Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фановая труба и вентканалы

Ievgen_p

Рекомендовані повідомлення

18.09.2023 в 19:10, BugS сказав:

Я змонтував Кронопласт, там все в комплекті, окрім елемента, що ставиться на гідробар´єр, який купляється окремо.

Вийшов на kronoplast.com.ua, які "завод виробник".

Рекомендують тільки два елементи (див. рис.). Труба в них з оголовком. Також відмовляють від утепленого варіанта. Про елемент на гідробар'єр ні слова, але в мене цього й немає. 

Kronoplast KPI.jpg

Kronoflex Premium KFP 2-1.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19.09.2023 в 10:02, Malchish сказав:

Вітаю! Вільпе колись брав на Вільпе-Україна через їх дилера, монтували ті хто кришу робив, але на мій погляд нічого складного - дирку в криші зробили, проходку з двох сторон закріпили, загерметизували, трубу зверху вставили і нижню підвели, все. Покрівля металочерепиця. Демократичний варіант, як написав BugS - Кронопласт.

Телефони Вільпе-Україна не відповідають. Можна координати дилера. Рахував, Кроноспан на декілька сотень дешевше.

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Чи нормально так буде, якщо вентвихід від самого коника? (Фломастером на жовтій стрічці показана дошка обрешітки; з'єднувач ще не знайшов).

IMG_20240818_092516.jpg

Змінено користувачем Игорь&Ира
Посилання на коментар

Є ще такий варіант, але з тої сторони слухові вікна (горище, є по два металопластикових вікна на обох фронтонах та балкон буде з козирком).

IMG_20240818_101124.jpg

IMG_20240818_103304.jpg

Змінено користувачем Игорь&Ира
Посилання на коментар

Оба варіанта біля самого коника, тільки з різних сторін, різниця менш ніж в пів-метра по горизонталі.

Посилання на коментар

Чи достатньо фанову трубу на холодному горищі, на яку не буде падати пряме сонячне світло, утеплити звичайним сірим утеплювачем без фольги?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...