Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

xaratt

Пользователи
  • Публікації

    54
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем xaratt

  1. 8 годин тому, Propeller сказав:

    Вам нужна БЕЗУСАДОЧНАЯ ремонтная смесь. 

    Дуже дякую за відповідь.

    Можете підказати яку суміш краще взяти?

    Цитата

    "эластичный" 66-ой не трещит, только если под ним образуется трещина не более ах 0,5 мм. Поэтому я бы эту мазюку проармировал. 

    А якщо не 66й, то чим можна промазати? Бажано щоб могло кілька місяців полежати без фінішного покриття - я б хотів перевірити, чи не буде дальше протікати.

  2. Є гараж, перекритий пустотними плитами, зверху утеплений ЕППС, керамзитобетонна стяжка, вкрита Ceresit 66. При укладці стяжки робітники залишили маяки, за зиму стяжка по них потріскалася і протікає.

    Хочу розшити тріщини, витягнути маяки. Порадьте, будь ласка, чим заповнити "канавки", які утворяться. Щось типу гідропломби, тільки для позитивного тиску води і щоб застигало довше, ніж 60 секунд. Зверху всю покрівлю вкрию тим же церезітом 66.

    Дякую.

  3. 26 хвилин тому, sc_creator сказав:

    У меня такая фигня, что сейчас хоть и нет отключений, но ночью напряжение выходит за 253В. Я бы все же хотел как-то и холодильник защитить.

    Поставте краще реле напруги і викиньте холодильник з резерву. Але це моє ІМХО

  4. 13 часов назад, yrport сказал:

    1. Конструкция скважины в потай возможна при больших диаметрах и скважности фильтра более 20%.

    2.Сеноманский ярус Киевской области представлен трещиноватыми песчаниками и мелкозернистыми-пылеватыми-муковидными песками. При установки фильтра в потай малого диаметра и с низкой скважностью фильтра его кольматирование произойдет оч быстро, особенно с сетчатым фильтром. Вода вскоре будет поступать из под потая, что приведет к пескованию и дорогому ремонту.

    3. Такая конструкция возможна с высокими динамическими уровнями.

    4. Какое должно быть обоснование конструкции в потай?/дешевизна?/ и соответственно низкий ресурс скважины.

    5. Фильтровая колона устанавливается с сальником/его никто не ставит нигде и никогда, а оч многие даже не знают, что это/.

    6. Не делайте ошибок и когда предлагается такая конструкция необходимо быть поосторожней

    а як виглядає конструкція не в потай? Все, що знайшов, це схему "на роздільній колоні" (справа), але не впевнений, що це те, що треба

     

    Screenshot 2023-05-05 at 11.11.04.png

  5. 10 минут назад, дімич сказал:


    Доброго дня,
    53м-34тис.грн+водопідготовка 50тис.грн
    80м-від 137тис.грн (залежно від констукції)
    Власне, це і є головний вибір: чи відразу зробити ок, чи доочищати. В кожного буде своя, суб"єктивна, думка.

    Найбільше лякає сценарій, коли сеноман буде вимагати такої ж водопідготовки, як і бучак. І гроші витратив, і результату не досягнув. От і намагаюся вгадати, чи буде глибше хороша вода.

  6. Доброго дня

    Підкажіть, будь ласка, глибину сеноману і потенційну якість води тут 50°30'29.5"N 30°15'01.0"E. м.Ірпінь, на заплаві річки.

    В сусіда свердловина на ~53м, багато заліза і сірководень. Стандартно вибираю, чи варто лізти глибше, чи обмежитися водопідготовкою.

  7. 6 часов назад, Made in USSR сказал:

    во вторых я бы не советовал так делать , так как обычно питание ( например в простых тп линк да и не только )  для работы самой схемы организовано так ,что на входе стоит дс - дс преобразователь. обычно степ  даун.  там есть шимка к примеру MC34063 так вот все пляшется от ее даташита.

    А step-down до скількох вольт? Бо в мене ONUшка хоче 12в, можна їй згодувати 9в?

    Роутер взагалі 12-24в хоче по даташиту.

