Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Harley Quinn

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Harley Quinn's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. В неті справді пишуть що і-шкло працює ефективно на внутрішіх шибах. Наприклад тут стаття (англ) з графікою виробника: www.glassmachine.com/optimal-low-e-coating-placement-for-double-and-triple-glazed-insulating-glass-units/ Тому повертаючись до моїх опцій не зрозуміло чому виросла ефективінсть дургог варіанту в порівнянні з першим. Получається що в основному за рахунок аргону. І для чого мені пропонують в 2 і 3 опції неефективні конфігурації шклопакетів? Банальна непрофесійність виробника ? Доречі цікаво що і-шиби погіршують передачу радіо сигналів зокрема погіршують прийом мобільних
  2. Так писав FTR, і ніби ніхто не заперечував... Добавлено через 6 минут 32.4 м.кв. вікна + 17.4 балконні блоки. Можливо така ціна вийшло через те що кілька вікон до землі 205x90, 203x120 ?
  3. Добрий день, Обираю вікна в котедж (стіни утеплені мін ватою), забудовинк пропонує такі варіанти: 1) REHAU Euro-Design 70 (4-10-4-10-4i) -- базовий варіант 2) REHAU Euro-Design 70 (4i-10Ar-4-10Ar-4i) +15000 грн 3) REHAU Synego MD (4i-16Ar-4-14Ar-4i) +35000 грн Теплий монтаж +20000 грн. Базовий варіант тут вже згадувався, його не рекомендували, крім того опір теплопередачі Rg=0,71 м2 К/Вт не проходить по ДБН. В другому варіанті (з покращеним склопакетом) Rg=0,8 Вт/м2, але тут писали що насправді зовнішнє і-шкло не впливає на теплоізоляцю. Тобто можна обійтися тільки додаванням аргону? Навіщо тоді друге і-шкло? Захист від сонця? Наскільки виправдано доплачувати за Synego? Що ефективніше - зробити теплий монтаж чи взяти дорожчий профіль? Чи буде справді великий виграш в мому випадку від теплої дистанційної рамки або теплого підвіконника? Фурнітура у всіх випадках G-U UNI-JET. Преміальною вона тончо не є. З власного досвіду знаю що вікна з часом починають випадати, недокручуватися на закриття. Імовірно то все можна вирішити регульванням, але цікаво які хто порекомундує альтернативи?
×
×
  • Створити...