Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фрай

Пользователи
  • Публікації

    12 090
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    18

Усі публікації користувача Фрай

  1. И тут спиз...ели. А чем он хуже вас? ) каждый хвалит свой выбор, хай считает, шо у него суперкар, жалко штоле? у меня 2 литра, расход по трипу 8-9, а по баку 13-14 Но в его пробеге может быть, там же мануал и сам он еще тот эконом-ездун, с каждой горки только накатом. ) вот отзыв То бишь, компу верить нельзя нигде! Но вот через время уже другой пробег Так шо все может быть. Кому-то в наш век нужны комфорт и удобства, а кому-то абы мало кушала.
  2. Тобто? Ви вважаєте, що гази знаходяться у сточних водах? Тоді якщо злити бензин то пуста каністра стане безпечною чи може навпаки? якраз у пустій ямі починається накопичення, а так як ці гази важчі за повітря, то провітрювання не допоможе
  3. Какой интересный ремонтник! ) Из-за песка в первую очередь выходят из строя «крыльчатки», а не шнеки, без проблем работает только вибрационный, но он для скважины не алё. Хотя и шнек вам тоже не подойдет ( У них ограничение до 30 метров А вы ее прокачать пробовали, может стоит позвать спецов с оборудованием для прокачки объёма?
  4. Ищите какой-нибудь шнековый, но только если у вас неглубокая скважина, они похуже центробежных зато не так боятся песка. Если же скважина глубокая то стоит поднять насос выше, мне помогло и менять насос не пришлось.
  5. А вам нужно заключение патологоанатома? После этого: Я могу сказать, шо вы невіглас і дурко! Вже вибачайте за грубість, але з вами інакше не можна, не дай боже хтось прочитає такого «фахівця» і сам полізе в яму. Для всіх кому цікаво, у вигрібній ямі доста нехороших газів, але самий небезпечний з них сірководень!!!
  6. мені пофіг на зе, але ж таке гімно Зокрема, Трамп під час розмови у п'ятницю пообіцяв принести мир та покласти край війні в Україні. "Сьогодні у нас із президентом України Зеленським відбулася дуже хороша телефонна розмова. Він привітав мене з успішним проведенням національного з'їзду Республіканської партії та з тим, що я став кандидатом від партії на пост президента США", - заявив він. При цьому Трамп засудив мерзенну спробу вбивства минулої суботи і зазначив, що американський народ об'єднується. "Ціную, що президент Зеленський зв'язався зі мною, тому що як наступний президент США я принесу мир у всьому світі і покладу край війні, яка забрала так багато життів, спустошила незліченну кількість невинних сімей", - наголосив кандидату в президенти США. Цього досить аби зрозуміти правдивість усіх ваших вкидів і чиї наративи тягне сюди ваше кодло на чолі з Кантоном.
  7. Пригадав як Микола посилав свій бізнес-план на вирівнювання Пізанської башти: я з одного боку підкопуюсь під башту, а кум з другого боку штовхає і оп-ля, башта стоїть рівно. До чого це я? ви самі хоч колись щось намагались зробити у діючому септику чи ямі? Во время очистки выгребной ямы произошел несчастный случай, в результате которого погибли три человека. Инцидент случился в среду, 16 октября, в городе Лохвица Полтавской области. Четверо работников санитарной службы и трое сотрудников отеля "Даршсан" потеряли сознание и погибли в пятницу вечером, после вдыхания токсичных паров. и таких випадків море! Сусід просив мене допомогти забити трубу у септик аби заглибити, послав нахер і попередив аби не ліз сам без відповідного захисту, та воно тупе! Надихався і ледве ласти не зклеїв, так то не залазив у яму, а все робив над нею.
  8. Цікаві характеристики! Робочий температурний діапазон від -20°C до 55°C розширює можливості використання, а клас захисту IP20 дозволяє безпечно використовувати систему всередині приміщень це що ж вони таке зробили аби так зменшити межу по температурі?
  9. Шукайте на форумі, тут один дядько свій бак пофарбував і каже все запіпісь. )
  10. Мені здається, що навіть якщо і зможете то не дуже довго, не може генератор довго працювати на повну потужність та і 5 то у паспорті, а що в реалі бог його знає.
