Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Юрий Киев

Пользователи
  • Публікації

    15 848
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    49

Востаннє Юрий Киев виграв 5 серпня

Публікації Юрий Киев були найпопулярнішими!

3 підписника

Про Юрий Киев

  • День народження 16.01.74

Персональная информация

  • Откуда
    Київ, Богданівка
  • Хобби
    Історія
  • Род занятий
    Тро
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

15 095 переглядів профілю

Юрий Киев's Achievements

Форумная легенда

Форумная легенда (12/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

31 к

Репутація

  1. ...Тож наступний логічний крок очевидний: щоб Захід дав Україні більше зброї та дозволів. Якщо Курська операція не досягне поставлених цілей, а Москва продовжить просуватися в Україні, їхня несподіванка мало що принесе. Так багато залежить від найближчих днів. Британія та Захід повинні діяти до того, як втрачено цю можливість. www.telegraph.co.uk/news/2024/08/22/kyivs-russian-incursion-is-on-a-knife-edge/ Іноді проривається правильне в західній пресі,але толку
  2. Яшин в твіттері пожалівся як неправильно фсін працює і дав рекомендації,що треба змінити,щоб не було таких випадків,як сьогодні. Д о в б о й о б и !!!!
  3. А чому ти вирішив,що японці після війни стали атеїстами і звідки впевненість,що вплив релігії та моралі і етики синтоїзму та буддізму не був однієї з складових їх відродження та розквіту? Америка після війни також - це розквіт баптистів,п'ятидесятників ,тай католики нікуди не поділись як і їх вплив в 50-60-70...
  4. Я за примус. Зрозуміло, що це не реально,але пропаганда та мотивація (грошова,майнова,льготами привілеями) з однієї сторони та обмеженнями і штрафами з іншої сторони було б непогано. Суспільство повинно себе вести як любий організм в природі - включати базовий інстинкт ,а це виживання.
  5. Потрібен харизматичний лідер та сучасно інтерпретоване вчення з наголосом на сучасні етичні,моральні,економічні проблеми та шляхи їх вирішення. І добра лампова диктатура. Можливо не особистості,а партійна. Не кпрс,а який небудь хдс чи хсс)))
  6. Колись був про це спор. Але у віри як такої без релігійного оформлення не буде майбутнього. Нестійка форма ,воно то може і правильно бути вільним від релігійних пут,але це не про сталу якусь конструкцію ,організацію,рух та не про щось загальнонародне
  7. Можна,до речі,і через тоталітарну ідеологію це зробити,я так думаю. Але підтвердження цього реальним досвідом мені не відомо . Задля виживання виду іслам більш підходящий,бо християнство розм'якло в плані вчення та контролю. Але саме християнство,її мораль та етика дала нам те, що ми знаємо як європейська цивілізація
  8. До речі провели нові дослідження Туринської плащаниці і підтверджений вік десь 2000 років . Якраз.
  9. Колись давно я читав когось відомого, не пам'ятаю вже кого саме))) : 21 сторіччя буде сторіччям релігійних війн та конфліктів. Схоже на те,що саме так воно і є ,і буде.
  10. Іслам це не просто одна з релігій,це політичний рух ,причому вкрай агресивний,тоталітарний і небезпечний. Якщо ми,українці,не збираємось стати мусульманами,то треба не толерувати і відноситься так,ніби то це десь там і "мене не стосується", а займати чітку недвозначну позицію. Бо все ще може обернутись так,що прийдеться протистояти намаганням заселити нашу країну цими варварами.
  11. "Розкласти" можна тільки того,хто готовий "розкластись" ,хто на межі і вже готовий до розвалу через внутрішні проблеми та процеси. Ніяка росія не спроможна нічого зробити штатам , якщо штати самі не зроблять собі харакірі.
  12. Поляки максимально були проти перетворення Речі посполитої в союз трьох. Старшина виживала,єдине хто давав якийсь вихід були московити Але глобально зараз можна сказати,що найбільш правильним виходом з тієї ситуації був би перехід під османів і стати васалами по типу Валахії та Молдовського князівства. Але на той час вкрай непопулярним це було серед населення. Нажаль.
×
×
  • Створити...