Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ilazarev

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ilazarev

  1. @andrey_kaДоброго дня! Дуже вам дякую за поради! А можете будь ласка уточнити чим виконати гідроізоляцію стяжки? Якраз планую виконувати роботи. 1. Перед укладанням плитки гідроізоляція стяжки.
  2. @Vitaliy67Дякую! А можете уточнити причини по яким надворі відходить плитка - щоб я знав на що звернути увагу щоб запобігти цьому. Дякую
  3. Якщо робити тонку стяжку фактично на дворі - чи потрібно наносити високою гребінкою плиточний клей на бетонну плиту тераси, а потім вже як цей шар підсохне цементно-пісчану-пластифікатор стяжку - щоб була краще адгезія стяжки до бетону, чи це вже зайве? Просто частенько бачу у знайомих що відходить плитка надворі і хотілось би цього уникнути у себе.
  4. @PropellerДякую що звернули увагу. В кружечку ЕППС ~50-60 мм який наклейли на цегляну стіну в проміжок між пінопластом 150 мм та стяжкою - щоб не було містка холоду в цьому місці. Чи варто на нього наносити бітум-полімерну гідроізоляцію?
  5. Прошу поради. Залили терасу - відділили ЕППС від фундаменту будинку але не вгадали з її висотою - двері на терасу поставили вище ніж планували. На терасу плануємо вкладати плитку - але зараз маємо перепад в 35-40 мм - біля дверей. Плитка напевно буде близько 10 мм, ще й клей. Глибина тераси 3.5 метри. Порадьте будь-ласка чи потрібно в моєму випадку робити стяжку і яким чином - виходячи з невеликого її шару і те, що це накрита тільки дахом тераса - мороз і т.д.? Який має бути ухил рівня від дверей назовні 1 см на метр, щоб він не відчувався якщо поставити туди стіл? Дякую
  6. @mibДякую за оперативність. Насос такий: Циркуляционный насос Wilo Atmos PICO 25/1-4. Логіка була такою - щоб насос вмикався/вимикався при певній температурі в приміщенні - від насосу до термостату іде провід, а термостатом можна було б керувати віддалено. Та щоб була можливість віддалено бачити температуру та вологість в місці встановлення термостату.
  7. А можете будь-ласка уточнити який варіант термостату можна обрати для керування (вкл/викл) циркуляційного насосу в системі опалення? Щоб при досягненні певної температури в приміщенні він вмикав насос. Напевно це інші моделі ніж для керування електрокотлом? Дякую
  8. А можете порадити як краще утеплити щілину (близько 2-3 см) між цегляним фронтоном і першою кроквою? Там є залишки розчину між деякими цеглинами - які складно прибрати. Чи впихувати туди мін вату - не зрозуміло чим? Або запінити? Дуже дякую за пораду
  9. @andrey_kaДякую Вам за пораду. Але трохи бентежить, що скрізь крім цього примикання до зовнішнього утеплення пінопластом вата ізольована супердиф. мембраною - а в цьому вузлі буде незначний - оті щилинки, але все ж таки контакт мінвати з відкритим повітрям. Чи через невеликий розмір цієї щилинки це не критично і не треба робити доп ізоляцію від зовнішнього середовища? Чи є якась інша причина чому не треба додатково це ізолювати? Дуже дякую
  10. Доброго дня, Прошу допомоги по правильному утепленню вузла примикання мін вати до пінопласту в районі мауерлату. Будинок утеплено пінопластом 150 який заходить по стіні під покрівлю і упирається в капельник. Капельник має невеликі хвилі - через це примикання до нього пінопласту не ідеальне - на фото виділив червоним. Планую утеплення мінватою 300мм між кроквами. 200 мм між існуючими кроквами +100 мм буду додавати поперечні дошки і вкладати вату поперек. Яким чином краще загерметизувати "хвильки" у примиканні мінвати до пінопласту - можливо якийсь герметик, піна? Чи потрібно в місці примикання мінвати до пінопласту вкладати СД мембрану і з'єднувати її з СД мембраною що вже покладена на крокви під металом? Дякую!