  8. Доброго дня,

    Вибираю кліщі для опресовки гільз малого діаметру для електромонтажу в себе в будинку. Начитався, що гільзи краще пресувати точкою, а не шестигранником. Наскільки це правда з вашої точки зору?

    Раніше з опресовкою справи не мав, знайшов щось таке www.acko.ua/e-store/xml_catalog/z_khrapovim_mekhanizmom/22458/ або proskit.kiev.ua/tools-crimpers/Klishti-ProsKit-8PK-CT015

  9. 3 часа назад, sanyas15 сказал:

    Вже ціна 15600 грн... Тому що залишився один? Чи чому??...

    Я брав в АТЛ по 11к. Наступного дня після завозу в магазин вони зʼявилися на ОЛХ по 15к :) Передзвоніть в магазин, вони обіцяли ще завозити.

    • Лайк 1
  10. В 03.12.2022 в 11:39, newbee2020 сказал:

     QC 3.0 із 12-24В повз інвертор.

    Безымянный.png

    А є десь таке ж, але для power delivery, ватт на 65? А то все, що бачив, це під автомобільну розетку 12в. Ліньки паяти акумуляторні клеми :)

  11. А що з низькочастотниками, їх можна пробувати перегружати, чи теж лотерея? В мого інвертора паспортний перегруз до 6кВт, а пусковий насоса майже 4кВт. І хочеться перевірити, і шкода кучу грошей викидати.

  12. Хочу взяти акум Monbat 12HVR100C для ДБЖ, але зупиняє, що по заводських характеристиках він AGM із напругою зарядки 14.4 і 13.6 (www.monbat.com/wp-content/uploads/2022/02/Data-sheet-12HVR100C_en.pdf). А в мануалі ДБЖ така напруга відповідає просто свинцево-кислотному, для AGM трохи вища (14.6 і 13.7).

    Підкажіть, це нормально і в мене паранойя просто?

  13. В 21.11.2022 в 14:08, mib сказал:

    Если вы смотрите на генераторы 3000+ кВт то и на холодильник можно не обращать внимания

    В мене на 3кВт китайському генераторі в момент пуску компресора холодильника іде стрибок до 250В+ і зубр виключає холодильник. Без реле працює, але навряд чи це нормально для компресора. Заміряв стартовий струм близько 10А (якийсь старий самсунг).

    • Лайк 1
  14. Раз ми за поляків почали. Хтось чув відгуки про Volt power sinus? Типу такого voltpolska.pl/zasilanie-awaryjne/power-sinus-3000-24-230v-3000-9000-zasilacz-awaryjny-duzej-mocy.html

    Як він зібраний, чи можна розраховувати на заявлені характеристики?

  15. Та звісно при інших обставинах я би брав лоджикпавер. Але якщо вибір між польським китайцем без гарантії та сидіти без світла, то я виберу поляка. Згорить, то викину, а що робити? Раніше треба було чухатися, коли вибір був.

    • Лайк 2
  16. Те, що батарея здохне, це ок, задача - протриматися до перемогивесни. Це обладнання провайдера в підʼїзді, треба заживити поки не протягнуть оптику в квартири.

    Є якісь вимоги до зарядки в цій схемі, імпульсна чи трансформаторна? Може порадите виробника/лінійку?

    Боявся, що інвертор може не працювати коректно.

     

  17. 13 минут назад, mib сказал:

    А в цифрах высокий это какой? И какая ёмкость батареи есть ли нагрузка на инверторе и какая ну и какое напряжение заряда ?

    Зарядка 30-40А
    Батарея AGM на 200Ah
    На інверторі постійно 100W нагрузки
    Напруга - мабуть стандартна для AGM, яку видасть зарядка

  18. Можливо дурне питання, сильно не бийте :)

     

    Що буде, якщо зарядку АКБ (із високим зарядним струмом) підʼєднати до клем акума одночасно з інвертором (без функції зарядки)? Щось типу

    Мережа 220в -> зарядка АКБ -> АКБ -> інвертор -> навантаження.

     

    Скоріше за все це убʼє батарею через підвищений струм заряду, а що ще може бути?

×
×
  • Створити...