Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ihor Chumak

Пользователи
  • Публікації

    268
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Дніпро
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Ihor Chumak's Achievements

Восходящая звезда

Восходящая звезда (8/13)

  • Популярность
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост

Recent Badges

139

Репутація

  1. Та тут є думка, що до силікону нічого, крім силікону не липне. Значить, на силіконовий герметик.
  2. Ihor Chumak

    Военный юмор

    От якби ті риби самі з води вистрибували та дрони хапали.
  3. Ihor Chumak

    Военный юмор

    А де там завалив? Дрон стабілізувався і направився за човном. І, боюся, фінал там не веселий...
  4. Підкажіть, як правильно це робиться. Будинок - монолітні стіни та перекриття. Висота від підлоги до перекриття 3100. От я роблю перегородки з гіпсокартону. Перегородка буде висотою 3000 - за розміром листа та профілю. А як закріпити верхню частину перегородки до перекриття - оті 100 мм? Нагнути зі стартового профілю П-подібні перемички? Чи не кріпити, а потім та ж гіпсокартонна стеля все зафіксує?
  5. Замазав же всі тріщини. Роздовбав стик стіна-плита по всьому периметру і замазав. Після позавчорашньої зливи ніби то не протікає. Раніше після зливи сантиметр води набирався. Але одна 2-годинна злива ще не показник. Побачимо, що буде далі... Але під однією стіною все-таки маленькі калюжки є. Додам фотку - може буде видно... Але не впевнений від чого вони. Може це конденсат. Може якісь тріщинки ще залишилися і по краплі протікає... Суміш ще залишиласч. Треба буде ще раз по низу пройтися промазати. У підвалі вентиляції немає - до встановлення ПВУ ще далеко. Але що думаю. От вкладу я ЕППС, зроблю зтяжку. Хай потім буде вентиляція і буде сухо. Але ж внизу все одно буде конденсат... Під зтяжкою завжди буде волога?
  6. Дотичне питання. Чим закріпити ці чашечки від перил? Приклеїти на герметик? Силіконовий чи ПУ. І чи потрібно ці стики повністю герметизувати? Імхо, це нереально.
  7. Все! Закінчив! В минулому році різкий прихід осені з безперервними дощами не дав нанести 2 шар мастики. Нарешті, сьогодні доробив. За зиму та весну нанесло пилюки. Дах був брудного сірого кольору. Вимив то все. Висохло. Тепер наніс останній шар і на дах, і на парапети. І рештками промазав ще раз стики. Фото немає сенсу робити. Просто знову сліпучий білосніжний дах. Що цікаво. Зимувати залишилося 6 повних відер і 1 відкрите заповнене на третину. Зимою температура не опустилася нижче +6. Мастика чудово збереглася. Відкрита теж, тільки покрилася коркою, а під нею - як нова. І ще у мене залишилося 2 цілих відра мастики. Ось був мій розрахунок. У мене площа 173 кв. м. Якщо рекомендовано наносити 2,2 - 2,5 кг/кв. м, то це мені потрібно 380-433 кг. Хай буде 400 кг, тобто 16 відер. По факту пішло 14. Так само і з ґрунтом. За розрахунком потрібно було 34 кг - 2 відра. А лишилося десь пів відра чи трохи менше. І я не економив, мазав з усердям... Тобто, чисто моє імхо, не треба брати ці матеріали із запасом.
  8. Влізу зі своїми результатами. Дніпро, Нагірний район. У нас скелястий ґрунт в глибині, тому вирішили робити трикутник, щоб не глибоко забивати. 3 точки по 2 стержні (3 по 3 м). Результат 4 Ом. Дякую за комплект.
  9. Це релігійне питання. Але ж кабель до штукатурки, зазвичай, теж вкладаться у штроби.
  10. А можете дати посилання на джерело? Не бачу нічого такого в новинах - я про заяву, що це таки були сили оборони, та ще й 2 вертольоти.
  11. Підкажіть, де у нас можна найвигідніше купити все для каналізації - труби, коліна, кріплення. Чи найвигідніше буде замовляти з іншого міста з доставкою? І попутне уточнення. Хочеться щось хорошої якості, не найдешевше. Які виробники варто розглянути?
  12. На ваших фото водяні труби закріплені зігнутими металевими пластинами. Це з будь-якого підручного матеріалу чи щось таке спеціальне є у продажу? Гофра закріплена пластиковими кліпсами - це зрозуміло.
  13. О, а підкажіть ще по прокладанню труб по підлозі. Трубу в ізоляцію прокладаю по підлозі від точки до точки напряму, накриваю ЕППС з вирізами доріжок під труби, далі - зтяжка. Додатково нічого же для захисту труб не треба? Типу металопластикову трубу з водою - у захисну ПЕ трубу. І як організується перехрестя з електричними кабелями? Бо їх не уникнути. Кабель у гофрі просто пускаю над трубою і все?
×
×
  • Створити...