  11. Добрий день, прошу поради. Через перепад у 20 мм на довжині будинку - після вкладання ЕППС, теплої підлоги та стяжки виник простір під вхідними дверями - на фото. Зсередини він заповнений ЕППС та залитий стяжкою. Ззовні буду вкладати бруківку на ганок. Над ним є навіс глибиною 1 метр - тобто прямого потрапляння опадів немає. Прошу поради як краще гідроізолювати цей вузол під дверями та вікном перед вкладанням бруківки - щоб уникнути можливого потрапляння води під стяжку. Дякую
  12. Продаю залишки червоної повнотілої цегли М-125, Валява в кількості 3 300 шт. Ціна 7 грн, у вартість не входить доставка - самовивіз. Якість висока, збудував з неї будинок - на фото приклад стіни з цієї цегли. Знаходиться у с. Крушинка, 20 км від Києва, поруч Васильків, Глеваха.
  13. Хочу поделиться своими положительными отзывами о работе @sergey782009 и компании VS PLAST. Заказал 15 окон/дверей около 30 кв.м. Получил профессиональную консультацию в процессе выбора нужно нам решения по входным металлопластиковым дверям, выходу на террасу, выбору оптимального профиля для дизайна окон, который мы хотели получить. Все это с расчетами и подходом не продать самое дорогое, а оптимизировать решение для нашего дома. Заказ был готов и доставлен в тот день и время, который согласовали при подписании договора. Качеством монтажа доволен, до этого ставил окна у родителей и в квартире - есть с чем сравнивать. Во время проверки установки окон и дверей - приятное чувство, что поставил качественный продукт Rehau Euro - 70, а не сэкономил. Хотя уровень цен на Rehau у VS PLAST - действительно ниже, чем просчитывал у других компаний. В итоге от работы с VS PLAST на всех этапах только позитив - рекомендую.
  14. @ndrey_Z А вы потом больше ничем вату снизу не фиксировали? Просто натяжной потолок под этой ватой с лентами гидроизоляции натягивали?
  15. Уточните пожалуйста, по последовательности работ - вначале монтируется водострочка и трубы - после этого уже отмостку со скрытыми дождеприемниками, что бы они точно совпали с трубами?
  16. Размеры дверей по вертикали указаны фактического проема до чернового пола, чистовой будет на 180 мм выше. По дверям на террасу шириной 1800 мм прошу предложить несколько вариантов - сейчас ориентируемся на штульповую дверь. По всем позициям нужно одностороннее покрытие с наружи (RAL 7016 или 9011)– пленкой или краской? В чем плюсы/минусы? Что порекомендуете? Как отличаются эти варианты по стоимости? Перечень окон - размеры указаны ширина х высота: 1й этаж: · 84х146 кухня · 180*191 гостиная (двухстворчатое, створки одинаковой ширины, открытие одной створки, микропроветривание) · 85*145 санузел 1 этаж (одна створка, поворотно-откидное) · 180*250 двери террасы (интересуют распашные двери, створки одинаковой ширины, без перегородки посредине) · 79*239 окно крыльцо (просчитать глухое и поворотно-откидное) · 99*238 дверь крыльцо (интересует прозрачная дверь) · 99*238 дверь хозблок (интересует прозрачная дверь) · 84*84 нижнее окно лестницы (глухое) · 84*123 верхнее окно лестницы (поворотно-откидное) 2й этаж: · 79*230 левое спальни (поворотно-откидное) - высота указана от чернового пола/плиты - чистовой пол будет на 130 мм выше · 79*230 среднее (поворотно-откидное) - высота указана от чернового пола/плиты - чистовой пол будет на 130 мм выше · 79*230 правое изнутри спальни (поворотно-откидное, микропроветривание) - высота указана от чернового пола/плиты - чистовой пол будет на 130 мм выше · 83*130 санузел 2 этаж (поворотно-откидное) · 180*183 правая детская изнутри (двухстворчатое, створки одинаковой ширины. Просчитать 2 варианта: одна створка глухая, вторая поворотно-откидная и одна поворотная, вторая поворотно-откидная) · 180*184 левая детская изнутри (двухстворчатое, створки одинаковой ширины. Просчитать 2 варианта: одна створка глухая, вторая поворотно-откидная и одна поворотная, вторая поворотно-откидная)
  17. Извините что влажу в чужую тему, но может быть подскажите через сколько можно снимать опалубку с армпояса между этажами 380х200 и класть на него панели перекрытия? И можно ли сразу после укладки панелей перекрытия поставить на них палеты с М125 кирпичом для кладки стен второго этажа? При текущем температурном режиме.
