Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Psiakrewska

Пользователи
  • Публікації

    61
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Psiakrewska

  1. мова не стільки про ціни, скільки про методику розрахунку і технологію. У випадку другого шару г/к - як рахують зазвичай площу. У випадку з мінватою - чи справді є потреба монтувати мінвату в матах якось складніше при високій стелі, ніж при стандартній. І чи може висота стелі подвоїти ціну за монтаж г/к на стелю.
  2. про літраж на добу - без поняття. Знаю, що беруть 700кВт). Майстри навпаки просять не відкривати вікон (зараз холодно і вогко).
  3. В квартирі недавно доштукатурювали пару відкосів і наносять шпаклівку на стіни. Вологість 83 відсотки. Прораб привіз два прилади для примусової сушки повітря, бо "будуть плакати стіни і піде грибок". Чи справді потрібна примусова сушка і які ризики - з нею і без неї (крім витрат на електроенергію - вже уявляю рахунки).
  4. Майстри змонтували гіпсокартонні перегородки 44м2. З одного боку перегородки г/к в один шар, з іншого г/к в два шари. Монтаж першого шару г/к порахували по 90грн, другого по 80грн (самі металеві конструкції окремо порахували по 150грн за 1м2). Площу порахували і для першого, і для другого шару г/к 44м2 (хоча другий шар тільки з одного боку). Кажуть - "такий ринок". Це правда? Змонтувати додатковий шар г/к чомусь майже двічі дорожче на 1м2, ніж перший? Також порахували звукоізоляцію перегородки по 70грн за 1м2. Кажуть, що через високу стелю (3.6м), технологія укладання мінвати складніша - треба фіксувати як в пуховій ковдрі. Це правда? Ставили акустичну перегородку кнауфу. Технолог Кнауфу сказав, що просто треба трохи ширше порізати мати, щоб вони ставали "врозпір". Монтаж г/к на стелю порахували по 230грн - наскільки це "ринкова ціна", враховуючи висоту стелі?
  5. Потрібно визначитись з фарброю для стін і стелі в квартирі - на що звертати увагу? Стіни білі або з легким відтінком. Стіни: штукатурена цегла, гіпсокартон. Хочу пофарбувати і забути на років 15:). Чи є різниця між tikurrila/flugger/sadolin? Чи треба купувати дорогу фарбу, якщо мова про напівматову (краще миється?) білого або світло сірого кольору?
  6. "Взагалі-то не приватизовуються" - це не про КМР)). Процедура внесення змін до генплану загальна на всі випадки життя - зараз новий проект генплану висить вже більше року.
  7. наскільки пригадую, розміщення тимчасових споруд на території зелених насаджень теж вимагає дозволу. Того ж департаменту архітектури, якщо не помиляюсь + дозвільних документів на "благоустрій" території
  8. Київ. Департамент містобудування двічі відмовився видати будівельний паспорт. Причина: за ДЗК ділянка - для будівництва і обслуговування житлового будинку, за генпланом - зелені насадження загального користування. На практиці ділянка ніколи до зелених насаджень не належала (була присадибною, за користування нею платили). Рішення про приватизацію ділянки для будівництва приймала КМР - департамент містобудування погодив без заперечень. Легальний шлях: А. дочекатись на зміну генплану - в проекті генплану призначення ділянки вказане правильно. Скільки чекати - невідомо. Новий генплан мав бути прийнятий ще минулого року, процес застряг начебто через те, що під час карантину неможливо провести громадські слухання. В. судитися з містом щодо видачі БП. Судова практика дуже неоднозначна, результати непередбачувані. Нелегальний: А. заплатити хабар 5000уо за дозвільні документи без гарантії того, що їх не скасують; B. збудувати без дозвільних документів, дочекатись на зміну генплану, "легалізувати". Яким би шляхом пішли ви і чому? Чого чекати від самочинного будівництва на практиці (наприклад, не приєднають будинок до інженерних мереж, будуть доїти хабарі або накладатимуть штрафи кожний рік, будуть вимагати знесення будинку в суді)? Наскільки складно/дорого легалізувати самочинне будівництво? Початково проект розроблявся для капітального будинку, зараз схиляюсь до невеликого модульного/мобільного будинку на 70-80м2, який привезуть готовим і встановлять за пару днів.
