Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

troyandovyjoffice

Пользователи
  • Публікації

    58
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача troyandovyjoffice

  1. Хід будівництва ЖК Трояндовий на 29.02.2024 р. Поспішаємо поділитися з вами станом робіт будівництва нашого комплексу та показати роботи, що проводяться: - Заливка бетонної підготовки під установку блоків нових входів у цокольний поверх по 1-й секції. - Армування та заливка бетонних плит віконних приямків з налаштуванням розуклонки та в’язка арматури під монолітні бетонні стіни віконних приямків.
  2. Хід будівництва на 06.10.2023 року. Раді поділитися з вами станом робіт будівництва нашого комплексу та показати і розказати про роботи, що проводимо. Виконаний монтаж будівельних лісів для фасадних робіт на новій ділянці першої секції Продовження виконання фасадних робіт з західної сторони першої секцїї Ми докладаємо усі зусилля, щоб все було зроблено із найкращих, якісних матеріалів. Дотримуючись відповідних технологій європейського виробництва — ми будуємо житло з думкою про вас! Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК «Трояндовий»
  3. Хід будівництва на 18.08.2023 року Раді поділитися з вами станом робіт будівництва нашого комплексу та показати і розказати про роботи, що проводимо: 1) Секція N1(довга частина): - Продовження виконання робіт по монтажу гідроізоляційного шару покрівлі; - Підготовка до монтажу відливів на парапетах та захисних коньків на вентканалах. 2) Секция N1 (коротка частина): - Виконання монтажу флюгарок (кровельних аераторів); - Підготовка до монтажу гідроізоляційного шару покрівлі. 3) Роботи по благоустрою: — Виконання капітального ремонту по відновленню дорожного полотна 2-ї части вул. Спортивна (капітальний ремонт 1-ї частини дорожнього полотна вул. Спортивна нами виконаний у 2019-му році). Ми докладаємо усі зусилля, щоб все було зроблено із найкращих, якісних матеріалів. Дотримуючись відповідних технологій європейського виробництва — ми будуємо житло з думкою про вас! Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК «Трояндовий»
  4. Хід будівництва на 04.08.2023 року. Раді поділитися з вами станом робіт будівництва нашого комплексу та показати і розказати про роботи, що проводимо. Продовжуємо покрівельні роботи, а саме: - встановлення вентиляційних аераторів покрівельного " пирога"; - наплавлення гідроізоляційних шарів руберойду; - нанесення праймеру на торець парапету для додаткового захисту кровлі та фасадної частини будинку від впливу вологи. Ми докладаємо усі зусилля, щоб все було зроблено із найкращих, якісних матеріалів. Дотримуючись відповідних технологій європейського виробництва - ми будуємо житло з думкою про вас! Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК "Трояндовий"
  5. Шановні клієнти та друзі, вітаємо усіх! Хід будівництва 21.07.2023 року. Повідомляємо вас про виконання наступних робіт по першій секції: - улаштування першого гідроізоляційного шару покрівлі. Ми докладаємо усі зусилля, щоб все було зроблено із найкращих, якісних матеріалів. Дотримуючись відповідних технологій європейського виробництва - ми будуємо житло з думкою про вас! 👆 Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК "Трояндовий"
  6. Шановні клієнти та друзі, вітаємо усіх! Хід будівництва 16.07.2023 року. Повідомляємо вас про виконання наступних робіт по першій секції: - улаштування захисної штукатурки парапету. Ми раді бачити вас у нас, домовитися про відвідування будівництва можна у відділі продажу. 👆 Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК "Трояндовий"
  7. Шановні клієнти та друзі, вітаємо усіх! Раді повідомити вам, що на будівництві станом на 26.05.2023 року виконуються роботи по терасам в першому будинку, - утеплюються, оздоблюються, облаштовуються для комфортного проживання. 👆 Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК "Трояндовий"
  8. Шановні клієнти та друзі, вітаємо усіх! Раді повідомити вам, що на будівництві станом на 02.05.2023 року виконуються наступні роботи: 1. Перший будинок: - зварювання балконних огорож; - фасадні роботи. 2. Будинок 2: - завершуються роботи по кладці стін першого поверху. 👆 Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК "Трояндовий"
  9. 🔥 ЖК Трояндовий запрошує усіх приєднатися до весняних акцій ❣️ 👉 Перша вигідна пропозиція - отримати розстрочку без %, сплативши перший внесок від 400 200 грн! 👉 Друга вигідна пропозиція. Круті умови! Лише апартаменти від 48 м2 до 54 м2 в розстрочку без % від суми 264 000 грн до 36 міс! Вибирайте ту, щ вампідходить тазвертайеся! ✅ По усім питанням стосовно акції та інших знижок можна дізнатися завжди по тел. 063 631 00 55 ✅ На усі питання ми також відповідаємо в Дірект.
