Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yur43

Пользователи
  • Публікації

    2 626
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про yur43

  • День народження 01.01.00

Персональная информация

Відвідувачі профілю

11 632 перегляда профілю

yur43's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

2,3 к

Репутація

  1. в першу чергу - на високострумові, з можливістю швидкого заряду і герметичні
  2. Є напруга ХХ (холостого ходу), інвертор її перевіряє перед запуском МРРТ, і робоча напруга поля, вона нижча за ХХ на процентів 25. Інвертор радіє високій напрузі поля, менше гріється, кращий ККД. При перевищенні ХХ не запускається і пише помилку. А горить МРРТ якраз від низьковольтного потужного (паралельного) поля, від перегріву, від КЗ.
  3. Там гелеподібний електроліт, він не тече. Газувати газує.
  4. в темі продуктивності ФЕМ чекати буду з даними
  5. ФЕМ з кремнію, напівпровідник з струмами витоку і з залежністю від температури. Активне поле буде гріти неактивне, при цьому мабуть пропаде вся вигода такого підключення. Можна нарощувати поля додатковими МРРТ контролерами на низьковольтну шину, але логіка заряду буде порушена. Мікроінвертори - для ЗТ добре, але в систему теж виникають складнощі. Паралельне підключення аналогічних гібридів - все добре, але дорого.
  6. якщо стринги однонаправлені - підвищення струму поля і продуктивності. Інколи інвертор не може прийняти всю потужність вдень влітку, зате від осені до весни це поле більш продуктивне. Різнонаправлені поля не паралелять. У вашому випадку, спочатку треба поле розширяти до більшої напруги, це дає більш ефективно працювати МРРТ. Вже коли впираєтесь в обмеження напруги, тоді застосовують паралельне підключення.
  7. газовиводи наче сепараторами називають, тут не той випадок, комірки герметичні, але з мембранами для зменшення механічної деформації при аварійній ситуації. Шоб оте тонке пукнуло, а не бабахнуло. .. я собі планував горизонтально розміщувати банки
  8. паралельно, кожен зі своєю продуктивністю
  9. Одному моєму знайомому не підключають ЗТ, аргументуючи тим що його частина будинку по документам іде як квартира. В будинку дві квартири. Квартира на 240м.кв, на дах помістилося 18 кВт ФЕМ, підведена 20 кВт. А я наче бачив що навіть на 6 поверсі людині ЗТ дали. Ніхто не підкаже шось по цьому питанню?
  10. sunshop.com.ua/prod/solnechnaya-panel-risen-rsm40-8-395m-vlack-34v-11a-395vt/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw6c63BhAiEiwAF0EH1Otu_MAN2pPf9dgN-w2VTPKGJYkrn6VianI-SOaqaKprh10bkKozExoC2rIQAvD_BwE отакі по 0,157 вже, на жовтень правда, але ціна
  11. Ja восени 2022р обійшлись мені по 205$ за 540w. Зараз такі по 100$.
×
×
  • Створити...