Dimon201109 Опубліковано: 27 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2012 Люди, подскажите! У меня строители кладут газобетон по 200 грн/м2 с армировкой.. выложили первый этаж все нормально, а вот за второй берут 200 (220 фронтоны с подрезкой) + подача блоков на верх, за подачу берут 2,5 грн. за блок это нормально? практикуется ли такое, и какая обычно цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 27 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2012 договаривались как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimon201109 Опубліковано: 27 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2012 договаривались как? договаривались про кладку за 220 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ПЛАСТИК Опубліковано: 27 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2012 Договаривались по 220, клали по 200 и за подьем г/б на 2 этаж в ручную деньги просят. Да, это нормально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 28 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2012 договаривались про кладку за 220 грн ну так пускай за 220 и ложат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мирослав41 Опубліковано: 28 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2012 Я своим накидывал за 1 блок-0,5гр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimon201109 Опубліковано: 30 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2012 А фронтоны на высоте 5м ваще хотят 5 грн. за штуку. + собрали леса из моих же досок и поддонов за это берут 800 грн. типа сборка разборка лесов для устройства кровли ... понемногу набегает сумма! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 30 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2012 А фронтоны на высоте 5м ваще хотят 5 грн. за штуку. + собрали леса из моих же досок и поддонов за это берут 800 грн. типа сборка разборка лесов для устройства кровли ... понемногу набегает сумма! если при этом любимая фраза, тут по иншому не можна, и мы так в москве, чехии, африке и тд делали. то наверно пора гнять в шею 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 30 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2012 А фронтоны на высоте 5м ваще хотят 5 грн. за штуку. + собрали леса из моих же досок и поддонов за это берут 800 грн. типа сборка разборка лесов для устройства кровли ... понемногу набегает сумма! У меня никто за сборку-разборку лесов для кладки денег не брал. Да, кладка второго этажа была на 15-20 грн дороже, кирпич подавали вручную. Для крыши никакие леса вообще не строили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 30 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2012 Аналогічно. Подавали самі без лишніх запитань та оплати- подавали - по двох наклонних досках на шнурку через блок - власне нічого важкого там не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimon201109 Опубліковано: 30 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2012 Видимо нужно их немного остепенить. ну за сборку лесов точно не давать 800 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз