Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

xaratt

Пользователи
  • Публікації

    54
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача xaratt

  1. Дуже дякую за відповідь. Можете підказати яку суміш краще взяти? А якщо не 66й, то чим можна промазати? Бажано щоб могло кілька місяців полежати без фінішного покриття - я б хотів перевірити, чи не буде дальше протікати.
  2. Є гараж, перекритий пустотними плитами, зверху утеплений ЕППС, керамзитобетонна стяжка, вкрита Ceresit 66. При укладці стяжки робітники залишили маяки, за зиму стяжка по них потріскалася і протікає. Хочу розшити тріщини, витягнути маяки. Порадьте, будь ласка, чим заповнити "канавки", які утворяться. Щось типу гідропломби, тільки для позитивного тиску води і щоб застигало довше, ніж 60 секунд. Зверху всю покрівлю вкрию тим же церезітом 66. Дякую.
  3. А які мінуси в рециркуляції саме від електричного бойлера?
  4. Поставте краще реле напруги і викиньте холодильник з резерву. Але це моє ІМХО
  5. Якщо ви розраховуєте, що через 4 години знову буде е/е, то холодильник можна відкинути. Він і 12 годин без проблем триматиме холод.
  6. а як виглядає конструкція не в потай? Все, що знайшов, це схему "на роздільній колоні" (справа), але не впевнений, що це те, що треба
  7. Найбільше лякає сценарій, коли сеноман буде вимагати такої ж водопідготовки, як і бучак. І гроші витратив, і результату не досягнув. От і намагаюся вгадати, чи буде глибше хороша вода.
  8. Доброго дня Підкажіть, будь ласка, глибину сеноману і потенційну якість води тут 50°30'29.5"N 30°15'01.0"E. м.Ірпінь, на заплаві річки. В сусіда свердловина на ~53м, багато заліза і сірководень. Стандартно вибираю, чи варто лізти глибше, чи обмежитися водопідготовкою.
  9. А step-down до скількох вольт? Бо в мене ONUшка хоче 12в, можна їй згодувати 9в? Роутер взагалі 12-24в хоче по даташиту.
  10. Доброго дня, Вибираю кліщі для опресовки гільз малого діаметру для електромонтажу в себе в будинку. Начитався, що гільзи краще пресувати точкою, а не шестигранником. Наскільки це правда з вашої точки зору? Раніше з опресовкою справи не мав, знайшов щось таке www.acko.ua/e-store/xml_catalog/z_khrapovim_mekhanizmom/22458/ або proskit.kiev.ua/tools-crimpers/Klishti-ProsKit-8PK-CT015
  11. Я брав в АТЛ по 11к. Наступного дня після завозу в магазин вони зʼявилися на ОЛХ по 15к Передзвоніть в магазин, вони обіцяли ще завозити.
  12. А є десь таке ж, але для power delivery, ватт на 65? А то все, що бачив, це під автомобільну розетку 12в. Ліньки паяти акумуляторні клеми
  13. А що з низькочастотниками, їх можна пробувати перегружати, чи теж лотерея? В мого інвертора паспортний перегруз до 6кВт, а пусковий насоса майже 4кВт. І хочеться перевірити, і шкода кучу грошей викидати.
  14. Хочу взяти акум Monbat 12HVR100C для ДБЖ, але зупиняє, що по заводських характеристиках він AGM із напругою зарядки 14.4 і 13.6 (www.monbat.com/wp-content/uploads/2022/02/Data-sheet-12HVR100C_en.pdf). А в мануалі ДБЖ така напруга відповідає просто свинцево-кислотному, для AGM трохи вища (14.6 і 13.7). Підкажіть, це нормально і в мене паранойя просто?
  15. А що за модель? Бо я міряв у трьох хоолодильників, менше 7А не було ніде
  16. В мене на 3кВт китайському генераторі в момент пуску компресора холодильника іде стрибок до 250В+ і зубр виключає холодильник. Без реле працює, але навряд чи це нормально для компресора. Заміряв стартовий струм близько 10А (якийсь старий самсунг).
  17. Заправляю на КЛО, поки політ нормальний. Якщо гена здохне, відпишу
  18. А підкажіть плз, де знайшли у нас. Можна в лічку Бо я не зміг, тому хочу з Польщі везти.
  19. Раз ми за поляків почали. Хтось чув відгуки про Volt power sinus? Типу такого voltpolska.pl/zasilanie-awaryjne/power-sinus-3000-24-230v-3000-9000-zasilacz-awaryjny-duzej-mocy.html Як він зібраний, чи можна розраховувати на заявлені характеристики?
  20. Та звісно при інших обставинах я би брав лоджикпавер. Але якщо вибір між польським китайцем без гарантії та сидіти без світла, то я виберу поляка. Згорить, то викину, а що робити? Раніше треба було чухатися, коли вибір був.
  21. Те, що батарея здохне, це ок, задача - протриматися до перемогивесни. Це обладнання провайдера в підʼїзді, треба заживити поки не протягнуть оптику в квартири. Є якісь вимоги до зарядки в цій схемі, імпульсна чи трансформаторна? Може порадите виробника/лінійку? Боявся, що інвертор може не працювати коректно.
  22. Зарядка 30-40А Батарея AGM на 200Ah На інверторі постійно 100W нагрузки Напруга - мабуть стандартна для AGM, яку видасть зарядка
  23. Можливо дурне питання, сильно не бийте Що буде, якщо зарядку АКБ (із високим зарядним струмом) підʼєднати до клем акума одночасно з інвертором (без функції зарядки)? Щось типу Мережа 220в -> зарядка АКБ -> АКБ -> інвертор -> навантаження. Скоріше за все це убʼє батарею через підвищений струм заряду, а що ще може бути?
×
×
  • Створити...