Полюс Опубліковано: 28 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2012 Продам новый домофон JMK. 420 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 28 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2012 Бронь до выяснения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Полюс Опубліковано: 29 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 Бронь до выяснения. бронирую выясняйте ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loras Опубліковано: 29 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 Если не купят, я вторая на очереди. Домофон с вызывной панелью? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 29 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 Тоже постою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Полюс Опубліковано: 29 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 Если не купят, я вторая на очереди. Домофон с вызывной панелью? с панелью, на фотографии там есть в коробке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 29 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 Продадите, тему не закрывайте. Я свой выставлю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lipton Опубліковано: 29 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 Продадите, тему не закрывайте. Я свой выставлю. а что у вас есть, я первый в очередь;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maxut Опубліковано: 29 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 По ходу вторым и я постою рядом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 29 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2012 бронирую выясняйте ) Бронь подтверждаю. Напишу в личку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 30 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2012 Продадите, тему не закрывайте. Я свой выставлю. И я бы посмотрела на Ваш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 5 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2012 Надеюсь хозяин ветки уже продал? Выставляю свой. Хочу 450гр. Кто больше предложит, тот и забирает. Домофон ч/б OPERA вот такой (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Полюс Опубліковано: 5 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2012 Надеюсь хозяин ветки уже продал? Выставляю свой. Хочу 450гр. Кто больше предложит, тот и забирает. Домофон ч/б OPERA вот такой (ссылка устарела) Почти продала, сказали, что 100% заберут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Полюс Опубліковано: 7 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2012 Продала Ed34. Спасибо за покупку! и извините за опоздание Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bezpekactv Опубліковано: 3 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2013 Комакс 35 а с панелю двс 311 ц 145 у.е. Чуть царапины, в скрытых местах. Есть Комакс со стендов спрашивайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2013 Комакс 35 а с панелю двс 311 ц 145 у.е. Чуть царапины, в скрытых местах. Есть Комакс со стендов спрашивайте. У меня один вот такой COMMAX DPV-4MTN. Нужно от вызывной панели подключить еще один монитор. Как это сделать и какой монитор поставить? Есть ли у Вас для меня решение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bezpekactv Опубліковано: 3 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2013 У меня один вот такой COMMAX DPV-4MTN. Нужно от вызывной панели подключить еще один монитор. Как это сделать и какой монитор поставить? Есть ли у Вас для меня решение? COMMAX DPV-4MTN сняты давно из производства. Можно использовать любой чёрно белый домофон комакс, но к сожеленью у нас нет их в наличии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз