Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yur43

Пользователи
  • Публікації

    2 339
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yur43

  1. це параметр налаштування, продиктований БМС інвертору. Тільки ставив, людина "вирішила почати" з 2,4 пілонтеча. БМС дав інвертору налаштування 25А і пофігу шо там по 100А ми ставимо, теоретичних 1,25кВт потужності на EPS і в захист. Тепер згадую всі китайські батарейки, які не боялися 1С обмеження ставити, а пілон же гарантію нам дає... І додавати тепер до цього імна треба по 15s, бо вже влип.
  2. це означає що пропадала мережа. При пропаданні мережі завжди кілька мілісекунд немає виходу.
  3. www.alibaba.com/product-detail/LUXPOWER-SNA5000-solar-inverter-Parallel-up_1600589479152.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.36cb77aeRr5kXE але доставка літаком., разом буде 800
  4. наче так і є, обмеження потужністю інвертора. К=38,7/7=5,53 далеко не рекорд (7,66), але з таким розташуванням панелей є свої плюси
  5. через пару років, коли почнуть випадати браковані елементи з батарей, люди зрозуміють - головне тільки вид хімії. Ємність сьогодні така, через рік вже як вийде. От в мене 12в LiFePo на 5,5а, одна банка мертва. Таких вже немає, є 6а, 7а. Беру любий, ставлю. Задача БМС і балансира вивести всі елементи на робочу криву і не допускати аварійні ситуації. Ніяких попередніх балансувань не роблю, само в процесі збалансується. Як результат, все працює. Ємність збірки по найслабшому елементу, який колись теж піде під заміну. Житя.
  6. в таблицю вношу дані у вигляді коефіцієнта К=Е(продуктивність)/Р(потужність поля)
  7. 1. інтеграція створює об'єкт 2. карта дає можливість зручно переглядати дані 3. Доступ я просив, але він наче і не обовязковий.
  8. Це китайці нам так обіцяють, на практиці може бути інакше. Я тільки що з однієї батареї LiFePo (малий UPS) викинув елемент 2021р випуску 32700. Вигляд - ідеал, працював мало, всередині обрив. Постукав його по традиції молотком, контакту не допомогло, викинув. Так може бути і з великими банками.
  9. треба з пива вже помалу переходити на дорожчі етикетки
  10. згоден, не врахував. Це стосується режиму при відсутності мережі, втрати біля 7-8%. Зате маємо безшумну, потужну (в 1-ф) варіанті, або оптимальну (в 2-ф) модульну систему.
  11. я теж вважаю, що "двійка жугуля" - машина вєка. От просто ідеал і всьо.
  12. а чого всі обмежились у виборі? Є ж Solax, Sofar, Solis, LuxPower, там теж є моделі з пасивним охолодженням. Я вчора підіймав Sofar 5к, там радіатор більший ніж у Дейе і компоновка правильніша для пасивного охолодження - він великий вшир, а не в довжину як Дейе. Там МРРТ наче 60-580в, тобто буде навіть від двох панелей вже генерувати. Змішує, ЗТ. Єдине що не подобається в цьому сімействі - воно герметичне, на герметизованих розємах, а ми любимо щоб з кришкою і клемами.
  13. Для охолодження або нагрівання потрібні постійні великі обєми перекачуваного повітря. А вентиляція з рекуперацією по суті своїй має бути економною. Через це суміщення несумісних функцій нераціонально.
×
×
  • Створити...