Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

newbee2020

Пользователи
  • Публікації

    2 132
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    4

Усі публікації користувача newbee2020

  1. якщо в характеристиках панелі вказано макс струм 13,4А то їх не можна ставити до інвертору в якому зазначено макс 13А?
  2. підскажіть, для чого використовуюється вихід ДС лоад на таких контролерах? ну, крім лампочки чи є там якісь обмеження по потужності? наприклад якщо на нього інвертор повісити - буде робити?
  3. вибачте, вставлю 5 коп, бо мем з "харчуванням" трохи зайшов далеко, бачу частенько, що люди вживають цей термін не в жартівливому сенсі. живлення правильно казати. а "харчування" виникло коли руснява ботня намагалась в гугл перекладач
  4. свинець одна пара підгулявша (залишив на інтернет, живлю напряму із нульовим хх, дуже довольний), одна нормальна, а інші нулячі фактично (нашо я їх набрав сам не знаю) скупляв потихеньку, а тепер буде на зовсім чорний день. 25 ватт ХХ у срне це якой потужності? бо я вже на откремі мппт контролери задивляюсь, але це зовсім лютий зоопарк вийде.. тому зиму мабуть поки пересижу (ще питання велике чи зможу зібрати сам 16х105), а весной буде видно.. дивлюсь сьогодні в завтрашній день і розумію, що все одно прийдеться гібридник чи нормальний офф грід брати рано чи пізно.. все починалось із того, що треба було дбж для каміна із водянкою, а потім все як в тумані 😁
  5. та ні, в мене два інвертора на 24В (компутерний низькочастотник і силовий 2квт лонгкуй). повмр 6.2 замовив але не отримав, думав над мастом/дея/срне/люксом, але холостий хід відлякує. ну і панелі мабуть на зиму вже пізно ставити. коли були відключення замовив готовий з алі 24х140А , комірки 16 шт 105А + інверторну бмс (комірки і акум на 140 в дорозі), + powerqueen 24x100 (із іспанії, вже працює). тому докупив ще htrc p35 зарядку (плюс маю два фоксури із підримкою ліфепо 24х5А), щоб заряджатись від слабенького двотактного гени, коли зовсім прижме. інвертор 2.5/5 пік, по потужності мені вистачає (головне тягне скважину), і холостий хід дуже приємно низький, але зоопарк девайсів то на любителя якби можна було зручно перемикатись між акумами, міг би окремо заряджати. P35 до речі не сподобалась, треба було емерсон брати ще є 8 штук свинцевих на 60А , якось воно по дебільному все получилось, але вже є як є
  6. але ж ємність на 40% відрізняється. як воно буде "синхронізуватись"? перетоком? мова була про систему на базі китайського силового інвертора в якого головною перевагою є мінімальний холостий хід
  7. цікаво.. думав там якась магія складніше. якщо зарядки автоматичні інтелектуальні, то вони ж в різні моменти можуть різну напругу давати, чи не виникне проблем через це?
  8. а зарядка буде одна на двох, окремо дві накинути не можна буде?
  9. в іншій темі люди кажуть що можна паралельно, але я думав що раз різна ємність, і в теорії може трохи відрізнятись напруга, то чи не буде перетоку між ними і конфліктів між двома різними бмс? і з зарядкою питання..
  10. підскажіть чи існують якісь контактори чи перекидні автомати щоб можна було зручно перемикатись між двома акумуляторами?
  11. через отой клятий холостий хід вирішив збирать на зиму модульну бомж-систему на базі китайського силового + авр + автоматична зарядка, який увімкнутий без навантаження просадив 2.4 квтг ліфер за півтора сутки аж на 1%, якщо бмс не бреше. ще б відключити йому продувку раз в 5 хв, взагалі топ би було. якби ще хто порадив систему яка б помогла зручно перемикати акумулятори, бо один 24х105 а інший 24х140 чи зробити 1-0-2 на базі DC автоматів?
  12. камянець подільський КЗ це спілка укркабель? чи щось краще
  13. підскажіть будь ласка які відгуки по виробникам Камянець подільський КЗ та "Укркабель". в порівнянні із ЗЗЦМ. (ввг 5х4 ) ціна десь відсотнів на 25% нижче. усічені?
  14. через таких як Олена, вкладати гроші в СТ я б ніколи не став
  15. підскажіть, хто знає, оці потужні зарядки для Lifepo на базі серверних БП емерсон, де вручну ставиш напругу, вони пригодні для того, щоб постійно висіти паралельно на батареї разом із інвертором (силовий китаєць взагалі без ніяких примочок)? зараз використовую Foxsur, і він вмикається і вимикається коли треба, постійно в розетці, інвертору не заважає. але потужність маленька, а найбільша із автоматичних зарядок такого плану HTRC P35 теж не сказати що потужна (450 ватт всього). що відбувається при зарядці емерсоном, коли зарядка завершена?
  16. Купив ще восени 2023 маленький генчик mercury mc950 , номінал 600 ватт, коштував щось типу 3 тис грн за легке б/у. Плюс мінус вони однакові всі, можна Einhell взяти. Своє навантаження тягне, тарахтить, бере небагато палива, дешевий. Але то вже зовсім на чорний день, на кожен день краще інвертор та акуми.
  17. Мені повернули гроші. Прийняв це як знак збирать на дею чи люкспавер
  18. Звичайний екософт здається. Нічого надзвичайного. Просто класна ціна була. Жалію що не взяв два
×
×
  • Створити...