Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yukon

Пользователи
  • Публікації

    509
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

2 472 перегляда профілю

yukon's Achievements

Старожил

Старожил (10/13)

  • 500 комментариев
  • Популярность
  • 10 комментариев
  • Уже год на форуме
  • Начало популярности

Recent Badges

978

Репутація

  1. Як казав Черчиль " якшо Гітлер вторгнеться до пекла, то я буду союзником Сатани"
  2. Дякую. Оскільки зараз перебуваю в ЗСУ, то успіхи і удача мені не завадить.
  3. Це типу " жопа є, слова не має"😀
  4. Само собою, що вони не являються юридичними нащадками перших двох Римів. Але от незадача, багато хто називав себе таким спадкоємцем, Мазепа був графом Священної Римської імперії, а Румунія прямо в назві має посилання на Римське минуле, але ніхто при здавому розумі не назове іх третім Римом, а от московію запросто. Тому що у них вийшло. Як казав Мао " гвинтівка народжує владу".
  5. Назвали через занепад Візантії, і захоплення Константинополя турками-османами. Після цих подій, православна церква московщини, автоматично стала найсильнішою і могутньою, а заодно і держава, що була нероздільна з церквою.
  6. Додома, що повністю погоджуюсь з версією, що московія нащадок Золотої Орди з часів Куликової битви і по цей час. Відповідно культура, одяг, зброя, звичаї все звідти. А от Боголюбський жив до нашестя, і на мою думку мало чим відрізнявся від оточуючиз його родичів- князів. Просто в нього військо сильнішим виявилось
  7. Чесно не знаю, думаю що ні
  8. Добре, зайду з іншого боку. Босняки - це слов'яни?
  9. А ні хто і не заперечував, що князі родичались із сусідньою аристократією ( це московським князям закордонні жінки не давали😀).Єдине, що можна сказати з такого факту, це наскільки престижним міг бути шлюб. Половецька княжна могла бути дочкою хана, а от від імператора Візантії була позашлюбна племінниця за щастя😀
  10. Якщо б із Києва писав, а ще краще із ЗСУ, то можна було б почитати, що він там пише, а так...
  11. Погоджусь. Але тут як з яйцем і куркою, враховуючи що Монголія була неофіційною 16-тою республікою совка, то і форма військова теж відповідна. По типу вбрання Мао, Кімів, І інших кзмерів і албанців, ніщо інше як копія вбрання Вессаріоновича.
  12. Щось тут не сходиться😀
  13. Тоді що було у Бісмарка? Теж монгольський шолом?)) А на рахунок плаката, то італійці забули подібний автопортрет намалювать). Не хочу захищати совок, але істина дорожче))
  14. По анології Іван 4, мав вдягати два таких шолома😀
  15. От іменно "і шо". Це як по голиннику совєцького солдата в Берліні 45-го, казать дивіться він же німець а не совєт
×
×
  • Створити...