Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Александр Николаевич

Пользователи
  • Публікації

    180
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Александр Николаевич's Achievements

Местный

Местный (7/13)

  • Уже год на форуме
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • Начало популярности

Recent Badges

16

Репутація

  1. И все таки. PPSU рейхау и упонор монтують под стяжку теплого полу. Как они.
  2. Что не кто нечего не знает о тонкостеной Uponor PE-Xa Aqua Pipe 20x2,0 / PN6?
  3. Uponor PE-Xa Aqua Pipe 20x2,0 / PN6 Гильзя вроде такая уневерсальная у них Uponor Q&E Evolution белое 20 и на 20х2,8 трубу. Только вероятно насадка другая на розширитель.
  4. Що до Uponor. Якщо розглянути Uponor PE-Xa Aqua Pipe 20x2,0 / PN6 тонкостіну трубу до 6 атмосфер, то це ще мій бюджет. Як альтернативу Rehau Rautitan flex 25х3,5 мм. А фитинги є і латуні. teploradost.com.ua/trojnik-uponor-qampe-latunnyj-s-vnutrennej-rezboj-pl-20rp12-vr20 Хоча такі монтувати не дуже зручно, але можливо. Гілизи натяжні, полимер але це мене не дуже лякає. Сама труба мені дуже подобаеться, гнучка, єкологічна. Не має запаху полімеру. В будинку сам насос сверловини більше 6 атмосфер зробити не зможе, а так в системі взагалі буде 3 атмосфери. Тому думаю це варіант. Можна почути думку експертів будьласка?)
  5. А фітинги GF и труба PEXAY flex сумісні? Бо в GF також є труба PEX-A. Може хтось знає як вона по якості? Чув що ліпше щоб труба і фітинги були одного бренда.
  6. не ТС! бо це для ТЕСЕ - не дуже зрозумів? Поясніть будьласка. General Fittings RH липше ниж ТЕСЕ?
  7. Підскажіть будьласка що за бранд вибрати. Розглядаю тільки Pex-A. Фитинги латунь. Труба буде в стяжці піт теплою підлогою. Як варіант Труба фітинг hot pex hot pex -> Ціна ок і труба мені сподобалась а ось на фітинги нарікання я знайшов. rehau Tece -> Труба Rehau flex смердить пластиком (може на підробку попав але навряд), Ці фітинги не погані по відгукам. uponor uponor -> тут лякають пласмасов фітинги і ціна Може хтось прокоментує із майстрів. Буду дуже вдячний.
  8. А насос у вас на фото это PLURIJETm 4/200-N? Он на какую скважыну установлен 50мм или 125. Не сильно ли он мощный? Что за автоматика? Это на дом делалось?
  9. Касательно термостатического клапана. Санузлы далеко от котельной рассматриваю систему рециркуляции, на нее и можно поставить термостатический клапан скажем на 40-45 градусов.
  10. Какие есть недостатки использование варианта с редуктора давления.
  11. С вашего опита такая схема лучше чем та что с частотником? По чему ее раньше особо некто не придложил )?
  12. Я хочу рассмотреть все варианты и разобраться в вопросе. Это заслуживает сарказма?
×
×
  • Створити...