  10. Шановні клієнти та друзі, вітаємо усіх! Раді повідомити вам, що на будівництві станом на 11.03.2023 року виконуються наступні роботи: 1. Завершені роботи по влаштуванню стяжки та гідроізоляції на терасах в будинку 1. 2. Перейшли до улаштування внутрішнього фасаду терас в будинку 1. 3. Виконуються зварювальні роботи огородження балконів будинку 1. 4. Продовжуються роботи по кладці стін будинку 4. Якщо у Вас виникнуть запитання, звертайтеся у відділ продажу по телефону. Ми працюємо для Вас! З повагою, ЖК "Трояндовий"
  11. Вітаємо усіх на форумі нашого комплексу! На нашому будівництві ведуться будівельні роботи та поступово збільшуємо їх кількість та темп. Поки що тривають роботи лише по першій черзі, так як є певні обмеження: - проводяться фасадні роботи: вирівнюються стіни, для того щоб зробити фактурне фарбування; - проводяться роботи для утеплення та підготовка для заливання стяжки підлоги на терасах. Дякуємо за вашу підтримку, розуміння та що залишаєтесь з нами. Бережіть себе та свої сім'ї, та не нехтуйте тривогою. Слава Україні та Захисникам! Разом ми переможемо!
  12. Вітаємо усіх на форумі нашого комплексу! У нас для вас є дуже хороші новини, в цей нелегкий час, коли країна в воєнному стані, ми відновили роботу на нашому будівництві. Поступово будемо збільшувати кількість робочих, але поки що тривають роботи лише по першій черзі: - проводяться фасадні роботи для того, щоб якомога швидше здати в експлуатацію. Поступово будемо відновлювати та збільшувати темп робіт, щоб надолужити втрачений час та наші інвестори змогли проживати у власних квартирах. Дякуємо за вашу підтримку, розуміння та що залишаєтесь з нами. Бережіть себе та свої сім'ї, та не нехтуйте тривогою. Слава Україні та Захисникам! Разом ми переможемо!
  13. 💥 Шановні клієнти та друзі, вітаємо усіх! ❗Повідомляємо, що будівельний майданчик ЖК Трояндовий, залишився неушкодженим, та весь цей час знаходиться під цілодобовою охороною. 💯 Усі ми переповнені бажанням повернутися до роботи та розвитку нашого ЖК, а забудовник планує відновити роботи на будівництві. 👆 Слідкуйте за нашими новинами, ми будемо вас покроково інформувати. 📌 По всім питанням- сплати, термінів здачі, ціні, придбанню, будівництва, тощо. Ви можете зв'язатись за номером телефону офісу або особисто до вашого менеджера. 💪 Робимо все, що в наших силах, аби якнайшвидше відновити минулий темп будівництва 🏬, але на це потрібен час. 📌 Раді повідомити, що вже запускаємо роботу ВІДДІЛУ ПРОДАЖУ! 🤳 Також лінія зв'язку вже працює, щоб бути з вами постійно. З повагою, ваш ЖК Трояндовий! 💪Слава Україні та Українцям! ⚔️ Дякуємо нашим Захисникам!
  14. Вітаємо усіх інвесторів та читачів! Хід будівництва ЖК Трояндовий станом на 01.02.2022 р.: В 1-ій секції - завезено та відбувається встановлення вхідних дверей (вага однієї - 108 кг!), якісні та надійні. В 2-ій секції - продовжується цегляна кладка стін. З турботою та повагою до Вас, ЖК Трояндовий. Далі буде...
