мне не дозвонился- пишите смс-ку. ПыСы- на сбиговисько прибудем в указанное время. И мне СМС ку. У меня часто выключен телефон. Я или в суде или деть спит))) Потом забываю включить... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 .......ослик вылизывал их шершавым языком. ..................... токо на казанки? ..........ну душа-ванны-сауны тама ж нету...?? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Golos Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Предлагаете форумовского ослика завести? Ты видишь суслика? Нет. А он есть. (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Предлагаете форумовского ослика завести? на одной встрече был такой... могу сбросить контакты организаторам... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павел Артемида-буд Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Сегодня завёз на место встречи дровишек фруктовых,чтобы шашлычок был вкусный . На навигаторе Андрея Сокола поместье выглядит так: С дороги этот дом не пропустите: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Ольчик!звонить буду я))))) Юль,- если вдруг не беру- пиши смс- сразу перзвоню. Пароль- рыба-меч.;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз