vladest Опубліковано: 30 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2012 в юзании был неделю (ссылка устарела) (ссылка устарела) комплект: коробка, зарядка, наушники, собсно телефон цена 2300, возможен легкий торг пишите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 31 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2012 никому нокийка не нужна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gedeonovich Опубліковано: 31 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2012 либо плохое фото, либо телефон замацан грязными руками, либо он неделю юзался в кармане с грязью в походе. Я думаю если его протереть и перефоткать дело пойдет веселее а то то что видят потенциальные покупатели скорее отпугивает чем манит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість homzilla Опубліковано: 4 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2012 телефон еще не продан? напишите на почту homzilla@gmail.com если можно фотографии сзади и экран, почему продаете?? я просто давно хотел такой телефон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 7 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2012 телефон еще не продан? напишите на почту homzilla@gmail.com если можно фотографии сзади и экран, почему продаете?? я просто давно хотел такой телефон уже продано Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз