Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SharkyMarky

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача SharkyMarky

  1. Вам всім ніхто не заважає купувати причіп за кордоном, новий чи не новий - і робити з ним, що душа забажає, я ж не змушую купувати Вас щось в мене. А ще, дякую всім "диванним військам", що у Вас знаходиться час, щоб пописати тут і постійно піднімати оголошення вверх ;) Так і продовжуйте!
  2. тут повністю замінена вся нижня частина від нового причепу - на ньому не возили. Із старого (якому 20 років) - тільки верхня площадка. На фото все видно.
  3. якщо Вам зручніше взяти на 25к (а то й більше новіший - не новий!) - то, будь, ласка, Вам ніхто не заважає. А той, що у Вас на фото в прикладі - значно менший по розмірам і вантажності. Не глупіть, спочатку розбирайтесь із тех. характеристиками (а ще зі словником ;) ) . Цей причіп не із звичайних ходових 2-х тонників. Продажа не спішна.
  4. Ціна причепу - 3000$. Хто бажає - є можливість оглянути на Соф. Борщагівці.
  5. Продам причіп в гарному стані, є запасне колесо. З документами порядок. Є рідний німецький тент до нього, віддам теж. Торсіони, гальмо накату нове, підшипники нові, троси всі замінювалися. По електриці все працює. Торг можливий, але доречний. Причіп готовий в рейс, добре обслуговувався. О637ОО1 п'ять шість 7 Більше фото - пишіть - надішлю.
  6. Аренда мини-погрузчика Gehl SL 6640. Универсальность и эффективность - это слова про данную технику. Хороший обзор и отличная мобильность выделяют мини-погрузчики в своей специальности. Мощные двигатели помогают быстро справиться с любой работой. Технические характеристики: Объем ковша 0.54 м3. Рабочий вес 3535 кг. Грузоподъемность 1180-1315 кг. Доставим, довезем куда угодно! С уважением, Мир СпецТехники. В личку не писать, звоните: 0676863072
×
×
  • Створити...