  15. Шановні друзі та інвестори! 💥 У нас для Вас є важлива новина- ми отримали, згідно технічних умов, затверджений проект по централізованій каналізації. Скоро будемо приступати до його реалізації. Попереду ще багато справ та нових звершень. Будемо періодично ділитись з вами новим звітом та ходом будівництва 🏗. 🌟Бажаємо гарного настрою та спокою!
  16. 🔥 ЖК Трояндовий запрошує усіх приєднатися до Новорічної акції ❣️ 👉 Отримуй гарантовану знижку до 20 000 грн на купівлю квартири! ✅ По усім питанням стосовно акції та інших знижок можна дізнатися завжди по телефону 063 631 00 55.
  17. Шановні друзі, усім доброго дня! Як ми й обіцяли, підготували для вас звіт по будівництву нашого ЖК станом на 10.12.2021р. Будинок №1: На даний час активно ведуться роботи з улаштування фасадів та покрівлі, монтаж металевих пожежних драбин, улаштування стяжки підвалів, улаштування приямків та входів у підвали, закупаються матеріали на монтаж водопроводу, електромережі та опалення, замовлені у виробництво та очікуються вхідні двері. Будинок №2: Відбулося залиття бетоном плити перекриття 1-2-го поверху короткої частини секції, активно ведуться роботи по кладці стін 1-го поверху. Будинок №4: Залиття бетонної основи під монолітний армований пояс для цокольного поверху. З турботою та повагою до вас. ЖК «Трояндовий». Далі буде...
  18. Вітаємо усіх із початком зими та пропонуємо вам скористатися знижками, що ми підготували до новорічних свят - найнижча ціна за квадратний метр та можливість скористатися розтермінуванням оплати під 0% терміном до 3 років 🎁. За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу продажів за телефоном: ☎️ +38 (063) 631 00 55 Чи звернувшись в Дірект ❣️.
  19. Шановні друзі, усім доброго дня! Як ми й обіцяли, підготували для вас звіт по будівництву нашого ЖК станом на 03.12.2021р Будинок №1: На даний час активно ведуться роботи з улаштування фасадів та покрівлі, монтаж металевих пожежних драбин, улаштування стяжки підвалів, улаштування приямків та входів у підвали, закупаються матеріали на монтаж водопроводу, електромережі та опалення, замовлені у виробництво та очікуються вхідні двері. Будинок №2: На даний час - активно ведуться роботи по кладці стін 1-го поверху та улаштуванню монолітного з/б перекриття 1-2го поверху, підготовка до залиття бетонної плити З турботою та повагою до вас. ЖК «Трояндовий». Далі буде...
  20. Акцію продовжено! Скористайтеся можливістю приєднатися до акції Золота осінь! Лише зараз у вас є можливість придбати квартиру в розстрочку від забудовника на 36 місяців по базовій вартості! Поспішайте - кількість лімітована!
  21. Шановні друзі, усім доброго дня! Як ми й обіцяли, підготували для вас звіт по будівництву нашого ЖК. Будинок №1: 1. Фундаменти – 100% 2. Монолітні роботи (перекриття) – 100 % 3. Кладка стін – 100% 4. Монтаж вентканалів – 100% 5. Монтаж каналів димовидалення під газові котли – 100% 4. Монтаж вікон – 100% 5. Виготовлення та монтаж металевих сходів по квартирам – 100% 6. Штукатурка парапетів та виходів вентканалів на даху – 100% 7. Буріння з/б перекриттів під стояки інженерних комунікацій – 100% 8. Монтаж каналізації – 100% 9. Монтаж водопроводу – 18% 10. Монтаж електромережі – 10% 11. Монтаж газової мережі – 0% 12. Монтаж системи опалення – 0% 13. Монтаж системи блискавкозахисту – 90% 14. Виготовлення та монтаж металевих пожежних драбин – 40% 15. Виготовлення та монтаж огороджень балконів – 30% 16. Улаштування фасадів – 25% 17. Улаштування покрівлі - 20% 18. Гідроізоляція та стяжка балконів та терас – 25% 19. Улаштування стяжки підлоги 1-го поверху – 0% 19. Улаштування гідроізоляції та стяжки підвалів – 55% 