  11. В Харькове сказали мой размер не могут. А за крышку спрашивали? А если серьезно то не советую полимерпесчанную, у меня с десяток меньших размеров и на солнце все провисли под своим весом. если есть руки, инструмент каркас с профильных труб, сверху кусок композита и загнуть бортики для жесткости Если круглый то еще проще, на трубогибе сделать кольцо с профильной трубы и лист приклепать к нему
  12. И как вернуть зимой если панели не будут работать, а включения на пару часов? Но такое, я больше интересуюсь разрешенными техническими возможностями инвертора, а не тем будет ли он пыхтеть? в юные годы по ночам грузили вагоны и я легко брал по два мешка сахара, женщин на руках носил, а потом всю жизнь спиной страдаю. Перегруз инвертора, недозаряд батареи не могут же не сказаться, не?
  13. Та не звертайте ви уваги на «безстрашного вояку-штурмовика» з компʼютерних ігор, воно ляпає аби щось ляпнути, досить прочитати за «звитяги» Червінського. Нагадало за «побувавшого у пеклі» та інших «щасливих солдат», з вилами і без, ми на наступних виборах почуємо за такий героїзм, що ах! А я мабуть знову піду з теми, ризикую або забруднитись у їхніх випорожненнях або щось підхопити, а воно мені треба?
  14. Саме так, ємність 6.6 кВт/год, але у якійсь темі прочитав, що інвертор має обмеження по амперах на заряд, а у мене ж не мерседес і мабуть також, то лякає зима, що понту з великої ємності якщо її неможливо буде залити за короткий час?
  15. Саме так! Жити потрібно сьогодні і зараз з вірою в на краще. Відновлювати все потрібно зараз, житло і допомогу надавати постраждалим зараз, а не після того як хтось не доживе. Шкода лише, що на цих відбудовах і компенсаціях наживаються всі дотичні до корита і шаленіють від люті екси, тобто ті хто також хоче приймати участь і бажано без конкурентів, кожен день не при владі це втрачені кошти. DimaF, робіть все, що заплановано і не думайте про погане! Погані думки призводять до поганих наслідків, а хороші до хороших. Будемо жити!
  16. вот здесь и у меня возник вопрос, если инвертор 5.6кВт, батарейки 6.6 кВт и добавить еще 2.6кВт то потянет ли он зарядку?
  17. Спробуйте скористатись послугами 3Д друку, але для цього потрібно демонтувати і залишки.
  18. Не намагайтесь виглядати інтелектуалом чи інтелігентом, вам це не ідьот! Я навів приклад Едуарда Шевченко, він офіціально також не Герой України, як Гадя Савченко, наприклад. І не зливайтесь, розкажіть нарешті про героїзм Червінського? не мені потрібно, друг просив.
  19. Може не зовсім в тему, але також лажа, Фокус публікує «дослідження» вчених Дослідники виявили, що в листопаді минулого року мільйони британців були змушені пити неякісний чай. Причиною став рекордний шторм "Кіаран", що обрушився на Велику Британію. Унаслідок чого вода в Редингу закипала за нижчої температури — лише 98°C. Зазначимо, що експерти з чаю рекомендують для заварювання температуру в 100°C для вилучення повного смаку чайного листя Це які ж такі експерти? при температурі 95-100 заварюють лише такий собі чай, справжні чаї в залежності від сорту 80-86 градусів по Цельсію, деякі навіть від 60С до 80С! Бо чай це вам не травку заварити, не кажучи вже про чай з пакетиків.
  20. Тю, а за чей же еще? )) обычно они сразу на это указывают и увеличивают стоимость за выравнивание, а потом! Когда заказчик принимает работу и вопрошает почему тут так, и тут, и вот здесь и здесь не то? ответ один, а я при чем? У вас же стены неровные, забыли?
  21. Дозвіл ставити так питання даю не я, а люди відповідальні за форум. Срачі то також не до мене і «осмислювати» подібні ваші висери маю також не я. Не надувайте щоки, у вашому віці це стрьомно, може «запобіжний клапан» знизу спрацювати, кальсони прати доведеться. бо я навіть можу назвати ще пару імен з тої ж когорти «героїв», не бачу сенсу. Якщо порівняти з Едуардом Шевченко то Червінський і поряд не стояв, ні по справах ні по регаліях, а в результаті той таки був таки викритий як рос шпигун. Питання все те ж саме хто дав Героя і у чому героїзм? У зруйнованому аеродромі з літаками, технікою та особовим складом?
  22. А можна детальніше коли, хто і за що дав йому звання Героя чи хоча б трошки за подвиги які він здійснив?
  23. Это шоб без соплей - www.unian.ua/politics/100-tis-za-porishat-vopros-opublikovano-skandalne-video-z-eks-rozvidnikom-chervinskim-12251205.html и такого материала
×
×
  • Створити...