Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

alekssell

Пользователи
  • Публікації

    380
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача alekssell

  1. Наша пісня гарна й нова почнемо ми її знову. Придбав покрівлю на половину даху і всю терасу, коньки, планки, проходки для труб вільпе. Металочерепиця така сама Arcelor Mittal німецька. Майже всі жолоби і труби для водостоку. Є нюанс, в гривні весь матеріал для даху у 2020 році мені обійшовся дешевше, ніж зараз половина. Ще крокву одну придбать треба. Коли буду монтувати поки не знаю, не дуже поспішаю, але подивимся.
  2. Та є ж моя гілка, якщо цікаво то все можна подивитись.
  3. Якщо будувати на продаж, то можливо, але все залежить від локації ділянки і відповідно її ціни. У мене коробка вийшла за 50, парканом і благоустроєм і не пахло. Я інколи дивлюсь об'яви і думаю як потрібно було будувати і з чого щоб продавати відносно дешево.
  4. Сьогодні дах продивились даховики. На жаль, стан жахливий. Здалеку дах здається цілим, але половина площі даху, більше 100 м2, побита уламками. Сотні великих і малих отворів. Це крім основного влучення, яке пробило дах, зламало крокву, пробило перекриття і пошкодило три стіни. Також пошкоджено софіт у багатьох місцях та половину труб та жолобів водостічної системи.
  5. П'ять чи шість будинків навколо нас просто згоріли, всі інші пошкоджені у більшій чи меншій мірі.
  6. З дахом найбільша проблема. Крім основного пошкодження від снаряда є безліч дрібних отворів від уламків. Наразі незрозуміло що з кроквою чи є пошкодження. Поки що є лише фото. З вікнами теж біда - пошкоджені не лише склопакети, а подекуди рами вікон. Залишається питання і по трубах вентиляції (в двох з них встановлені вентилятори).
  7. Рашистські гниди відмінусували мої зусилля у побудові будинку. Горіть в пеклі, виродки 🔥🔥🔥
  8. Так, але побитий уламками тотально. А снарядом пробило дах і він розірвався всередині.
  9. Многие до сих про думают, что можно и за 350 долларов под ключ построить. А у кого не вышло - те лохи )
  10. Может быть явно больше, в моей местности 8-10к дол за сотку. От места зависит.
  11. Видос про дом ) Можно увидеть какую модель дома я создал изначально в архикад.
  12. Выложите, пожалуйста, потом стоимость. Актуально и интересно.
  13. Кстати, а вот эти ваго это надёжное соединение? Почитал немного в интернете, мнения вроде как разные и типа подделок куча, которые ненадлежащего качества. Или беспокоится на этот счёт не стоит?
  14. Стройка может быть не только изнуряющей или нервной, но и интересной. Один из моментов, который мне нравится это фантазирование как все будет в конечном результате. Например, на фото мы смоделировали границы кухни в натуральную величину чтобы понять насколько удобны будут ее размеры и стоит ли внести коррективы относительно предварительного плана. Заодно становится понятнее где удобней будет разместить розетки, включатели, светильники. Такие вот промежуточные стройки в нашей глобальной стройке мы практикуем в разных комнатах.
  15. А если вот так шлейфом подключать, то под каждую розетку желательно глубокий подрозетник?
  16. Ну по панелям можно и по потолку. А вы проект электрики делали в какой-то программе?
  17. Выглядит стрёмно, чувствую придется помучатся ) А эти мегаскрутки это типа коробки распаечной?
×
×
  • Створити...