Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yukon

Пользователи
  • Публікації

    509
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yukon

  1. Як казав Черчиль " якшо Гітлер вторгнеться до пекла, то я буду союзником Сатани"
  2. Дякую. Оскільки зараз перебуваю в ЗСУ, то успіхи і удача мені не завадить.
  3. Це типу " жопа є, слова не має"😀
  4. Само собою, що вони не являються юридичними нащадками перших двох Римів. Але от незадача, багато хто називав себе таким спадкоємцем, Мазепа був графом Священної Римської імперії, а Румунія прямо в назві має посилання на Римське минуле, але ніхто при здавому розумі не назове іх третім Римом, а от московію запросто. Тому що у них вийшло. Як казав Мао " гвинтівка народжує владу".
  5. Назвали через занепад Візантії, і захоплення Константинополя турками-османами. Після цих подій, православна церква московщини, автоматично стала найсильнішою і могутньою, а заодно і держава, що була нероздільна з церквою.
  6. Додома, що повністю погоджуюсь з версією, що московія нащадок Золотої Орди з часів Куликової битви і по цей час. Відповідно культура, одяг, зброя, звичаї все звідти. А от Боголюбський жив до нашестя, і на мою думку мало чим відрізнявся від оточуючиз його родичів- князів. Просто в нього військо сильнішим виявилось
  7. Чесно не знаю, думаю що ні
  8. Добре, зайду з іншого боку. Босняки - це слов'яни?
  9. А ні хто і не заперечував, що князі родичались із сусідньою аристократією ( це московським князям закордонні жінки не давали😀).Єдине, що можна сказати з такого факту, це наскільки престижним міг бути шлюб. Половецька княжна могла бути дочкою хана, а от від імператора Візантії була позашлюбна племінниця за щастя😀
  10. Якщо б із Києва писав, а ще краще із ЗСУ, то можна було б почитати, що він там пише, а так...
  11. Погоджусь. Але тут як з яйцем і куркою, враховуючи що Монголія була неофіційною 16-тою республікою совка, то і форма військова теж відповідна. По типу вбрання Мао, Кімів, І інших кзмерів і албанців, ніщо інше як копія вбрання Вессаріоновича.
  12. Щось тут не сходиться😀
  13. Тоді що було у Бісмарка? Теж монгольський шолом?)) А на рахунок плаката, то італійці забули подібний автопортрет намалювать). Не хочу захищати совок, але істина дорожче))
  14. По анології Іван 4, мав вдягати два таких шолома😀
  15. От іменно "і шо". Це як по голиннику совєцького солдата в Берліні 45-го, казать дивіться він же німець а не совєт
  16. Гляньте у педівікії, роки життя Олександра Ярославовича і роки офіційного прийняття ісламу в Золотій Орді.
  17. Пройоб сигналів попередження. Коли минулого року в'їбали по театру в Чернігові, то між сиреною і прильотом було 20 хв, всі хто хотів могли зреагувати.
  18. Не був у США, не знаю. З історії знаю, що туди тікали всілякі релігійні ортодокси і сектанти, отже можливо ви маєте на увазі їх нащадків. Але в моєму уявленню це не жителі вкликих міст.
  19. Релігія то культура села. Якщо українців вигнати з міст в села, то християнство зробило б те саме, що і іслам. І навпаки, якщо умовних голандців зробити мусульманами, вони все одно б не змінились))
  20. Создатєлі "фізрука" виявились оракулами😀
  21. Точно так, як і ми з Кримом. Необхідо час для рефлексії. Ми зараз і ми в 12-му році, це різні люди. Оскільки натовці теж люди)), то і вони після деякого часу і дій, обов'язково розпочнуть воювати.
  22. Ну тоєсть це питання тендерів, а в гуглі на запрос яйця по 17 грн показує, що це все мутилось між в/ч, МО, та фірмою постасальником. От у мене і склалось враження, що то якийсь нахрюк від "розслідувачів".
  23. Не зрозумів питання. Зазвичай на тиждень на одну людину планується 2,2 яйця
  24. Доречі на рахунок яєць по 17 грн. Яка схема? Те що знайшов в інтернеті, якийсь тупьож. Брали по завищеним цінам, списували, не видавали солдатам. Це типу міноборони з начпродом і фірмою втрьох гроші крали? Ту суму яку вони змогли б вкрасти, "нормальні" чінуші чайовими в ресторані у колікаклєти залишають😀
×
×
  • Створити...