sand61111 Опубліковано: 19 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2012 Подскажите прислали сверло Хилти SDS MAX оригинал,а в нем на конце-только две проточки больших,а на моем сверле MAX-5 проточек на хвостовике-2 больших и 3 узких.,и это сверло в мою Макиту-не влезает,хотя по Диаметру-оно-такое же.Подскажите,что есть MAX сверла разные?Эти что только для Хилти идут?На фото слева Хилти MAX а справа мой MAX. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
plitochnik Опубліковано: 19 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2012 Подскажите прислали сверло Хилти SDS MAX оригинал,а в нем на конце-только две проточки больших,а на моем сверле MAX-5 проточек на хвостовике-2 больших и 3 узких.,и это сверло в мою Макиту-не влезает,хотя по Диаметру-оно-такое же.Подскажите,что есть MAX сверла разные?Эти что только для Хилти идут?На фото слева Хилти MAX а справа мой MAX. у меня на боше тоже как с права. Наверно у хилти прикол такой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sand61111 Опубліковано: 20 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 Интересно,а профрезеровать эти три канавки можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 Отбойный молоток Хилти. Хвостовик долото - SDS maх. www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1669184&postcount=28 www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1530544&postcount=9 Присылайте мне свои сверла хилти - мах. Я померяю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DenisLitvinenko Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 это не SDS-max, какой то хилтовский стандарт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 Это хилтиевский мах называется TE-Y.Подходит к мах патрону 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sand61111 Опубліковано: 20 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 Это хилтиевский мах называется TE-Y.Подходит к мах патрону Как подходит,если он не лезет в MAX патрон,так как нет 3 проточек на хвостовике Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sand61111 Опубліковано: 20 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 Возможно ли фрезеровкой сделать на хвостовике-недостающие канавки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз