Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yur43

Пользователи
  • Публікації

    2 445
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yur43

  1. по 5.0 якщо натиснути в БМС тип LiFePo, то всі налаштування скинуться до заводських
  2. по автоматизаціям в НА. Я створив віртуальні перемикачі "grid", "сонце" і "еко". Перший керується станами інвертора і показує є мережа чи ні. Відповідно можна різними звуками сигналізувати про зникання чи появу мережі. Сонце в мене сигналізує про заряд вище буферного рівня і обмежує цей заряд коли немає в ньому потреби. Еко сигналізує про критичний рівень запасу в батареї і обмежує роботу деяких споживачів. А далі можна налаштувати все що душа побажає.
  3. 1. через НА. Порт ген я ще розраховую використовувати. 2. цей режим використовує налаштування заряду від мережі, і тимчасово змінює тип заряду на "заряд по часу", дописуючи третім розділом поточний час як увімкнення і +1 як вимкнення. Спробуйте, дуже зручно. Бо графіки відключень змінюються, а тут вручну коли хмарно можна додати заряду до буферного запасу.
  4. Четвертий день вимикають світло в нас, по 2 години 4 рази на день. Тримаю резерв 2,5 кВт.год, вистачає з головою, без обмежень. При залишку заряду 1,7 кВт.год вмикається режим економії, який вимикає бойлери і полотенцесушарку. Тестово садив батарею - "0" памятає. Поповнення заряду йде за рахунок сонця і мережі (ток заряду 30А=1,5кВт). Інвертор SNA подобається все більше. Зручна кнопка "швидкий заряд" запускає примусовий заряд від мережі на 1 годину. Після закінчення цього часу всі налаштування повертаються назад самостійно.
  5. може логи рідко пишуться, мене все влаштовує. 100% набирає і зразу на 99% відскакує. Напруга і близько не перевищується. Ємність відповідає наклейкам. Я не морочусь цим, просто заводські параметри. І батарейки за півтора роки ні форми, ні розмірів не змінили, купував у китайців.
  6. там стовп зправа, а там зліва, а я плутаюсь. Чи можна якось розвернути оте ?
  7. 1. за 1100 16х280 - дуже гарна ціна, доставка вже тут? 2. 14,2 кВт.год
  8. Докладую по JK-BMS. Все таки воно крутиться регулює струм. Був встановлений 50А, воно на 90% SOC знизило його до 39А, на 95% до 19А. Десь біля 100% встановило 9А, але заряд швидко завершився. Протокол люкспавер. Дизбаланс на 95% сягав 0,08в, до 100% БМС підійшла з мінімальним дизбалансом 0,005в. На заводських налаштуваннях заряд закінчився з напругою 54,9в, по 3,43в на банку.
  9. якась версія ESPHome пару тижнів тому була глючна, оновлення все виправило
  10. os.solarcloudsystem.com/#/releaseLog?deviceType=SNA_3000_6000 тут можна побачити історію змін
  11. так, інсталятору простіше, він може дистанційно і оновити прошивку і налаштування зробити. Але можна і самому, в локальному режимі оновити прошивку через користувацький додаток. Протоколи з панелі можна поставити.
  12. ще може бути у вас попередня версія плати комунікацій, там нестандартна розпайка CAN
  13. в інструкції є пункти налаштувань батареї. При кожній зміні протоколу інвертор може перезавантажуватись, через це EPS бажано вимкнути.
  14. два входи працюють на одне поле з невелким перевищенням напруги ХХ (496в при дозволених 480в)
  15. мабуть так і є. При значенні "0" інвертор починає вважати що батареї немає взагалі. Поставив заряд 1А, поведінка стала адекватнішою.
  16. цікавить реальна робота зі слабким генератором, наприклад 2500ВА
×
×
  • Створити...