  18. Уточните пожалуйста, а какая получилась высота плиты террасы? Вы ее заливали всю одной толщины или по периметру террасы есть углубленный фундамент?
  19. Можно ли укладывать на фундамент в 1 слой, если использовать еврорубероид толще чем 2,5? Например Техноэласт ЭПП 4,5 гидроизоляционный. Если сложить вдвое рубероид - то получается залом на изгибе что может дать погрешность при контроле горизонтали укладки первого ряда кирпича?
  20. Этой мастикой можно промазать место нанесение раствора, которым заделывал трубы внутри септика? И хотел еще уточнить по поводу монтажной пены - сейчас строители задули пеной отверстия в которые вводили трубы в септик и оставили в таком виде. Нужно ли убирать пену, замазывать место ввода трубы раствором и потом мастикой? Или можно оставить пену?
  21. Вопрос для оживления темы - Возможно ли нанесение сверху жидкого стекла на цементно-песчаный раствор, которым замазываем место ввода канализационной трубы в септик и труб переливов между камерами? Или жидким стеклом не удастся добиться качественной гидроизоляции мест ввода труб в септике и нужен только Пенекрит с Пенетроном?
  22. Ходив сьогодні в ДАБІ, що на Лесі Українки в Києві, вахтер на вході сказав що вони знаходяться у стадії реорганізації і все документи слід подавати тільки через ЦНАП або Дію. Тобто нічого не лишаєится як чекати поки архітектор отримає доступ до системи? Ц ЦНАПі сказали, що він подав на цей доступ вже з місяць тому і незрозумілі терміни, коли він може його отримати. Потім ще ж чекати відповіді від Дії, так і літо підійде до кінця, а будівництво не почнеш( Чи можна зробити хоча б свердловину, якщо є будпаспорт без цього ЄДЕССБ номеру, але не повідомив про початок будівельних робіт?
  23. Запитував у ЦНАПі Глевахи де й оформлював сам будпаспорт - вони сказали що через них неможливо подати повідомлення про початок буд робіт, нажаль.
  24. В ЦНАПе Глевахи выдали будпаспорт, но без номера ЄДЕССБ - говорят что архитектора до сих пор не подключили к этой системе и сроки когда дадут номер ЄДЕССБ непонятны. Регистрационный номер самого будпаспорта есть. Посмотрел среди перечня услуг киевских районных ЦНАПов услуги - повідомлення про початок будробіт нет, есть только "Внесення змін до декларації про початок підготовчих робіт" Подскажите пожалуйста, можно ли подать повідомлення про початок будробіт в киевском районном ЦНАПе (сам участок находится на территории сильрады Глевахи) или лучше идти в ДАБИ на Леси Украинки, возможно подскажете куда именно там, т.к. в нете я не нашел информации. Потому что через Дию без номера будпаспорта в ЄДЕССБ я не могу сделать повідомлення про початок будробіт. Спасибо
×
×
  • Створити...