Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Грешной

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Грешной

  1. Доброго. Взагалі вже давно придумано, на плиту клали автомобільний радіатор та підключали холодну воду. На виході тепла в ванній. Та це на помитися і т.п. це проточна така система. Якщо у Вас явно планується замкнута, то цікаво як буде працювати насос без світла плюс вода розширяється при нагріванні куди тиск піде? Тут вже як безвихідь то потрібен радіатор, якийсь стояк/труба майже під потолок в найвищій точці тройник де зверху пляшка 3л. накручена з зрізаним дном, а в сторону під нахилом їде труба до вашого радіатора, в кінці і обратка мабуть можна і шлангом зробити і хомутами до радіатора приєднати для певної мобільності. Все це можливо але потрібно поморочитись. Під розводку піде і пластикова труба, та я-б використав 20 металопластикову, самі можете скрутити з"єднання, та зігнути в потрібному напрямку.
  2. В мене газ, і без насоса гарячу воду "продавлює". Та одне діло що минулої зими по газовим насосним не били. Що буде зараз. І газ не світло, що рубильник вкл.викл. Тут потрібно чуть не всіх користувачів обійти повідомити. З 5 кіловатним є можливість хоч електрообігрівачами грітись. Я розумію що це дуже дорого. Та.
  3. На мій погляд генератор надійніше. З тим графіком що був у нас Київська область 4 на 4, УПСи на 12на9 акуми не встигали зарядитись. При чому графік не дуже дотримувався.
  4. Смішно та фен 2кв, духовка від 3 кв. утюг 2.2 кв. Бойлер 2.5. А так то да тільки ТВ й споживає 😐
  5. Вітаю, маю практично такий-же набор в будинку холодильник, скважина, електродуховка в плиті, пару ПК з ТВ, і т.д. В минулому році придбав ITC power gg7000fe. 5/5.5кв. Хватає на все. Насосну станцію і не замічає, Холодильник не відключаю, утюг працює. Чутно зміни обертів як жінка включає фен але фен то зло виробники мабуть змагаються хто більше потужності в обмежені розміри впихне. Та в інших випадках працює наче на холостих обертах. Пробував бойлер плюс духовка тягне. прості УПС комп"ютерні заряджає. Ще з плюсів електростарт так як було критично щоб жінка могла користуватись. До речі тихіший від тарахтелок 2-3кв. Але бензин любить, розход більший відносно тарахтелок.
  6. Вітаю. Так, два рази відповіли. Не в ту гілку задав питання, тут розборки інвекторний інжекторний.
  7. Вітаю. Може хто зацікавився моїм питанням щодо генератора та кондиціонера та має відповідь.
  8. А якщо ні, ну чтош. Надіюсь тут є й багато хто займається генераторами та відпишиться тут.
  9. Питання не до марок кондиціонерів, я планую купити. Питання чи буде Працювати інвекторний конд від генератора.
  10. Не претендую, не знаю куди Ви свої інвентора ганяєте, питання поки відкрите - чи буде кондиціонер інверторний працювати від простого генератора.
  11. Доброго. У Вас працює інверторний кондиціонер від простого генератора?
  12. Вітаю! Щасливий власник ITC power gg7000fe. Чи є в кого досвід експлуатації НЕ інверторного генератора з інверторним кондиціонером? Просто на крайній випадок, якщо не буде газу, обігріти кімнату другу в будинку кондиціонером. Розумію що дорого і краще буржуйка. Чи буде працювати кондиціонер?
  13. Ок. Ще питання інвекторний кондиціонер буде працювати від обичного генератора, без чистої синусоїди?
  14. Вітаю, цікаво як щодо кондиціонерів TCL, є не погані моделі інверторних наче. Наприклад TCL TAC-09CHSD/XA82I Grey-Black Inverter R32
  15. В мене відсутня дін рейка, там в ящику з лічильником тільки автомати вкл/викл, десь рядом приколхозити можна
  16. А що на рахунок такого чи подібного "кулачкового" перемикача 1-0-2 ? elektrika.ua/item/pereklyuchatel_paketnyj_asko_ukrem_pkp_sbi_25a_1_831_1_0_2_1_polyus_a0110010058/?gclid=EAIaIQobChMI3LWcyPWI_AIVWhV7Ch3DxwasEAQYBSABEgKrV_D_BwE
  17. Там є з іншого боку така сама пробка, має вилитись стільки, скільки було залито оливи. Воно дійсно "темніє", сам міняв недавно після 20+ год. Зливав з прогрітого.
  18. Брав генератор спеціально з електрозапуском, сьогодні я дома завтра ні, жінка зможе завести.
  19. Щодо включення електрики орієнтуюсь по появі моб. зв"язку. Я з ними на одній лінії )) А як ви рахуєте мотогодини? в мене на ITC Power GG7000FE відсутній лічильник мотогодин?
  20. Доброго. Підходить час першої заміни масла. Наскільки критично якщо масло буде різних виробників, залишилось від першої заправки гр700, та однакової характеристики 10W30? І зливати з прогрітого генератора чи на холодну. Я не водій, авто немає.
  21. Вітаю. Пару місяців назад придбав генератор ITC Power GG7000FE Поки відпрацював годин 10 він. Якщо можна декілька питань: 1. не вказано в паспорті через скільки міняти масло 2. Чи автоматично при роботі підзаряджається вбудований акум, та чи не критично, що він буде в холоді, в сараї не утепленому 3. З"їв за 8,5 год бак бензу, 25л. Чи не забагато? нагрузка 20-40% була А так, Зубр показує стабільні 230-232Вт, Насосна станція працює, генератор навіть не помічає нагрузки, УПС 1500 заряджає, циркуляційний насос працює. Витягує навіть жінчин фен на 1800 ват ) Які взагалі про даний генератор відгуки, можна надіятись на роботу до весни?
  22. Доброго дня. Підскажіть номінальний максимальну потребу для генератора - насосна станція watomo ecc 80 - 800в, буде іноді включатись набрати пару відер води, а так має "тянути" обігрівач 1-2 кв, і циркуляційний насос 50в, чомусь думаю, що без світла й газу буде не до wifi.
  23. Доброго дня! Киеская область, Юрий, 42 годика частный дом, скважина, газ, вообщем всё как у людей
  24. Доброго дня! Возникла как-бы проблема. У меня в частном доме установлен, на улице, счетчик РОСТОК 5028МНВ. И вот с наступлением холодов он перестал мотать киловатты. Лампочка моргает, опечатан. В доме ничего для этого специально не менял. Всё как обычно, просто заметил что не крутит. Ещё очень упало напряжение, как я понимаю соседи греются. Микроволновка практически не работает. Сидеть тихонько ждать весны? Или может у меня что-то, ноль там замкнуло на землю или из-за пониженного напряжения в сети?
×
×
  • Створити...