Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фрай

Пользователи
  • Публікації

    12 009
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    18

Усі публікації користувача Фрай

  1. Не звертайте уваги на «великого» знавця, теорія і практика дві великі різниці. Такі фахівці точно знають як має бути, але чомусь не здатні правильно зробити те, чому повчають інших.
  2. У мене було десь на 5-7-й рік коли ДБЖ відмовив, заміна батарейки прибрала проблему
  3. Саме так, якщо герметична, але скільки разів уже переконався у тому, що зварний шов не такий вже й герметичний! Завтра сфоткаю приклади.
  4. чудик? Я в БМВ бетон в багажнике возил когда гараж строил в 90-х, а так как охотник то все свои машины заганял в такие чащобы, шо ты рыдал бы над своими некрашенными! Еще раз, партсобрания любили и проводили только такие маланцы как ты! та кто тебе жлобу такое приписывает? Приличное ГБО стоит порядка штуки денег, для тебя это равносильно смерти, скорей удавишься чем поставишь, а электричку люди берут как вторую машину, шо опять таки не про такого « практичного» жмота как ты. ладно, и так чересчур много времени на такую медузную субстанцию потратил. Тут мова про інше, я часто буваю з друзями на рибалці з ночівлею, у кожного завжди повна машина своїми речами, що можуть знадобитись або й ні, але дуже часто серед нас є й такі «вадіми» у яких нема з собою ні шатра, ні великого стола, ні посуду для всіх, ні причандалів для юшки чи шашлику, ні харчів і питва на любий смак, щоб пригостити друзів, є лише модний комплект особистого посуду, можливо навіть недешевого, але тільки для себе «практичного»! І повірте, шо це все освічені розумні люди, при хороших посадах чи добре оплачуваних роботах, але жмоти такі, що сльози з очей коли ти береш в руки їхню річ, от натура у них така. Тобто, неважливо де ти відпочиваєш чи подорожуєш, важливо де ти буваєш і що собі дозволяєш? Якщо ти був у Лондоні і не зайшов у відомі музеї то скоріше за все ти жлоб, бо там дорогі квитки, а ти «економний»
  5. Чтобы понять натуру человека достаточно было прочесть про некрашенные бампера, мкпп, баклажки и тд. У меня первый тесть был такой, деньги были всегда, а покупал мелкие арбузы, мелкие яблоки и персики, оно ж дешевле, а вкус такой же. А мы на последние деньги водили девок в кафе, потом на танцплощадку в парке Победа у метро Дарница, а сами перепрыгивали через воду, бо денег на билеты себе уже не было. так шо про партсобрание не ко мне, к себе, там такие как ты сидели и били себя в грудь.
  6. Дело в том, шо ви товарищ Кац, жлоб по натуре, в смысле очень уж экономный и этим еще и кичишься. Поэтому совершенно без разницы в какой стране ты себе отказываешь в удовольствиях.
  7. От не сцыкуну, шо узнал за полномасштабную и свалил бросив больную мать под обстрелами говорить когда переходить и куда переходить! Ты же и в Испанию взял ее только как прикрытие для выезда.
  8. Ага, я вот в щель заглядывал исключительно с целью убедиться, шо там не на что смотреть, не стоит оно того! Совсем как Вадим-убежанец свалил подальше от нас и теперь торчит здесь шоб только не видеть и не слышать эти гнусные украинские рожи! )))
  9. Замініть батарейку, можливо буде тримати
  10. О, в Несебре до сих пор существует нудистский пляж? А забор убрали? Бо в 1988 году было очень аж некрасиво наблюдать наших сограждан у забора зырящих у дырки? Даже как-то невдобно было за них, чесслово! Я под тот забор только в тенечек садился и совестил наших турыстов, говорил шо нельзя так делать.
  11. я б не був такий впевнений у вашому твердженні, краще поясніть куди подінеться конденсат якщо не буде вентиляції? Можу показати як роздуло морозом низ воріт, «герметично» заварену алюмінієву конструкцію і навіть змушений був замінити вхідні двері, десь є і фото.