20. Улаштування приямків та входів до підвалу - 20% 21. Монтаж вхідних дверей – 0% 22. Улаштування металевих вхідних крилець -0% 23. Благоустрій – 0% На даний час по Будинку №1 активно ведуться роботи з улаштування фасадів та покрівлі, виготовлення та монтаж металевих пожежних драбин, улаштування стяжки підвалів, улаштування приямків та входів у підвали, закупаються матеріали на монтаж водопроводу, електромережі та опалення, замовлені у виробництво та очікуються вхідні двері. Будинок №2: 1. Улаштування котловану – 100% 2. Монолітна з/б плита фундаменту – 100% 3. Монтаж фундаментних блоків – 100% 4. Монолітне з/б перекриття підвалу – 100 % 5. Гідроізоляція та утеплення фундаменту – 100% 6. Зворотна відсипка та трамбування ґрунту – 100% 7. Кладка стін 1-го поверху – 40% 8. Монолітне з/б перекриття 1-го поверху – 15% На даний час по Будинку №2 активно ведуться роботи по кладці стін 1-го поверху та улаштуванню монолітного з/б перекриття 1-го поверху. Будинок №3: 1. Улаштування котловану – 100% 2. Монолітна з/б плита фундаменту – 100% На даний час по Будинку №3 закупаються фундаментні блоки для монтажу стін підвалів, роботи по монтажу блоків заплановані на кінець листопада цього року. Будинок №4: 1. Улаштування котловану – 90% 2. Монолітна з/б плита фундаменту – 0% На даний час по Будинку №4 закінчується улаштування котловану, роботи по улаштуванню монолітної з/б плити плануються на початок грудня цього року. З турботою та повагою до вас. ЖК «Трояндовий».
  22. Доброго дня, любі читачі. Хід будівництва на 25.10.2021 р. Будівництво нашого комплексу ведеться за планом: 1-ша черга - встановлені труби каналізації, встановлення фанових труб. Продовжуються роботи утеплення мінеральною ватою фасаду будинку, та нанесення цементної стяжки, встановленні димоходи та громовідводи на даху будинку. Виконана штукатурка перапетів та гідроізоляція даху. 2-га черга будівництва - продовжуються роботи по цегляній кладці стін 1-го поверху, утеплення і гідроізоляція цокольного поверху. 3-тя черга будівництва: залиття бетоном монолітної фундаментної стрічки, основи (армо-пояс) для цокольного поверху. Далі буде... Усім гарного настрою та продуктивної робочої неділі.
  23. Приєднуйся до акції Золота осінь! Лише до 11.11.2021 р. є можливість придбати квартиру в розстрочку від забудовника на 36 місяців по базовій вартості! Поспішай - кількість лімітована!
  24. Доброго дня! Будівництво нашого комплексу ведеться за планом. Станом на 04.10.2021 року: 1-ша черга: - встановлення фанових та каналізаційних труб; - продовжуються роботи утеплення мінеральною ватою фасаду будинку з нанесенням цементної стяжки; - штукатурка парапетів та гідроізоляція даху. 2-га черга будівництва: - продовжуються роботи по цегляній кладці стін 1-го поверху; - утеплення і гідроізоляція цокольного поверху. 3-тя черга будівництва: - розширення котловану; - підготовка до фундаменту, армування. Всім продуктивного робочого тижня та гарного настрою! Далі буде.
  25. Доброго дня! Продовжуємо тримати усіх в курсі нашого будівництва. Станом на 07.09.2021 року будівництво нашого комплексу ведеться за планом. 1-ша черга - встановлені металеві сходи в квартирах; - буріння отворів під стояки для інженерних комунікацій; - продовжуються роботи утеплення мінеральною ватою фасаду будинку; - встановлення димоходів на даху будинка. 2-га черга будівництва: - продовжуються роботи по цеглянній кладці стін 1-го поверху; - залиття цементним розчином бетоної плити перекриття 1/3 частини довгої секції. 3-тя черга будівництва: - розмітка фундаменту для бетонної основи. Далі буде... Усім гарного дня та чудового настрою!
×
×
  • Створити...