  9. Шукаю способи оптимізації вартості кухні. Розглядаю варіант замовити послугу з деталізації + замовити матеріали і розкрій напряму + найняти знайомого недорогого майстра для зборки. Порадьте, будь ласка, перевіреного спеціаліста для деталізації кухні і де замовляти матеріали і розкрій. Щодо матеріалів і розкрою: є альтернатива Віяру? Кухня потрібна в Києві, але якщо це дасть помітну економію, розкроєні матеріали можна привезти з іншого міста.
  10. Перегородка з гіпсокартону довжиною 5м, висотою 3.6м в квартирі, в ній дверний отвір ширина 1.4 х висота 2.6. Майстри радять монтувати гіпсокартон в два шари, щоб не потріщав на швах. Варто? Двері великі, але легкі (легші, ніж стандартні 2м).
  11. Оскільки повісити на антресолі бойлер не вдасться, вибираю щось прямокутне в ванну. Покритикуйте вибір: Atlantic Vertigo Basic 80 ES-VM0652F220F-B Atlantic Vertigo O’Pro MP 065 F220-2E-BL Що з цих двох моделей? Чи взагалі щось інше? Бойлер на 65-80л, будуть жити до 2х людей.
  12. А обслуговувати його там ок? Там, по перше, низько (1.10 висота і до бойлера треба повзти рачки метрів 2 ), по друге, щоб вимити накип з нього, його ж десь під краном треба промити? З приводу нормального бойлера - судячи з цього форуму, вони всі рано чи пізно течуть.
  13. Висока стеля в квартирі, над санвузлом - другий рівень - антресоль для зберігання речей (доступ по драбині). Покритикуйте план змонтувати електричний водонагрівач на антресолі. З того, що турбує: манометр, вимикачі і тд - не на очах. Якщо потече, побачу тоді, коли затопить стелю ванни. З переваг - не займає місця у ванні, не треба думати як його ховати.
  14. Продам б/в металопластикові вікна однокамерні, розміри: Два вікна: в 2.15, ш 1.25 Одне вікно: в 2.15, ш 1.30 Вгорі фрамуга 0.7, внизу одна стулка поворотно-відкидна, друга не відкривається. 700грн/вікно, 2000 за всі. Чавунні батереї початку 1990х в доброму стані: 13, 7, 5 секцій. 20грн/секція 500грн всі разом. Як бонус віддам 6 білих металевих відливів. Самовивіз, Київ, центр тел 0997475006.
  15. Продаю демонтовані однокамерні металопластикові вікна, двері, пластикові підвіконня, металеві відливи за ціною професійного демонтажу. Самовивіз Київ, центр. Фото, деталі і контакти тут: www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/m-p-vkna-dver-pdvkonnya-vdlivi-IDKJMcq.html#82c99b6992
  16. Фото і контакти тут: www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/vddam-m-p-vkna-vagonku-plastik-IDKGbAf.html#10acd66f5f
  17. Фото і контакти тут: www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/vddam-m-p-vkna-vagonku-plastik-IDKGbAf.html#10acd66f5f
  18. Віддаю безкоштовно металопластикові вікна, якими зашклений балкон. Однокамерний склопакет. Деякі секції глухі (пластик замість скла). Приблизні розміри: центральна секція - в3, ш 2.2. Дві бічні секції: в3, ш1. Низ до рівня перил зашитий вагонкою, теж віддаю. Зовні - пластик. Всередині - дерево.
  19. Віддам металопластикові вікна (однокамерний склопакет) з балкону. Власний демонтаж, Київ, центр. Розміри балкону: висота 3.8, ширина 2.2, глибина 1м. Низ до рівня перил зашитий вагонкою (зовні пластик, всередині дерево), теж віддається на умовах демонтажу.
  20. Поділіться враженнями! Потрібні якісні вхідні двері в квартиру стандартного розміру 2*0.9 в ціновому діапазоні 16000-20000 за 3-5 тижнів, в класичному дизайні. Без фантазій на тему армувань і тд - танків зупиняти не треба, сподіваюсь, з калашнікова теж ніхто не буде стріляти. Прорахували Новий Світ (виходить 24-26К). Стража нема в наявності, на замовлення довго чекати. Кого ще подивитись?
  21. В кого є досвід з вхідними дверима Армада? Поділіться відгуками.
  22. Прораб каже, що бригада в нього своя (відповідно, ціни він визначає сам). Який сенс тоді брати відсотки за управління нею? Це приблизно ситуація, коли СТО виставляло б рахунок окремо за роботу працівників, а окремо за роботу менеджменту.
  23. чому два спліта, а не мультиспліт? Це ж два зовнішні блоки, які треба кудись повісити на фасад.
  24. Всі роботи на відкосах тарифікуються за метр погонний - це стандартна практика? На ***у бачу ціни за м2, але це, можливо, помилка.
  25. 58 м2 Добавлено через 51 секунду проценти прораб снімаєт з мене
×
×
  • Створити...