  12. Як будь-яка клумба водойма також вимагає уваги, тому при купанні обовʼязково прибираю привʼявші квіти і пожовкле листя. якщо не встиг прибрати то за квітами доводиться пірнати, квітка спускається до кореня аби дати насіння. Випадково обірвав бутон рожевої німфеї і не знаю, що змусило поставити у воду, без особливих сподівань, а бутон через кілька днів нас порадував. Дивлюсь і згадую як уперше побачив дикі лотоси
  13. Та ви не переймайтесь, питання ж було до фахівців та таких, що вчились професії і вчили спецтехнологію зварювання. Дуже чітко все вийшло, як на мене і не хочеться зробити щось не так, назад рівним вже не зробиш. От наприклад ота конструкція з нержі, що вище. Перший раз варив, знав, що її сильно веде і все ж таки дав маху, скрутило навіть всі чотири ніжки, бо коли варив то кріпив профіль до стапеля, а ніжки були вільні Здавалось би, пару добрячих ударів хаммером, та фіг там, боюсь за шви, скільки бачив роботу профі і то репається по шву. Та й помилку знаю, я поспішив проварити шви одразу, а не точково і звісно ж від перегріву їх і повело. а ще думав, що можливо когось зацікавить мій досвід як зробити мангал цільного листа металу 3 мм, фахівці ж казали мені, що не можуть погнути. )
  14. В черговий раз пересвідчився, що шукати допомоги на цьому форумі всеодно, що знайти нормальних фахівців на кaбaнчикy чи на всєработнікі. Таких як mib, ngstil, Депрстаб та ще дехто тут можна на пальцях перерахувати.
  15. Да, пиво тут не главное. Главное отъехать от вас подальше. Та да, шоб только не видеть и не слышать эти гнусные украинские рожи! А ото шоб ви мине сразу поняли то с утра до вечера сижу тут и княпаю, княпаю на вашем гнусном форуме, отак я вас усех не хочу. Да, Кац?
  16. если будет повреждена подстанция или линия передачи то каким образом он будет запрещать? ) или как в анекдоте, ты комунист Сидоров и пулемет застрочил с новой силой?
  17. И шо это значит, шо у меня еще меньше чем у вас? Тогда почему у меня при боковом солнце 2.6 от 3.2 по сравнению с вашим 1.4 от 2.4? Это далеко не половина. Так написано ж в мануале , что поле до 6000W или я не так понимаю?
  18. На фоне стоимости ваших генераторов я бы не сказал про дорого. ) Но к солнцу вы зря так, очень полезная штука! Та я думаю, шо еще ви к этому таки тоже придете!
  19. пишуть, що Максимальний струм MPPT трекера, 27А Максимальний струм заряду від сонячних панелей/мережі, 120А:
  20. Аналогичный случай, кабинет и пошли все нах со своими квитанциями в которых почему-то по-среднему. счетчик образца 1812 года )) Ой, а шо такое? Насколько помню кто-то из форумчан был стойким адептом генератора, обязательно Хонда. на самом деле одобрямс! Разве шо не понимаю почему не 48 вольт?
  21. То бишь, это не ваша предустановка галочками, а его возможности? Бо у меня глянул, а там ИБП 5600Вт, 48В + МППТ 6кВт, ISMPPT BFP 5600
  22. Чуть ли не вполовину? (( Що це ви таке кажете? Як то може бути? Поле 3.2 квт
  23. поки займався нержею, купив кутники на касету для акумів і попав лист гарячокатаного металу 3 мм, взяв на мангал. Давно вже хотів замінити свій старий переносний мангальчик, але ніхто не брався зробити або гилив чималеньку ціну за роботу. Як я бачив процес? на листі розмітив дно 60х40 і по бокам борти, накреслив, вирізав контури, загнув борти і зварив, все просто. А мені кажуть, як я тобі загну метал? Нє, треба окремо варити кожен борт. От я й хотів пересвідчитись чи так воно нереально насправді? Накреслив, вирізав і став загибати борти, але одному незручно тож довелось трохи притиснути всім, що попало під руку по черзі кожен борт готово залишилось важливе питання до фахівців по зварюванню. Потрібно зварити по всій довжині згинів, але так аби не повело метал. Не підкажете які тут є хитрощі?
×
×
  • Створити...